Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wari

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Idióta szülők robogóval 2012.01.16 15:27:00
A mai kis színes nem tartozik a robogó, mint praktikus közlekedési eszköz, sem a robogó, mint örömforrás témakörébe. Találtunk pár idiótát a weben, amelyet megmutatnánk érdekességképpen, hátha esetleg valaki nem tudja, mit ne csináljon semmiképp. Engem is vontattak már…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Wari 2012.01.10 21:46:19
@TurboRudi: Biztos valaki irigyelte a csajokat tőled,és azért tüntette el a mocidat! Nézd meg,kire tapadnak azóta a nők -D. Szó se róla,szép lány a Natasa,de több havi fizumat nem költeném el egy romantikus estére,még akkor sem ha utána csodát tenne velem az ágyban -). Már csak az asszony miatt sem,mert biztos hátba veregetne a konyhaasztallal,ha üres zsebbel,és kissé ziláltan állítanék reggel haza -). Viszont ha gazdag lennék,akkor meg pont leszarnám hogy belém vagy a bankszámlámba szerelmes a Natasa vagy a GobbiHilda -D -D.
Wari 2012.01.11 20:06:30
@kamionmentés: A legnagyobb kurva pedig az a nő,aki baszik fűvel fával,csak velem nem! -D -D.!
Furcsa korú kocsijaim régóta érdekes helyzetekbe rángatnak bele, amiket valahogy mindig megúszok. A 850-es Fityóm is szerzett meleg pillanatokat. Mai cikkünk blogposztja...
Wari 2012.01.01 20:33:53
@Csikós Zsolt: Jó a cikk,és azon röhögtem,hogy nem csak én vagyok gyárilag mazochista. Sőt,ahogy elnézem,a fél ország az -D. Nekem egy 65-ös Bogár volt akkor,ami 3 ezrenként kért 1 liter olajat. Mondjuk a mai napig indulás elött benézek a Bogár motorterébe,és ha már ottjárok,ellenőrzöm az olajszintet is. Ezt láttam apámtól,és valahogy nemtudok leszokni róla -). Epokittal faterom ragasztotta be az Opel Rekord alját eladás előtt még 72-ben. Olyan lett mint a beton -). Én is akartam venni egy 850-est még 85-ben,de a Fiat szerelő haverom lebeszélt róla. A cikket olvasva megértettem hogy miért -). Így ugyanannyiért jött az akkor 20.éves Bogár,de azt a dögöt szinte soha sem kellett bütykölni. Persze ehhez kellett az előző tulaj is,aki állandóan buzerálta -).
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
Wari 2011.12.21 22:06:09
@Terézágyú: A földműves párkeresőt Én is láttam a Német RTL-en,és jófejek voltak-). Nem olyan eröltetett mint a Magyar műsorok! Egyszer néztem bele a @arkeverőkbe,a VV5 be meg egyszer sem -). Pont amikor a bábuk szerencsétlenkedtek a kismotorokkal. Na ott fényt kaptam a színvonaltól,és soha többet -D -D. A sziporkázó deQrvajó kedvem van éjjel-nappal Tilla felejtős,de a Peller aranyos is lehetett volna,ha nem lenne egy két lábon járó görcsös izgalom. Levetkőzhetné már a lámpalázát,és akkor lehet hogy pisálnánk a röhögéstől a dumáján -). Annak ellenére hogy nem Ő a legszebb lány a halpiacon,mégis vele vacsoráznék a legszívesebben az egész brigádból -D.
Randy de Puniet körül zajlik az élet, de a MotoGP-ről most szó sincs. A nemrégiben az Aspar csapathoz szerződött versenyzőnek most sokkal inkább a magánélete kerül kivesézésre, sem mint a CRT motorral való ismerkedés. Először is nem mehetünk el a tény mellett: úgy néz ki,…..
Vroom Macau GP kedvcsináló 2011.11.18 12:32:00
Írtunk már a Macau GP-ről tegnap. Amíg az időmérő körüli mizéria rendeződik, nézzünk meg két akciódús klipet. Egy hivatalos 2011-es trailer és egy az egyetlen, száraz szabadedzésről készült összefoglaló esett be az ablakon, melyek megmutatják, milyen is az igaz motorverseny…..
