Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cc2

14 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..
Ma egy toolkitet fogunk nektek bemutatni, ami a Samsung jelenlegi zászlóshajójához, a Galaxy S III-hoz készült. Ezt a rootkitet mskip készítette és a segítségével többek között drivereket telepíthettek, biztonsági mentéseket kezelhettek, rootolhatjátok a telefonokat,…..
Ha még új vagy az Android világában és van egy HTC One V készüléked, akkor a legmegfelelőbb választás a HTC One V All-In-One toolkit lehet számodra. Ezt az XDA-Developers egyik jólismert fejlesztője, hasoon2000 készítette. A program minden technologiai noob számára is egyszerűen…..
Az Odin egy Windows alatt futtatható, Androidos Samsung eszközökhöz szánt program. Ezzel telepíthetsz hivatalos és nem hivatalos romokat a telefonodra. Hogy használni tudd az Odin-t, telepítened kell a Samsung USB drivert. Az alább leírtak garanciavesztést okozhatnak. Az esetleges…..
Sok fölösleges cikket írtunk már az oldalon és a sok kiegészítés miatt egy-kettő teljesen átláthatatlanná vált. Ezentúl igyekezni fogunk mindenre csak a lehető legegyszerübb és legtöbb helyzetben működő módszereket megírni. A HTC készülékek feltörésére 3 (+1) módszer…..
cc2 2012.03.23 20:10:00
@PAlcso: Mindenképpen app2sd+ romot kell keresned :) Azok már elég stabilak szoktak lenni. Ahoz ajánlott minimum 1 GB-os ext3 partició az sd kártyán (ezt recovery-ből meg tudod csinálni), de ha 2 az sem baj. Én anno egy CLASS4-es 16GB-os kártyát használtam. Szerettem :)

Fontos a SENSE?
cc2 2012.03.23 21:05:19
@Palcso: Akkor Cyanogen Mod-ot ajánlom CM hbootttal de csak miután már otthon érzed magadat a romok telepítésében és érted, mi hogy működik. Én sokáig használtam azt. Isteni volt. De a MIUI romokat sem szabad kifelejteni!
cc2 2012.05.19 16:58:07
@quentine187: Bocsi a késői válaszért, elég elfoglaltak vagyunk mindannyian. A telefonon is meg tudod nézni a serial-t ha még nem sikerült. Ajánlott a Facebook oldalunkra írni, ha bármi gond van.
Elöljáróban leszögezném, hogy nekem nincs Samsung Galaxy Ace készülékem, Dávid barátom keresett fel az egyik nap, mivel nem kapta meg a hivatalos frissítést Kies-en keresztül. Törtük a fejünket, hogy miért is lehet ez, végül kibogoztuk a szálakat. A készüléket egy…..
cc2 2012.04.28 15:13:46
@cuki46: Download modebol vissza lehet hozni valoszinuleg. Ha kell help, irj rank.
cc2 2012.04.28 15:15:59
@szattila2: Ahhoz le kell generalni egy egyedi fuggetlenito kodot, de ez Samsungoknal necces. Ha van ra 1-2.000 Forintod, akkor kb. 5 perc alatt megvan.
cc2 2012.04.28 15:17:39
@K.Ati: Ha van download mode, van lehetoseg is :)
A nagyobbik koreai gyártó jó úton halad a totális önlejáratás felé, nagyon úgy néz ki, hogy az almaháború néhány embernek az agyára ment a Samsungnál valahol fent, legalábbis a marketingosztályon mindenképp. A Galaxy S sorban harmadik inkarnációját egyébként is (már-már a…..
cc2 2012.04.27 13:52:56
@mohaa: Igazad van, de az Apple szerintem másik szinten van. Aki Apple telefont vesz, az vagz megfontolja és úgy dönt (ergo nem fogja ez megváltoztatnia véleményét) vagy fanatikus Apple rajongó (ez meg méginkább nem). Lehet, hogy egy-két embert átcsábítanak, de valószínüleg többet veszítenek el. Azokat akik csak azért választották őket, mert ezt engedhették meg maguknak.
cc2 2012.04.28 11:16:38
@Darkcomet: Így van, mindenkinek a saját döntése. Az más dolog, hogy én és az ismerőseim nagy része, most már rá sem nézünk a Samsungokra. Ezek után…
cc2 2012.04.28 12:07:18
@EvilHedgehog: mindkettő az. De vannak azért határok, amiket mindketten jócskán átléptek már.
