Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Äräktor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1986. A Metalzene Aranykora. Hasít a thrash, glambandák mindenfelé, a ma már öreg rockerek alkotói pályájuk csúcsán. Remek lemezek születtek ebben az évben. Sőt inkább nyugodtan kijelenthető, hogy alapművek és korszakalkotó kiadványok sora került elénk. Régen minden jobb volt sorozatunkban ma a…..
Botrányos körülmények közepette választották meg Németh Szilárd „rezsibiztost” a Magyar Birkózószövetség Elnökévé, ugyanis a birkózásban valóban jártas szakértők helyett fideszes polgármesterek vettek részt a szavazáson. Így kerülhetett sor arra, hogy Németh…..
Baromi olcsó tud lenni a fapados, de kegyetlenül megszívhatja velük az, aki nem készül fel eléggé az utazásra. Összegyűjtöttük azokat az alapszabályokat, melyeket célszerű betartani azért, hogy nagyon olcsón és valóban gond nélkül repülhessünk. Szinte minden a felkészülés…..
Äräktor 2014.07.13 10:43:25
@Fridegar87: Pont erről szól a cikk, hogy figyelj oda az ilyen kis trükkökre, és olvasd el rendesen, hogy mi van odaírva.
2014 elején Szocsiban grandiózus téli olimpiát rendeztek. Az olimpia egyes eseményeiről mi is beszámoltunk. Ez a nagyszerű olimpia azonban óriási költségekkel járt. Az eredeti költségvetésben nagyjából 8 milliárd euró volt a feladatra beterveze, végül ténylegesen kb. 40…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Äräktor 2013.10.14 18:18:47
Subba Ott van kondom sztár! 2012.11.26 16:58:30
Ki tudja hanyadik bőr már erről a dalról, most íme a magyar - koreai nyelvrokonságot bizonyító feldolgozás A Terézanyát úgy sem lehet überelni ..