Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kumánia Fürdő

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hotel Kumánia Megújult a honlap 2012.10.26 14:28:31
Megújult a Hotel Kumánia*** honlapja. A szállodával, valamint a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel kapcsolatos legfrissebb információkat, aktuális árakat és akciókat megtalálja a www.kumania.hu oldalon...
A Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel kapcsolatos információkat, újdonságokat mostantól önálló honlapunkon követhetik a www.kumania.hu oldalon. ..
Hotel Kumánia Megnyílt!!! 2012.05.21 12:25:00
Május 1-én megnyitotta kapuit a 3 csillagos Hotel Kumánia . A beruházás az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával  valósult meg mintegy 1,8 milliárd forintból (társprojektjével, a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel…..
Május 1-én megnyitotta kapuit a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdő. A beruházás az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával  valósult meg mintegy 1,8 milliárd forintból (társprojektjével, a 3 csillagos…..
Április 11-én és 12-én a lakosság is megnézhette a Hotel Kumániát. Több mint 300-an voltak kíváncsiak az új komplexumra, amelyet 20-25 fős csoportokban nézhettek meg - még a május 1-jei nyitás előtt.  ..
Április 11-én és 12-én a lakosság is megnézhette a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőt. Több mint 300-an voltak kíváncsiak az új komplexumra, amelyet 20-25 fős csoportokban nézhettek meg - még a május 1-jei nyitás előtt. ..
A budapesti után március végén a debreceni utazás kiállításon is részt vettünk. A látogatók közül sokan voltak kíváncsiak a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőre.    ..
A budapesti után március végén a debreceni utazás kiállításon is részt vettünk. A látogatók közül sokan voltak kíváncsiak a Hotel Kumániára. ..
Utazás a Nagykunság szívébe, utazás Kumániába   Az immár 35. alkalommal megrendezett budapesti Utazás kiállításon idén Kisújszállás önálló standdal jelent meg. Március 1-4. között több ezer érdeklődő fordult meg a Kumánia Hotel pultjánál. A nagy érdeklődés az…..
Utazás a Nagykunság szívébe, utazás Kumániába   Az immár 35. alkalommal megrendezett budapesti Utazás kiállításon idén Kisújszállás önálló standdal jelent meg. Március 1-4. között több ezer érdeklődő fordult meg a Kumánia Gyógyfürdő pultjánál. A nagy…..
Már a belső munkák zajlanak!..
A Kumánia Gyógyfürdő Kft-be villanyszerelő, vízvezeték-szerelő, lakatos vagy kertész végzettségű alkalmazottakat keresnek. A pályázóknak vállalniuk kell, hogy felvétel esetén önerőből elvégzik a vízforgató-gépész vagy az uszodamester képzést, amely kb. 60 ezer Ft-ba…..
Az októberi testületi ülésen döntöttek a képviselők arról, hogy ki legyen a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője. A hat pályázó közül Torkos Györgyöt, a cserkeszőlői fürdő korábbi vezetőjét tartották a legmegfelelőbbnek a posztra. Torkos György Cserkeszőlőn él.…..
Az októberi testületi ülésen döntöttek a képviselők arról, hogy ki legyen a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője. A hat pályázó közül Torkos Györgyöt, a cserkeszőlői fürdő korábbi vezetőjét tartották a legmegfelelőbbnek a posztra. Torkos György Cserkeszőlőn él.…..
Kisújszállás Város Önkormányzata már korábban döntött arról, hogy az ÉAOP-2.1.2/A-09-2010-0013 pályázat részeként épülő Hotel Kumánia üzemeltetésére (a szintén pályázati forrásból megújuló fürdővel és a már meglévő ifjúsági szállással közösen) önálló…..
Kisújszállás Város Önkormányzata már korábban döntött arról, hogy az ÉAOP-2.1.1/A-2f-2009-0010 pályázat részeként megújuló Kumánia Kisújszállási Gyógy- és Strandfürdő üzemeltetésére (a szintén pályázati forrásból épülő hotellel és a már meglévő ifjúsági…..
Néhány napon belül elmondhatjuk: tető alatt van a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő. A beruházás jól halad, már a nyílászárók is megérkeztek, így várhatóan a téli időszakban sem kell majd leállnia a kivitelezőnek, hanem tudja csinálni a belső munkákat.   ..
Néhány nap, és az utolsó cserepek is felkerülnek a Hotel Kumánia tetőszerkezetére. A kivitelező Kalotherm Zrt. halad a munkákkal: már a nyílászárók is a helyszínen vannak.   ..
Tatár Zoltán alpolgármester úr szakszerű idegenvezetése a megújuló fürdőről:..
Tatár Zoltán alpolgármester úr végigvezet az építkezésen:..
Újabb képek az építkezés állásáról:..
Rövid szünet után ismét folyik a termálvíz a Bárány-kútból. Nemrég a fürdőfejlesztés miatt, az új kút fúrása kapcsán kellett leállítani. Most azonban ismét üzemel – ugyanolyan minőséggel, mint korábban. ..
(és határidősen) halad a fürdő építése... ..