Wari 2011.11.19 15:15:18
@dirmix: Miért tiltsák be?? Te töröd össze magad vagy ők?? Bízd már rá a fiukra hogy hol versenyeznek -). Én simán elindulnék rajta,de azt hiszem hogy még a takarítónő is leelőzne a motoros fókával,mert óvatosan húznám a motornak a tüzet -D -D. Nem tudja valaki hogy melyik tv csatorna közvetíti a Superbike futamot?
Wari 2011.11.19 18:11:03
@fullthrottle: Köszi. Juróval kezdtem,aztán minden sportadót végignéztem,de semmi! Azaz,a hivatalos honlapon van egy Portugál,és pár kínai csatorna ami élőben adja. Legfeljebb lenémítom a PC-t,és odaképzelem a motorok hangját -D.
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Nagyjából ez volt a reakciója az Index kamionos fórumának, mikor kikerült oda Mike Ryan új kis reklámfilmje. Nem is csoda, hiszen amit ez a pocakos kis jó kedélyű, Tennessee-ben született kaszkadőr és versenyző művel, az nem mindennapi. Ahogy nem mindennapi az eszköz sem, mellyel…..
Wari 2011.10.25 15:52:10
@fogash: Póttal felére csökken a féktáv a plusz fékezett kerekek miatt! Kérdezd meg bármelyik kamionostól az utcán. A bazi nagy motornak 40 cm az olajteknője,amihez adjad még hozzá a merevtengely rugóútját,és mindjárt 1,8-2 m magasan van a hengerfej,és még + 1,5 méter a fülke teteje. Márpedig az a súlypont vége -). A rámpás mutatvány jópofa,és láttam már trabival is ilyet,de nézd meg a Kőváry Barna videóit,hogy hányszor fejezte be a kanyart tetőn forogva -D. Amit írtam,az tapasztalat! Eddig még nem raktam tetőre semmilyen autót,de visszagondolva a kezdetekre,ez csak a szerencsén múlott,mert feszegettem a határokat rendesen...mint minden sebesség buzi -D -D.
Wari 2011.10.25 15:59:12
@LanciaBacci: Jaaaa,ez a cikk a lá
nyról szól?? Basszus! Valamit nagyon félreértettem -D -D. Én a cicababa nővérét vagy anyukáját kérném,mert 46 vagyok,és így már pedofília ha a 20 éves csajokat hajQrászom -D -D.
Wari 2011.10.25 16:37:03
@LanciaBacci: Abban igazad van hogy biztos könnyebb vele keresztbe hosszába csúszkálni mint egy széria vontatóval,de még egy tapasztalt vezető sem tudná azonnal ezeket a kunsztokat megcsinálni vele mint a tulaj. A kommentem is arról szól,ne hasonlítsuk össze egy személyautóval a "kékvillámot",mert teljesen más világ a kettő! Pár hozzászólásból mindig azt érzem,hogy ezt az illető pikk pakk megcsinálná elsőre,sőt,a Ken Blockot is körbe aútózná...akár egy Robi kerti traktorral is -). Persze lehet hogy majd ezután is megjelenik egy két ilyen zseni,de lehet hogy a kommenteket elolvassa,és inkább megtartja magának a hülyeségét -D -D.
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
Wari 2011.10.15 15:57:32
@Tomchy: Valaki mesélte,hogy éjszaka ment haza a régi dübörgős,nyerges Rába vontatójával pót nélkül,és jókedvében rendezett pár egyszemélyes gyorsulási versenyt magának -). Már csak párszáz méterre lehetett a lakásától,mikor szétesett a gázpedál rudazat. Erre 6.-ban ráfékezett hogy lefullassza az önjáróvá vált monstrum motorját,de a lóerők simán elforgatták a kuplungot. Kilökte üresbe,kiszállt abelőle,és ott állt tanácstalanul a Nagy Lajoson éjszaka,egy sebzett oroszlánként bömbölő autóval! A bubu hatástalan volt,a Rába 3000 -es fordulaton pörgött,és várható volt hogy atomjaira robban a motorja. Már potyogott a házakról a vakolat,a tulaj az új motor árát számolgatta fejben,mikor kapcsolt és letörte a búvárcsövet a gázolajtankról. Ettől úgy 1 perc múlva leállt a motor. Na az milyen kilátástalan lehetett!? -).
Wari 2011.10.15 16:04:05
@Wari: Fogalmazás 1 -es édesfiam! A szó ismétlés megint 1 -es...leülhetsz! -D -D.
