Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Big-B

0 bejegyzést írt és 1323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az ideje, hogy a ludusban raboskodó szökevényeket kivégezzék, az arénában, ahogy illik. Oenomaus, Rhaskos és Crixus megláncolt kézzel, egykedvűen sétál be a homokra, de csak azért, mert még nem tudják, hogy Varinius egy régi jóbarátot hozatott nekik, hogy fejüket vegye.…..
Mindig megtiszteltetés nekünk, amikor az első titkár elvtárs karácsonyi nagyinterjút ad blogunknak. Első titkár elvtárs? Nem kell ez a seggnyalás, fiúk, nem a Magyar Nemzetnél vagyunk. Akkor hogy szólíthatjuk? Miből lehet választani? Lássuk csak: Pocakos Focista, Kedves Beteg,…..
Mint minden nagyobb kaliberű tragédia esetében a Newtown-i iskolai lövöldözéssel kapcsolatban is napvilágot láttak már a különböző összeesküvés-elméletek. Én nem kívánok állást foglalni az ügyben, de arra gondoltam, hogy néhány, a világhálón keringő érdekességet…..
Nem tudjuk, hogy mit dönt majd a kormány szerdai ülésén a felsőoktatás „reformja” ügyében. Másfél nap Orbániában nagy idő, addig még minden megváltozhat. Csak egyvalami biztos: a problémát nem fogja megoldani. Az, hogy vajon Orbán, vagy a diákok „nyernek”-e, teljesen…..
Big-B 2012.12.17 22:53:22
@Keresztyén és Magyar: " aki a kormány ellen lázít, az a hazája ellen lázít."

'50-es években tuti helyed lett volna az agiprop osztályon.
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
Bár tegnapi közleménye szerint Semjén Zsolt „véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti” a szakdolgozatával kapcsolatos vizsgálatokat, ma mégis kamerák elé állt (a véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekintés nem sok jót jelent efféle ügyekben, általában ezeket…..
Combat Gear Blog "pilotka" 2012.11.15 08:00:00
A 10M rendészeti gyakorló ruhához a pilotkát, vagy esetleg más néven a ködvágó sapkát viselik. Bár a pilotka nem új találmány, lévén a korábbi “bevetési” ruházathoz is ezt viselték.Na most szerintem a pilotkával nem is lenne semmi baj, ha átmeneti időszakban viselnék.…..
Big-B 2012.11.15 08:15:38
A 20. század végére a kevlár vagy egyéb ballisztikus anyagokból készített védősisakokból nagyon újat már nem lehet készíteni. Ezért először a különféle kiegészítők, jobb párnázás, kényelmesebb szíjak, mount-ok és hasonlók jelentek meg. Meg kell említeni a…..
Big-B 2012.11.06 10:22:59
@dudi01: Ja végül is az még az M4 tárzsebbe is frankón belefér, szóval két legyet egy csapásra. OMG
Big-B 2012.11.06 12:36:23
@dudi01: Nem véletlen az "OMG" a mondókám végén. :)
Úgy tűnik, megint sikerül valamit lerombolni, hogy aztán helyette nagy pofával, nekibuzdulással, inkompetenciával alkossanak valami “megújult, modern, élenjáró és európai, mások által másolt” düledező tákolmányt bárminemű egyeztetés, szakmai átgondoltság,…..
Ma a Fidesz képviselőcsoportja a gyakorlatilag bejelentett, előzetes igéretével szemben nem küldi az AB elé normakontrollra a választási regisztrációról szoló törvényt. A kérdés az, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítené-e most a választási regisztrációról szoló…..
Big-B 2012.11.07 19:08:31
@különvélemény2: Wyoming – Cannot accept the National Mail Voter Registration Form. You can register in-person, by mail, or at the polls on election day.
A Fidesz a választások tisztasága érdekében demokrácia központot hoz létre fidesz.hu, 2002. április 18...
Újabb zseniális javaslat a "szerezzünk pénzt bárkitől, csak ne az IMF és az EU legyen" akcióterv keretében: kibocsátunk úgynevezett letelepedési államkötvényeket, s aki 250 ezer euróért vesz belőlük, rögtön jöhet gyönyörű országunkba életvitelszerű tartózkodásra. 70…..
Az új amerikai egyenruha rendszeresítését megelőző tesztek negyedik, és ha a tényleges rendszeresítést nem számítjuk, és egyben utolsó fázisa 2012. januárjában indult el. Azóta szinte semmi információ vagy csapatpróbán készült kép nem látott napvilágot. Azonban az ADS…..
Big-B 2012.10.29 09:13:58
@Dr.Zemberevő: " One pattern for clothing and equipment so that Soldier’s could deploy at a moment’s notice, anywhere in the world."