A Mango megjelenésével több új nyelv is elérhetővé vált a rendszerben - köztük a magyarral is -, de az új nyelveket alapból nem töltik le az eszközök. Figyelem: Semmilyen felelőséget nem tudunk vállalni az esetleges károkért! Downgradelés (Omnia7) Töltsük le az…..
cc2 2012.04.22 09:53:51
@grando: Szia! Én úgy emlékszem, hogy a Zune-t be kellett zárni, nem pedig megnnyitni. A blog él csak nagyon elfoglaltak vagyunk. Ellenőrizd a hosts fájlt, ha úgy sem működik.
Ebben a cikkben szeretnénk az Android SDK OS X alatt való telepítésének módját mindenki által könnyen értelmezhető módon leírni. Töltsük le a legfrissebb Android SDK-t [Hivatalos link] Tömörítsük ki és másoljuk át az android-sdk-macosx mappát a…..
Karácsonykor adták ki az új módszert. Akartunk írni a Chevron-ról is, de az elég körülményes dolog volt és akár napokig is eltarthatott, mire mindent a helyére tettünk. Az új megoldással nincs szükségünk downgradelésre meg ilyenekre, hiszen elvileg minden Mango utáni verzióval…..
cc2 2012.02.13 19:27:32
Szia @coleszi: Igen, Developer Unlock után fel lehet telepíteni .xap fájlokat.
Gondolom a mobilism marketon ezeket lehet megtalálni (mivel más módszert még nem ismerek).
cc2 2012.03.06 21:20:56
Egyelőre nem. Maximum (legálisan) a chevronwp7.com/ segítségével, de az pedig fizetős és nem mindig érhető el a szolgáltatás.
Ha találunk valami free megoldást, akkor azt megírjuk vagy itt, vagy facebookon.
2 hete jelent meg a hivatalos MIUI Gingerbread verziója. A 3 nagy MIUI-s csapat - akik (többek közt) angolra fordítják az egyébként kínai MIUI - nem volt rest el is készítette a saját verzióját. Ebben a cikkben rávilágítok a gingerbread MIUI újdonságaira és a 3 ROM közötti…..
cc2 2011.04.13 18:31:20
Az utóbbi napokban én is miui-au-t használtam. Nagyon megszerettem, de volt egy hiba: görgetésnél egy csomó programban a kép feketévé vált, ezzel átláthatatlanná téve azt.
Sokáig azt hittem, hogy ez a Gingerbread miatt van, de úgy gondolom, hogy akkor a Google Readerben nem lépett volna fel ez a hiba:
goo.gl/7nirB

A másik zavaró pont az, hogy amikor elveszem a fülemtől a telefont és a képernyő automatikus kikapcsolásának ideje lejárt, akkor nem kapom vissza a képet és így többször is hívásban maradtam.

Mindenki próbálja ki!
cc2 2012.02.05 00:06:49
Figyelem: Semmilyen felelőséget nem tudunk vállalni az esetleges károkért!Developer UnlockTárcsázzuk a ##634#-es számot.A megjelenő ablakból hívjuk meg az MFG alkalmazást az appmfg#*# kód használatával.Válasszuk az Engineer Menu > Other Settings > Edit Registry opciót.A ROOT…..