Wari 2011.10.15 21:07:20
@Accordbela: Én a jövőre nézve csak azt tudom neked tanácsolni,hogy ezek után a saját autódban dugjál más feleségével,és így nagyban csökken a bukta veszélye -D -D.
Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én. Pétert azonban a dagadt japánokon kívül…..
Wari 2011.10.12 21:43:22
@Tézsé: Egészen más ha Te tolatsz. Nem olyan könnyű abból a tükörböl becentizni a 16 méterre mozgó gép hátulját. Ha vezettél már motort vagy bármit,akkor tudod hogy mi a különbség a videójáték és a valóság között. Hidd el nekem,van olyan hüle aki a játékot kiakarja próbálni élesben is. És akad sok olyan jogsival rendelkező ember,akinek sosem lett volna szabad pedálos autónál komolyabb járgányt a kezébe adni -D.
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Wari 2011.10.11 22:34:52
@Shadowbull: Ezért váltottam linuxra. Feltelepíted,és azt videózol,zenét hallgatsz,vagy irodai munkát végzel vele. Ha nincs más dolgod,nézzél szét a neten,és dobjál fel egyet az XP mellé. Én vagy 50-et próbáltam már,és mivel nemtudok dönteni,hasra ütve megtartottam egyet állandóra és a többit meg cd röl inditom ha éppen azt akarom használni. Kb: 1000 féle op rendszer van ingyen,már néha jojózik a szemem a választéktól -).
Wari 2011.10.12 00:10:37
@Bambano: Igen,akár beállítás is lehet a megoldás. Nekem jól működik. Mondjuk Én sem tudom hogyan kell belőni a hálózatot,de ha szükségem lesz rá akkor majd vadul kérdezősködök az Ubuntu fórumon. Addig inkább békén hagyom -D.
Wari 2011.10.12 21:08:17
@Shadowbull: Én csak egyszer termináloztam linuxon,amikor az újra telepített XP kitrölte az ubi rendszerindítóját. Nagyon egy összeférhetetlen op rendszer! Hálából végleg ledózeroltam,amikor már megismertem az ubit -). Amúgy meg ízlés dolga! Nem akarlak Én rábeszélni semmire -).
Az újdonsült kétszeres világbajnok pilóta német mulatós zenét hallgat a futamok előtt. Csak erős idegzetűeknek!Vettel zenei ikonja az a Tony Marshall, aki a '70-es években volt Németország elsőszámú táncdal (?) énekese. Azóta az akkor megénekelt dalaiból él, perverz módon…..
A tükröket majd egyformára cserélem. Valójában nem is a Totalcar házi drag versenyén elért harmadik hely döbbentett rá, hanem az oda és vissza út, hogy az autó még nagyon nincs rendben. Amikor elhagyta a fordulat a 3500-at, akkor nagyon jól ment és könnyedén beleforgott a 7500-ba.…..
Wari 2011.10.09 22:04:49
@tonalcar: Semmi baj! Ha minden tulaj értene az autójához,éhen halnának az autószerelők,és még véletlenül sem vághatnának át egy jóállapotunak látszó bontószökevénnyel senkit sem. Gondolj bele,milyen unalmas lenne a világ csalók nélkül?? -D. @Motordoktor: Ha ez sem jön össze,még mindíg ráfabrikálhatsz 2db 1,6 levegős boxer befecskendezőt,aztán már csak annyi a dolgod hogy ezt 1db elektronika vezérelje...hidd el,a karbihoz képest ez már bagatell -D. Én eddig csak egyszer élesítettem veztengelyt a 412 variantomban,bogárban még sosem,és ugyan abba a gödörbe léptem bele mint Te! Pedig az D jetronic volt. A chip tuningos kiröhögött,mert nemtudott mit kezdeni egy 1968 -as gyártásu elektronikával. A szervízkönyvből kiderítettem hogy vákum vezérli a befecskendezési időt (nanosec),egy állandó jelleggörbe alapján. És bónuszként ezt 1 gondosan elrejtett csavarral csökkenteni,vagy növelni lehet. Egy ismerős szervízben felálltam a fékpadra,kikötöttük az autót 2 spaniferrel,a haverom 4. ben 4000 fordulaton nyomta neki,ráfékeztünk kicsit a hajtott kerekekre,szonda a kipuffba.Ezután addig állítgattam a bef nanosecet amíg elfogadható nem lett a gáz összetétel. Mondom hogy semmiség -D.
