Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerdöjel

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog!   Édesapám egy hónapja egy kórház geriátriai osztályán volt ideiglenesen elhelyezve idősotthoni elhelyezésre várva. Mentális állapota a közepes demenciának megfelelő volt, előre kiszámíthatatlanul erősen hullámzóan jobb és rosszabb periódusokkal.Jobb…..
kerdöjel 2011.06.16 17:21:33
@Irkutszk: Elolvastam, ez is egy álláspont, igazad van.
Nem Téged akartalak megvédeni,nem Te voltál a lényeg- hanem Máriának szerettem volna jelezni, hogy nemcsak az általa vélt dolog az etalon,a többi pedig leszólni való.
Ez az, amikor fél szavakból, főként idegenek nem értik egymást. Semmi baj, fő a békesség:)
Nem hittem a szememnek. Eb-re vágyunk, de alig előzzük Moldovát.   „2012/2013-as idényre vonatkozó UEFA-összevetésben a Monicomp Liga már nem a 36., hanem a 32. lesz a sorban, immár újra maga mögé utasítja a lett, a litván, a moldáv és a szlovén pontvadászatot…..
A Rogán-féle bérkommandó már korábban is borzolta az idegeket - szerintem egészen félelmetes, hogy mainstream politikus komolyan központilag meg akarja szabni, hogyan emelkedjenek a bérek a magánszektorban. Erről volt már itt szó, most egy érdekes mellékszálra hívnám fel a…..
kerdöjel 2011.04.20 11:08:50
@newtehen: Mi a gond a helyesírásommal? Egy elütött betű? Vagy kérdőjelet vártál? Elmondom, hogy a mondatot nem kérdőnek szántam- a T szándékosan lett naggyal írva a kettőspont után. Nem akartam végig naggyal írni a szót, mert akkor abba kötsz bele, hogy ne kiabáljak.
Véletlenül sincs baj a hozzáállásoddal, ugye?
Az, hogy látom, amit látok- hát, az bizony nem bizonyító erejű érv.
kerdöjel 2011.04.20 11:18:40
@newtehen: Teljesen logikátlanul, s ismét Érv és Bizonyíték nélkül vezetted ezt le.
Nem válaszoltál a kérdésre, csak továbbra is támadtál. Tehát tartalmilag (is) nulla.
Számold össze a helyesírási hibáimat, Te konkrét névvel és érvekkel replikázó posztoló! A lezajlott levelezés alapján tényleg nincs értelme a továbbiaknak. Ég áldjon.
Kedves Praxis blog!   A kislányomat vérvételre kellett vinnem a múlt héten, mert a háziorvosunk elküldte, korábban sajnos a leletei erős vashiányt mutattak. Odamentünk reggel hétre, mert nem akartunk utolsónak érkezni. A kicsi elég stresszben volt, nagyon fél minden…..
kerdöjel 2011.04.15 08:29:18
@ReignOfdark: Az én gyerekem meg koraszülött volt, 29 hétre született. Hiába adtam neki májat, spenótot, sóskát rendszeresen. Megvolt a bevitel, és mégis. Hidd el, a legtöbb szülő mindent megtesz a gyerekéért.
A hosszú ideig szedett Maltofer állította be normál szintre a vasat.
kerdöjel 2011.04.15 12:33:01
@ReignOfdark: Köszönöm a javaslatot- most már rendben van. A hirtelen növekedése, fejlődése lelassult normál ütemre.
De azért megdöbbentettél: elég sok helyre jártunk az előzmények következtében, s még senki sem mondta az általad javasoltakat.
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
kerdöjel 2011.04.08 09:57:59
@Vad.Korte: Miért baj az, hogy az iskolák még (normális) értékrend alapján működnek?
Hogy kellene?
kerdöjel 2011.04.08 10:06:51
@Vad.Korte: Attól, hogy egy pedagógus ilyet tett, az nem az iskola értékrendje.
Sajnos (én tudom), hogy az iskolákból a legnehezebb az oda nem illő munkaerőt eltávolítani. Hidd el, a normálisa is megszenvedi a romboló erőt. Ne általánosítsunk már, hogy az iskola értékrendje, hisz nem esett arról szó, hogy bent jártak volna az igazgatónál, az iskolaszéknél, és mindenki a pedagógusnak adott volna igazat.
A megvan a rendőrségi engedély a rendes tavaszi CM útvonalára. Az április 30-i kerékpáros demonstráció, amely az I. Utolsó Critical Mass nevet kapta, most Budáról indul.A gyülekező délután 16 órakor a Vérmezőn lesz, a vége pedig szokás szerint a Városligetben.A köztes…..
kerdöjel 2011.04.01 16:33:34