Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emilz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hétvége alapjában véve a tespedés jegyében telt, de azért sikerült egyet kirándulni is, a veresegyházi medvemenhelyre. Bár az idő elég szeles volt, sok látogató volt, és a mackók is egész élénkek voltak. Kivéve persze azokat, akik (igen, akik:) az egyik…..
A Bors szállítja mai faszányos bulvárhírünket: VV Olivér netes társkereső oldalon kerít Alekosz haverjának, aki meg a VV után először nála fog héderezni, míg fel nem újítják a villát, aztán visszaköltözik, de állítólag nem a villába, hanem egy luxus lakókocsiba - a VV4…..
Nyelvvizsgák: A 'Rigó utcai'A 'Rigó utcai' (hivatalos nevén ITK-Origo) nyelvvizsga mára már csak egy a sok közül, de ma is sok vizsgázni vágyó választja. Ez egy kétnyelvű vizsga, magyar-angol és angol-magyar fordítási feladattal, azoknak ajánlott, akik jól tudnak fogalmazni,…..
emilz 2011.04.08 00:20:24
Csatlakozz áprilisban a intenzív középfokú csoportomhoz! Még van hely! Időpont: kedd 17:30 és csütörtök 17:00. Heti 2x90 perc! 100% angol! 20/7758128 ..
emilz 2011.04.08 00:17:31
Először örülünk, ha azt a pár kérdést megértjük, és még válaszolni is tudunk rá. Ahogy aztán haladunk tovább a nyelvtanulásban, egyre szebben szeretnénk magunkat kifejezni. Ehhez három dolog szükségeltetik:- helyes nyelvtan- helyes nyelvhasználat- gazdag szókincsMost ez…..
Romulust és Remust a monda szerint farkas szoptatta, mégis városalapítók és nemes viselkedésű, bátor férfiak lettek, sőt, Romulus lett Róma első királya. Lehetséges-e ez a valóságban? És ha igen, ennyire magáról értetődő-e, hogy egy farkasgyerek bármire viheti? A magyar…..
Müller Péter Benső mosoly című könyvét olvasom éppen, és még abban is találtam valamit, ami a nyelvtanulásban is kamatoztatható. A könyv egyik alaptézise, hogy mindenért, ami az életedben történik, Te vagy a felelős. És mennyire igaz ez a tanulásra - és a nyelvtanulásra is.…..
emilz 2011.04.06 21:54:16
A Warner stúdió szerezte meg Eli Anderson francia író fiataloknak szóló fantasy regénysorozatának a megfilmesítési jogait. David Heyman produceri felügyelete alatt formálódik a projekt, aki hasonló minőségben vette ki a részét a Harry Potter franchise-ból. A varázslótanonc…..
Balázs búcsúzik a Való Világ párbajvesztesétől, Gigitől:- Gigit várja az utca!..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..