Az idő bebizonyította, hogy mégsem.
A KARD Meteo-monopoly? 2012.10.26 17:19:14
"Állami monopólium lesz az időjárás-jelentés" - olvashatjuk és hallhatjuk a hírportálokon és a hírműsorokban tegnap óta, amikor Illés Zoltán környezetügyi államtitkára nyilatkozott a közrádióban. Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon szűk ugyanis az a kör, ami…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
GFG Blog A farizeus Európa 2012.10.24 07:17:36
“Útálom és arcába vágom / - Harminc év vagy kétezer óta / undorító, őrült világ ez, / ez a farizeus Európa” (Szabó Lőrinc: Hazám, keresztény Európa)     Van egy csúsztatás. Európa visszaél Európával. A farizeus Európa miközben látszólag az európai…..
"Orbán teljesen rendbetette a magyar gazdaságot... jönnek a befektetők, Mercedes, Audi, még az is itt van akik korábban azon gondolkodtak hogy menjen-e máshova. Lassan de biztosan az álom megvalósul, talpon mardunk, lesz bevétel és élet a szocik által megnyomorított országból.…..
Big-B 2012.10.20 11:20:51
Szeretnénk, ha ez a blog egyházunk sokszínűségét tükrözné és megmutatkozna a hívők sokasága, ezért próbáltam valamennyire tartózkodni attól, hogy több bejegyzésben is visszatérjen egy-egy követőnk. Stefánia kisasszony azonban ismét olyan gyönyörű prédikációval…..
Combat Gear Blog Vagy M4? 2012.10.12 08:00:00
Abban szerintem egyetérthetünk, hogy az M4-es, főleg ez a “pimp”-elt verzió, kifinomultabb eszköz mint az AK, és ezért elsőre kicsit félve nyúltam hozzá. A képeken látható M4-es nem amerikai gyártmány, hanem Németországban az Oberland Arms készíti. Ennél fogva precízebb,…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Big-B 2012.10.11 09:47:44
@unionista: A "szép új világ" el is érkezett, csak nem úgy ahogy Sólyom megálmodta. Inkább olyan Huxley-san.
A Népszabadság szerint Gerzsánszki Lajos lett az abszolút győztes a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei földbérletpályázaton, összesen 732 hektár földterületet nyert el. A hír azért érdekes, mert Lajos Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a vidékfejlesztési…..
Big-B 2012.10.02 11:58:13
Ilyen nincs és mégis van. Tájékozódom így estefelé, és nyakonvág a szalagcím: Orbán: Magyarországon nem lesz tandíj . Kattintok is serényen az egérrel, hátha valami érdekes sül ki belőle. A gyerek hamarosan egyetemérett, nem árt ha figyel az ember. Olvasom a bekezdést, ami…..
Az ír gázoló ügyében a magyar miniszterelnök-helyettes azt mondta, hogy nem közvetítést kért az Európai Bizottság alelnökétől, hanem "megoldást". Navracsics Tibor szerint az Európai Unió "például politikai nyomást gyakorolhatna, és a jövőre vonatkozóan a jogi szabályozást…..