Wari 2011.10.09 23:15:06
@tonalcar: Tudom hogy nem okoskodtál,és Én sem értem amit írtam neked,de ez maradjon titok -D -D. Nem vagyok végzett autószerelő,viszont szorult belém annyi mazochizmus,hogy magam szerelem a saját autómat és motoromat. De olyan mélységben nem merültem el a tuningban mint a Doki. És mivel nem értek annyira hozzá,ezért csak alkatrész könnyítéssel meg centirozással probálok pár extra lóerőt belevarázsolni az aktuális régi boxerembe,vagy bármibe ami lassabb mint szeretném -). A karburálás projektet azt meghagyom másnak -D.
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
Wari 2011.10.04 21:03:33
@Winkler Róbert: Én nem gondolom hogy rajtatok múlott...de most komolyan...nem tudtad semmivel sem megvesztegetni az illetékes elvtársat?? -D -D. @Bambano: nebassz! Hogy csinálod?? -D.
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
Wari 2011.10.04 20:51:56
@foolproof: A lányoknak usában inkább az agya gázos nem? Amúgy meg az oceán bíícsen sokkal több a tehenn,mint bévács cica -D -D. 25 éve nemvolt annyi allergiás ember nálunk mint most,mert az a pár ezer teherautó,és dízel személyautó minimális kormot juttatott a levegőbe. A ólomtol sem köhögött senki,legfeljebb sörétet köptél -D. Ma meg minden második ember tápos a sok tdihdicommonrail talicska miatt-). Itt sem lenne annyi X5+Q7 meg egyéb nagy dudva,ha csak benzinest használhatnának Pesten,és a nagyobb városokban!
Robogó Robogó parasztoknak 2011.10.01 12:13:00
A Motra név nem tájszólás, vagy nyelvbotlás eredménye: a Honda nevezte el így az 1982 és 1983 között gyártott munkagép jellegű minibike-ot. Olyan benyomást kelt, mint a kutyák közül a mopsz - a legtöbb ember szerint csúnya, akinek viszont van affinitása, az nemhogy szépnek…..
Wari 2011.10.03 21:41:37
@baowah: Miért nem lökted be a futót az árokba,aztán gyerünk a bábu után?? -D. Én vagy 25 éve üldöztem egy öregurat billencs Tátrával árkon-bokron keresztül,hogy ugyan nem e adná el azt régi BMW-t amin űl? Tiszta Párizs-Dakar volt! Úgy ment az öreg,mint a Sinkovits a tizedes meg a többiek címü remekműben -). Nagy port vertem fel a Tátrával,mikozben 90-el üldöztem a vén öngyilkos jelöltet! Két napig köhögtek az emberek környéken -D.
Wari 2011.10.03 22:12:54
@baowah: Sajna nem adta el,pedig már a Tefus Tátrát is beigértem neki,ha még rádob egy kis pénzt is a motorra -D. @Quattroman: Hát persze! Én voltam a piros Tátrás bérgyilkos -D -D.
Wari 2011.10.03 22:26:30
Sárga, mint egy Caterpillar 2011-ben több érdekes és több botrányosan unalmas motort is bemutattak. Sajnos egyre ritkábban fut át a kellemes remegés a tesztgépek megkapása előtt, de néha még érezzük, van remény. Idén én egyszer jöttem igazán lázba, és pont ez volt az, amit…..
Amikor beszereltem a Porsche-fékeket a 1303-as kasztniba már tudtam, hogy a régi piros Bogaramnál ez az autó lassabban fog gyorsulni. Nagyobb tömeg, nehezebb kerekek és hosszabb váltó, ezek nem segítenek a negyedmérföldes sprintnél, úgyhogy a 15,4-es nettó idő elég karcsú.…..
Egy évvel közelebb lépünk a jelenhez, de maradunk a Mecsekben. Aki az előző videót látta, nem hagyhatja ki ezt sem.A videó alapján komoly létjogosultsága van annak az ötletünknek, hogy - ha már powersatge nincs - legalább a Mecsek prológját valahogy be kellene vinni a Széchenyi…..
Mint nehéz kő, úgy nehezedik rám a barátok és Bogár-szimpatizánsok elvárása: nyerni kell a szerkesztőségi gyorsuláson. Azonban, ha sorra veszem a tényeket, azért nem annyira vidám a helyzet. A piros kasztniban ez a motor két dupla Weber-karbival tudott fékpadon 148 lóerőt és…..