Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karkötő

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádnivaló, megható és egyszerű kampány a Pro Infirmis-től, Svájcból. A középpontban egy óriás plüssmackó bőrébe bújt emberrel, aki a járókelőktől kér egy hatalmas ölelést. A kezdeti érdeklődés, csodálkozás rövid időn belül mosolygós, vidám arcokat varázsol a…..
R a neve, engem pedig 1 év alatt 2 ilyen nevű pasi is átvert.   Sziasztok! 21 éves lány vagyok (V), és még mindig értetlenül állok a történtek előtt. Pár hónapja zártam le egy 5 és fél éves kapcsolatot. (B-vel) Együtt is éltünk a fővárosban, az én lakásomban, így…..
Karkötő 2011.09.14 10:11:09
Karkötő 2011.09.14 10:18:51
@mütyür alias Dark Duchess:
Ha van humora az a baj, han nem ismeri a viccet az a baj, hameg nem tudja mi az?! Naaaa!!!! Az aztán a nagy baj!
Karkötő 2011.09.14 12:07:08
@Kytia: Nem olvastam a Titkos szabályokat. Saját és mások tapasztalatai alapján próbáltam meg valamit alkotni a párkapcsolat elején, közben, alatta, utánna. Mindig magamat adom, laza vagyok. Ha nem akarom, a kapcsolatot szinte magától jön, hogy kiábrándítóvá válok. Ha nem érzem magam jól valakivel nem eröltetem a dolgot, haveri kapcsolat lesz belőle egyszerű beszélgetési formában pl: milyen az idő, stb. Annak nincs értelme hogy úgy tartok meg valakit hogy rohadék vagyok. Semmi értelme mivel állandó problémát , konfliktust szül minden téren. Ha valakit megutálok, vagy jelenleg utálok. NA akkor tudok ám rohadék lenni! Sőt a közelebe ne kerüljön! Egyébként rohadt nezé dolog az egész. Nagyanyáink sem voltak utálatosak egymással mégis embertöltőnyit leéltek egymással.
Év: 1991 Nemzetiség: amerikai Ha akkoriban 14-15 éves fejjel úgy döntött az ember, hogy megnöveszti a haját és sötét, kopott, agyonmosott ruhákban meg acélbetkós bakancsban fog mászkálni, akár a család rosszallását is kockáztatva, egyszerűen nem maradhatott ki az életéből ez…..