Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.az

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy mit művelünk velük, akkor megölnek mindannyiunkat". Ezt a kommentet találtam az újabb youtube videó alatt, amelyben ismét egy elmebeteg hangszer szerepel. Most azonban több szólamú művet hallhatunk :)   Persze a dolognak előzményei is vannak. Például ez a floppy…..
 „S rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Anyám tyúkja.” /A Soproni Sörgyár sörrekláma/  Persze, hogy sokan értik, hiszen már a másodikos gyerekek ezen tanulják a versolvasást, és Petőfitől nem is nagyon szabadulnak.…..
Hölgyeim és Uraim, Szűcs Imre televiziós újságíró és riporter vagyok. Sokat és szívesen szerepelek a televízió képernyőjén. De nem volt ez mindig így. Erről valamiért a klasszikus viccparódia ugrott be: Mi állíthatja meg a hajhullást? A padló. Persze Tekknő Miki, Jolly,…..
.az 2008.02.15 21:56:39
www.shakethatbear.com/
van ekkora ribanc a világon?
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..
.az 2007.09.15 13:21:23
.az 2007.09.15 13:22:02