2perc.blog.huA hatodik évad 13. epizódjában a szemfülesek észrevehették, hogy a készítők 50-től leszámolnak egészen 1-ig különböző helyeken elhelyezett rejtett számokkal. ..
cc2 2012.01.07 17:25:26
Ez egy több szempontból is érdekes ROM. Ez egy Sense 2.1-es DHD ROM port, de már egy custom DHD ROM-nak a portja.    Mint említettem ez egy HTC Desire HD custom ROM-nak a portja, egész pontosan a 2.50-es Gingerbread frissítésén alapul a DHD-nak így lehetséges, hogy…..
FlashManiacs [ROOT] HTC Desire 2011.03.29 22:26:00
Elég sok készülékhez létezik 1-klikk root, ami a telefonon bellül, mint alkalmazás futtatható. Nos, Desire-nél nem ilyen egyszerű a helyzet, de ma már nem okozhat gondot semmi sem. Jelenleg két népszerű metódus van: Az Unrevoked és a Revoutionary.Windows felhasználóknak…..
Leragadtál a Sense 1.5-nél (Desire alap)? Vagy esetleg a 2.0-nál (DHD)? Itt egy ROM ami Sense 2.1-es Sense 3.0-ás extrákkal.   Ne tévesszük össze a korábban bemutatott Insercoin-nal a ROM-ot habár ezis a HTC Desire HD portolt ROM-ja de ez már Gingerbread és Sense 2.1…..
Mostanában megint rengeteget hallom azt a klasszikus morgolódást, miszerint ezekkel a rohadt okostelefonokkal már mindet lehet csinálni, csak történetesen telefonálásra nem jók - de valahogy egyre többször okostelefon-tulajdonosoktól. Néhány idézet olvasói kommentekből:…..
cc2 2011.08.01 10:30:58
@Noname Cowboy:
Multkor jöttem haza nyaralásból és éppen zuhogott az eső, de annyira, hogy kiáltam és már teljesen el voltam ázva. Mindezek közben lekellett bonyolítanom pár beszélgetést, szóval tudom miről beszélsz. Erre ki kéne valamit találniuk.
(A gond az, hogy a kapacitív kijelzők a kezed elektromosságát érzékelik és azt meg vezeti a víz/izzadtság, így nem igen van otthon benne, Motorola Defy-nél ezért nem lehet víz alatt fényképezni :S)
Foo Fighters koncerten ne bunyózz!  ..
cc2 2011.07.15 10:02:09
A CyanogenMod féle romok talán a legsikeresebbek, még ha nem is a HTC-sek körében. Sokak nem szeretik, mivel az úgynevezett Sense UI-hez (vagy másmilyenhez) hozzászoktak, így hiányolták belőle a jól megszokott dolgaikat. Mit ad nekünk a GingerBread a Froyohoz…..
A Facebook trónfosztója, a Twitter kizsigerelője, a Skype gyilkos? A Google ma felhúzta a kesztyűjét, és előrántott a kalapból egy teljes, full frontal támadást szinte minden létező közösségi oldal ellen. Voltak már korábban is próbálkozásaik a social media irányába (a…..
Gingerbred-et szeretnél, de nem akarod, hogy az új Sense-es ROM-ok le lassítsák a készüléket? Nos itt a megoldás.   Ez a ROM egy meg nem jelent Desire ROM. A klasszikus Sense 1.5 de Mézeskalács alapokon. A ROM -snq kernelének új verzióját használja tehát piszok…..
Egy ránézésre teljesen alap romról beszélünk, ami két dolog miatt emelkedik ki a többi közül. Ezek a következők: Létezik App2SD+ és data2SD támogatássalValami eszméletlen gyors és stabilA gyors alatt értsük azt, hogy tényleg gyors. A ROM kapott egy nagyon jó kernelt és a…..
Egy majdnem alap Ginger rom-ról beszélünk, amin éppen hogy csak egy szösszenetnyit változtattak a redux-os srácok. Egyediségei Két verziót találhattok meg a honlapjukon, ebből az egyik úgynevezett "themed" verzió. Ebben egy Power Control felület található meg a…..