Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dunaparti

0 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a TV2 megvette a izraeli Bumm! vetélkedőt, amiben az a pláne, hogy a játékosnak egy bomba hatástalanításával kell kérdésekre válaszolnia (és nem, nem térünk ki rá a meglehetősen morbid kapcsolódási pontokra), az eredeti formátumról készült videót nézegetve nem nagyon…..
dunaparti 2014.09.29 16:06:14
@pj26: Igy kell ennek lenni, az anticelebeken nem celebeket értettem. Ma indul a játék.

Realista56: Én olyan kérdésekre gondoltam, amelyeken lehet egy picit filózni. Ilyent láttam egy külföldin, hogy rakja sorrendbe a google színeit.
Egyébként jó játék, jó hogy megvették.
Nem Clau átmérője a lényeg, a játékot nézik az emberek.
A Borsod megyei Kazincbarcikán nagy a szegénység, egyre többen kukáznak a túlélés érdekében. A problémával tisztában van a város szocialista polgármestere, Szitka Péter is, azonban szerinte a dolog nem csak szociális szempontból gond, hanem vizuálisan is. Azzal is érvelt a…..
A KARD Horváth András igazsága 2014.02.21 16:21:32
Polt Péter legfőbb ügyész Schiffer András és Vágó Gábor LMP-képviselők kérdésére elmondta: "Horváth András feljelentése nyomán hivatali visszaélés, adócsalás és csalás gyanúját keltő adatok merültek fel". A képviselők azt firtatták, hogy a Horváth András által…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
Sebestyén Balázs szeret gyorsan hajtani, ezért már nem egyszer meg is bírságolták, a Class Fm műsorvezetője azonban úgy gondolta eddig, kár ezekkel a csekkekkel vacakolni. Balázs ráadásul a városon belül, az I. kerületben hajtott a megengedettnél jóval többel, idén már két…..
Jávor Benedek blogja Game over 2013.12.06 14:45:30
Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet. Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Kedden reggel Rogán Antal kisétált Rezesova erkélye alá, és felháborodott.   A többi már történelem. A BMW-s ámokfutó az éjszakát a hűvösön töltötte. Két népszerű verzió van, az egyik szerint a kormány nyomást gyakorol a bíróságokra, a másik szerint…..
Ma reggel Rogán Antal feltöltött a facebookra egy videót, amiben a Szomszédok legjobb jeleneteire rímelve egy panelház melől követelte annak a szlovák nőnek a házi őrizetből előzetes letartoztatásba helyezését, aki ittasan karambolozott és a bíróság első fokú döntése…..
Reckl Amál blogja Őstehetségek 2013.11.21 08:42:50
Még a Nagy Összefogás az Együtt 2014 - PM-mel sem biztos teljesen, de egy fix pont már van: Horváth Csaba lesz jövőre az MSZP főpolgármester-jelöltje. A szekfűs bukta újabb kiváló receptje ez. Ki szavazna Horváth Csabára? Miért is tenne bárki ilyet önszántából? Vagy, ha…..
dunaparti 2013.11.22 11:34:07
@csibigabi: Valószínű itt Budapesten többen lesznek akik itt nem fognak örömükban ugrálni, ha ilyen lenne. Még a parlamentet is bearanyozzák.
dunaparti 2013.11.22 12:06:50
@Wagem: Vitézy még annyit sem tud, hogy milyen sorban villogjanak a piros, sárga és a zöld lámpák a kereszteződésekben. Orbán még kevesebbet tud.
Objektív megközelítés, kérlelhetetlen tudományos igényesség, higgadt elemzés - mindig is ez volt a fő fegyvere A politológusnak, Kéri Lászlónak. Nem véletlen, hogy egy ilyen szakmai tekintélyt minden párt magának akar. A brutálissá durvuló kampányban az MSZP nem szarozott:…..
Barna hajú lányok Tetőteraszon 2013.06.19 07:34:00
..
dunaparti 2013.06.20 15:57:03
Ma dél körül rohamtempóban elkezdték körbekordonozni a Parlament épületét. Nem tudjuk, hogy a térfelújítási munkák miatt teszik-e mindezt, vagy egyéb okokból kifolyólag. A kordon elhelyezkedése és kinézete kiköpött mása a Gyurcsány-kormány által használtnak, melyet a…..
Hétfőn ismét korszakalkotó, és a nemzet felemelkedésének alapjául szolgáló ötlettel jelent meg a Magyar Közlöny: a NEFMI rendelete szerint ezentúl a villanyszámlán fel kell tüntetni a rezsicsökkentési kormányrendelet következtében előálló megtakarítás mértékét a…..
dunaparti 2013.02.05 23:56:46
@timargabor: Vagy két számlát tesznek bele. Egy Gyurcsány-Bajnaist, azzal a szöveggel, hogy a rohadt komcsik ennyit fizettetnek veletek. Meg egy mosolygós Orbánost, hogy most ennyi pénzt adunk nektek.
2011 telén és tavaly nyáron (!) elfogadott közigazgatási reformtörvényeket módosított most ősszel is az országgyűlés. Ennek a sietségnek látszólag nincs oka, ám alaposabban megvizsgálva látható, hogy az új szabályozással már a következő választások utáni…..
dunaparti 2013.01.12 10:59:45
@Nem fidesz, magánvélemény Bayer te sunyi, szaralak:
Selmeczi olyan aminek írtad, de a Fidesz már mindent elvesz önkormányzatoktól vagy valami szemetet náluk hagy, például lovak összeszámolása. Igy fideszes irányítás lenne szerintük mindenhol, szocialista polgármesterek és önkormányzatok nem pofáznának bele.
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
dunaparti 2013.01.06 22:34:58
@rockjano: Ez a Fidesz hozzáállása. Mindenki tudja, hogy hazudok, annyit hazudok amennyit bírok. És még jól meg is fizetik.
Miután az Alkotmánybíróság gyakorlatilag lehúzta a WC-n a kormány nem is annyira titkos fegyverét a választási regisztrációt, két lehetőség maradt. Az egyik, hogy a már korábban Szájer József által megszellőztetett unortodox módszerrel csak azért is megcsinálják, vagy…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
Azt gondoltam, megírom, mit tartok a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014 választói mozgalom, a Magyar Szociáldemokrata Párt és a Szövetségben, Együtt Magyarországért mozgalmak tárgyalásairól. Szanyi kapitány Azt gondoltam, megírom, hogy a nagy…..