Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drex

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő két hónappal ezelőtt azt írtam az ötödik évad első része kapcsán, hogy egy új sakkjátszma van kibontakozóban Westeros csataterein. Minden megváltozott, az új felállás más-más stratégiát kívánt a szereplőktől északon, délen és a tengerentúlon egyaránt. A könyvektől…..
Drex 2015.06.15 19:16:28
@csgergo:

SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!!
a könyvben, ha jól emlékszem, Jonnak is van "bőrváltó" képessége, mint Brannek,és tán ott a farkasa, Szellem lesz életben maradásának kulcsfigurája,de lehet rosszul emlékszem.

Sansa további sorozatos sorsára vagyok kíváncsi, ha jól sikerült az ugrás egyáltalán
Csadorba csomagolt western-vámpírromantika Iránból, háztartási gondokkal közdő vérszívók Új-Zélandról. Szóval fokhagyma szag az nem volt, volt viszont egy igazi geek, rajongói dokumentumfilm a világ legkisebb akciósztárjáról. Csadoros vérszívó [A Girl Walks Home Alone at…..
Komolyan, ez mennyire jó már? A címe Lip Sync Battle, a Spike TV adja, és Jimmy Fallon Tonight Show-jának egyik szegmenséből nőtte ki magát: minden epizódban celebek tátognak népszerű slágerekre, de úgy, hogy hozzá az adott nóta videóklipjét, látványvilágát is megteremtik.…..
aeon flux mi lesz 2015-ben... 2015.01.01 15:10:00
...az első film, amit megnézel? (Az év végi nagy hátránylemorzsolást követően most valami nagy és epikus szépségre vágyom... vagy egy horrorra, mert az bármikor jöhet.)...az első sorozatepizód, amit megnézel? (Le kéne már dönteni a Kártyavárat, de lehet, hogy újradarálom a…..
- SPOILERES - Itt az út vége. Kurt Sutter motoros gengsztersorozatnak álcázott, shakespeare-i parafrázisokkal teli királydrámája 7 év 91 vérgőzős epizódját követően lezártnak tekinthető, és ahogy az várható volt, jókora csattanással ért véget. A végső epizód pedig olyan…..
Drex 2014.12.15 19:25:38
@Zalaba_Ferenc:
Pedig mennyire adná már,ha a világtól elmenekülve,magányos kamionsofőrré "süllyedt" Vic Mackey gázolja halálra Jax Tellert,aki meg merte lépni azt,amihez ő anno gyáva volt.
Drex 2014.12.16 21:08:42
@McCl@ne:

adott egy poszt tele spoilerekkel,amit alapból nem nézek meg,még véletlenül sem,ha nem láttam az adott részt. A hozzá tartozó kommentek is nyilván spoileresek lesznek,legalábbis én így vagyok vele.
Abban igazad van,hogy jelölhettem volna,hogy Spoiler veszély,de a fenti okokból kifolyólag nem tettem.
Geekblog GeexKomix 68. 2013.11.29 09:19:54
Black Science #1Történet: Rick RemenderRajz: Matteo ScaleraImage ComicsNem számít, éppen mit csinálsz, bármit olvasol, nézel, vagy akár ha eszel, vagy kefélni készülsz, most azonnal félbehagyod, beszerzed a Black Science első részét, és aztán megköszönöd nekem a tanácsot. Nem…..
comment:com A nap képe 2 2013.06.17 14:30:00
A Trónok harca karaktereit kétségbeesetten megnevezni igyekvő fater valóban több szereplőt nevezett meg, mint azt első képünkön mutattuk, itt van mind, röhögni lehet nyugodtan.  ..
Drex 2013.06.17 17:43:14
@AudreyH: Még az a szerencse,hogy a világ,amelyben élünk,teljesen szelíd és egészséges.
Nagyon vicces képet lőtt egyik olvasónk csaja, aki éppen a Tv2 egyik műsorát nézte, amiben Hajdú Péter vagy b. neje a lakásukat mutogatta, és annál a résznél, ahol Péterünk éppen lelkesen magyarázza, hogy őt vallásosan nevelték, a keresztapja katolikus pap, és ezért van…..
A Z világháború két új tévészpotja túl sok új jelenetet nem kínál, pontosabban épp ellenkezőleg: szinte az összes zombieffektust lecserélték. Nem, nem lettek lassabbak, viszont az animáció sokkal pofásabbnak tűnik. Viszont ha eddig nem lett volna világos, hogy a film javarészt…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
A History Channel első fikciós sorozata (a Hatfields and McCoys minsorozat volt, még mielőtt), a Vikings, kilenc részes első évadban kezdi el boncolgatni majd Ragnar Lothbrok kalandjait március 3-án este tízkor. A történet a History Channel szerint egy kalandos családi dráma, amiben…..
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
A mindenit! Ezzel a filmmel idáig azért nem foglalkoztam, mert mindenhonnan az jött, hogy mivel a vámpírszerelem már lejárt lemez, most jön a zombiszerelem, és hogy ez mennyire abszurd. S ez igaz is, de aztán kijött ez az előzetes, ami nem csupán jópofa, szellemes, de még eredeti…..
aeon flux trailer: maniac (2012) 2012.11.08 16:48:02
Frodó jó messzire tévelygett Középföldétől. Alexandre Aja forgatókönyvéből az abszolút vérszegény P2 - A rettegés új szintje rendezője forgatott - a trailer alapján - elég durva filmet. Nem vicc: a merészebb AE-bubusok az alábbiakban egy-két igazán gyomorforgató képsorral…..
Jézusom. Ha a Holtak hajnala és a 28 nappal később futkározó, valamint a Legenda vagyok sprintelő-pattogó zombijaitól besokkaltál, akkor az alanti ízelítőt inkább meg se nézd, mert olybá tűnik, hogy a hányattatott sorsú Zombiháború címszereplői már egyenesen rajzanak.…..
A 130 millió dolláros költségvetésű fantasy-t  Michael French rendezi. A forgatókönyvet Randall Frakes és Jiang Hongyu írták. A történet az ősi Görögországban játszódik és egy fiatal férfi kalandját meséli el, aki a tenger mélyén a hableányok országában…..
A Resident Evilen kívül nem készült még sikeres film videó játékból, ennek ellenére a  New Regency mégis bejelentette, hogy elkészül az Assassin 's Creed film változata. Már a főszereplő is megvan, mégpedig Michael Fassbender személyében. Az Assassin 's…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Drex 2012.10.20 19:20:06
EZ a különbség az amerikai és a magyar Voice között:
www.youtube.com/watch?v=YR0acTC9H6o&feature=related
Itthon érte megfordult volna az összes mester 10 másodperc után,Amerikában a vége felé megfordul egy. Az mesterek közti különbséget most hagyjuk.
Geekblog Endymion-nyereményjáték 2012.09.17 09:25:25
Agavés vértestvéreinkkel közösen ezúttal Dan Simmons Endymion című könyvére hirdetünk meg nyereményjátékot. Három szerencsés geek kap majd a regényből egy-egy példányt, persze csak akkor, ha őt sorsoljuk ki. Akinek kő' a könyvből, erre az e-mailcímre küldjön egy üres…..
Évről évre egy pompás gyűlésen, minden sci-fi és fantasy rajongó Valhallájában, a World Science Fiction Convention keretein belül adják át a műfaj legnagyobb elismerésének számító Hugo-díjat. Az egyáltalán nem csak szakmabeliekből álló zsűri idén is parádés…..