Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Concrete

5 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig jó, ha volt kollégát láthatunk vendégül a stúdióban (ami alatt most a Zoomot kell érteni), úgyhogy örömmel beszélgettünk Kozma Zoltánnal, akit Kozyként ismerhettek kilencvensok-kétezerkevés környékén a gémerújságok olvasói. Kozy nyakig benne volt a konzolos lapokban, aztán amikor azok…..
Concrete 2021.04.07 21:10:37
Eléggé offtopic, de már nagyon sokszor felmerült bennem:

Miért tartjátok rossz játéknak a Theocracy-t? Sok szempontból formabontó volt, tudomásom szerint az Imperium Galactica-tól induló egyedi, magyar ízekkel - pl. grand és real time strategy kombinálása, az idő múlásának állíthatósága.
Nekem nagy kedvencem, emlékszem, mikor a Windows 7 korszakban eszembe jutott és az oprendszer miatt nem tudtam elindítani, még álmodtam is róla:) (Utána virtualbox-al megoldottam, most pedig szerencsére már létezik rajongói patch.)

Akivel valaha beszéltem róla és játszott is vele, mind imádta, többen szinte betegesen rajongtak érte. Szóval nem teljesen értem a lenéző gúnyt, amivel beszélni szoktatok róla...

Hozzáteszem, nekem a Nexus: The Jupiter Incident és a Joint Task Force is a kedvenc játékaim közé tartozik. Pedig viszonylag finnyás vagyok, és sok cuccot kipróbáltam életemben - elismerem, hogy néhány arcade game-et leszámítva, szinte csak PC-n.
Biztos van bennem elfogultság a magyar mivoltukból eredően, amit azonban árnyal, hogy régóta game-kompatibilis az angoltudásom, és pl. a S.W.I.N.E., több másik hazánkban termett játék egyáltalán nem tudott lekötni. Az itt felsoroltakat viszont az IG-kal együtt mesterműnek tartom.

Ja - és ha már írok - a másik fájdalmam: Volt egy nagyobb társaság a kétezres évek elején, gimnazista koromban, akikkel naponta összejártunk, kis túlzással az általunk használt PC-n elfutó összes local multiplayer játékkal nyomtuk. Hiába nem volt szép a Mortal Kombat 4, az egész időszak viszonylatában is az egyik best of lett, a FIFA, a Worms, a Lego Racers és PSX emulátorban futó Tekkenek mellett. Szóval valamit csak tudhatott az is;)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
Bár első ránézésre úgy tűnhet, hogy fetreng  röhögéstől, valójában a rettegéssel vegyes tisztelet hulláma futott végig a jobboldalon, miután a hatmillióan egymillióan a magyar sajtószabadságért tüntetésén bejelentették, hogy alternatív köztársasági elnököt…..
Salgótarjáni üveggel és ajkai timföldből készült alumíniumból gyártják a Kelet-Európába szánt iPad 3-asokat. Ezen kívül reagálnak a helyi igényekre is.Az új iPaden lesz hirtelen hangosító gomb is, amivel irigyeink figyelmét tudjuk felhívni készülékünkre és a Siri olyan…..
Concrete 2012.03.08 12:08:20
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Concrete 2012.03.06 22:19:51
Tipp: Horizont Csilla Színorgia egy kőbányai panellakásban Ennél rosszabbul manipulált hirdetésfotót még nem láttam. Sajnos az eredetiből már törölték, de a lovely listingen fönnmaradt. Tipp: Péter Leánykérés…..
Mindig is lelkes Tomcat fan voltam, nem mindig szerettem, de egy jelenség, basszus.A Bombagyár után vártam, hogy hogyan alakul a Bombahír sorsa. Nagy csalódás volt az elején a béta-béta-béta verzió az MTI hírekkel, és nagy csalódás volt a vége a mai napig kint lévő június végi…..
Concrete 2012.02.16 03:51:02
(A szerző a Nézőpont Intézet elemzője.)A valutatartalék a „a nép vére és izzadsága, amit arra használnak, hogy megmentsék belőle a falánk és lusta görögöket” – háborgott egy kínai blogger a pekingi kormány európai kötvényvásárlási tervei miatt. A…..
Concrete 2011.11.28 16:35:53
@kermi: +1
A Youtubenak köszönhetően, most 1 óra 38 perc tömény afrikai ZS, gagyi cgivel, übergáz színészi alakításokkal. Játékpuskákkal, az ugandai filmgyártás csúcsterméke. Keressük együtt a választ a nagy kérdésre: Ki ölte meg Alex kapitányt?         ..
Concrete 2011.11.15 18:19:44
BetOn Age of Innovation 2011.07.25 18:41:00
Ready for mass production...
BetOn A pénz 2011.07.17 13:18:00
Elkezdtek szállingózni a nevek, hogy a a Fidesz prominensei közül kik kerülhetnek vezető pozíciókba, és Schmitt Pálnak máris sikerült jó érzékkel beleszaladnia a jövőjét firtató kérdés csapdájába. A jelenleg a párt európai parlamenti képviselőjeként dolgozó politikus az…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
Concrete 2010.01.22 18:34:31
@gitáros: "Hol itt az átbaszás, agyatlanok? Ott a szolgáltatás, ott az ára, ott a leiratkozás. Mi kell még?"

