Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amayan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#349 Fiatal férfiak, akik egész évben úgy öltözködnek, mintha locsolkodni mennének: frissen beretvált arc, fekete érettségiző öltönynadrág, fehér ing, visszafogott mintájú nyakkendő, csak a tojáshordó nejlonszatyor helyett Jansport hátitáska felel a logisztikáért +…..
Egy visszautasíthatatlan ajánlat 512 gigabájtos pendrive mindössze 11 990 Ft-ért? Igen, ezt kínálja "LegjobbatNeked" az egyik ismert magyar árverési oldalon. Ez ám a jó vásár, hiszen még hasonló kapacitású merevlemezt sem kapni ilyen olcsón! S nem ez az egyetlen ilyen kedvező ajánlat, 256 GB-os…..
Vannak festői város- és falunevek és vannak ami inkább mosolygnánk - egy kis külföldi kitekintés a témában, az itthoni felhozatalt inkább a kommentelőkre bíznám >>> Norvégia - Å Bizton pályázhat a legrövidebb településnévre is Å, legalábbis holtversenyben. A kis…..
Hétfő után szerdán is utcára vonultak az egyetemisták és középiskolások a diákhitel mögé bújtatott költségtérítéses képzés, magyarul a tandíj ellen. Ráadásul fagyos hideg ide vagy oda, valószínűleg folytatás is lesz, márpedig ez ismét egy nagyon kellemetlen szituáció…..