Ott az átbaszás, hogy pl. az ismerősömmel álláskeresés közben történt meg, semmi emelt díjas dologról nem volt szó, még csak SMS-ről sem, mittoménmilyen csengőhangos biszbasz szolgáltatásról meg végképp... Ezt az oldal legalján írták 1-es betűmérettel. Ezek után megértem, hogy nem akart nekik egyből visszaírni (amúgy már az első SMS is ezer forintba került), hogy lemondja, mivel félt, hogy attól aktiválódik. Ha nem hallom tőle, el se hiszem, hogy ilyen megtörténhet.

Amúgy kíváncsi vagyok, ha véletlenül megszerzem a számodat, tisztelt agyatlan állat barátom, és beírom egy ilyen helyre, mennyire leszel ideges?
Concrete 2010.01.22 19:23:43
@kulup: Ezek után én is, ő is és elég sok ismerős be is állította, de mielőtt ez megtörtént eszembe se jutott, hogy ilyenekkel baszakodni kell egy 20. századi alkotmányos rendszerben.

A számoddal viszont ne bánj ilyen könnyelműen netes fórumokon szerintem, mert sok vicces gyerek van, és léteznek ám más módszerek is a szívatásra. (Pl. chat.hura föl vmi szexicica88 szintű névvel, fiúnevekre katt, vágólapon: "Szia! Ki vagyok éhezve, hívj fel! A számom: xxx" Ctrl+V; ezt megcsinálod 150* és garantált az eredmény.:)) És ez még a legenyhébb, tudok jóval durvábbat, de azt nem írom le, mert vigyáznom kell a a karmámra:)
Míg a nagy európai városok karácsonyi díszkivilágítói már két éve a kékes, éteri színek és a csurgó fények divatjának hódolnak, Budapest egyelőre nem döntötte el, hogy hiperkonzervatív vagy inkább goatrance-es stílusban borítsa fénybe a köztereket. Ajándékvásárlás…..
Sárdobáló Rasszista pokol 2009.02.04 16:00:00
Igazából ez a Pásztor Albert-féle cigányozós ügy elég undorító. Amiről beszélt az egyszerű, tapló rasszizmus, amire nem mentség az, hogy a statisztikák szerint jó rendőr, hogy Miskolcon lényegesen csökkent a bűnözés. Hogy miért is rasszista? Azért, mert nem a tényeket…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Szombatblog Miféle logika? 2009.01.08 11:40:00
Izrael 2008. december 27 óta háborúban él megint.A világ figyel és mérlegel. És feltesz néhány kérdést. Talán néha egy kicsit kevés kérdést tesz fel...Éppen a hatos villamoson utazom, délután fél ötkor Budapesten, amikor a Kossuth rádióra kapcsolom át mobiltelefonom…..
Concrete 2009.01.09 01:02:53
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
Mindig is úgy tartottam, hogy a politikai paletta nem egyenes vonal, jobb- és balszéllel, hanem voltaképpen egy kör, amely pontosan a jobb- és balszélnél ér össze. Voltaképpen mi a különbség a nemzetiszocialista és a szimpla kommunista között? Nem elméletben, hanem gyakorlatban!…..
Akinek nincs kedvük végigolvasni a témáról írott postunkat és az ahhoz érkezett sokszáz kommentet, azoknak összetennék a puzzle néhány darabját. Történetünk csütörtökön délután kezdődött, mikor az egyik legnépszerűbb hazai torrent tracker szájt, a BitHUmen nyitóoldala…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..