Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szegedi Szilveszter

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég olvastam egy érdekes összefoglalót amiben azt taglalták, hogy miként győzzünk meg az első találkozáskor a kockázati tőkést arról, hogy a mi projektünkbe fektessen be. Na jó, egyetlen találkozás erre lehet hogy nem lesz elég; mindenesetre ezek a tippek segíthetnek, hogy…..
Szegedi Szilveszter 2011.12.21 10:09:43
@Abrash1965: A papírbili egy VC befektetésre abszolút esélyes termék. Lehet, hogy nem tűnik óriási innovációnak, de hatalmas ötlet van mögötte aminek jelentős piaca van. El is jutott már ha jól tudom a wallmart polcaira is ami nagy dolog.
Szegedi Szilveszter 2011.12.21 13:29:33
@Szobonya Péter: Miért, tök sikeres volt amikor legutóbb hallottam róla. Kapott is befektetést, lehet, hogy még nem VC, de kapott.

valdeal.com/inventions/success-stories/paper-potty itt tudom, hogy pénzt és kapcsolatokat is kapott. Sőt most olvasom itt, hogy licensing deal-ig jutott, akkor már nem is kell VC :)

Sokan megmosolyogják, pedig nagy piaca van és piacképes.
Szegedi Szilveszter 2011.12.21 15:47:41
@Szobonya Péter: jah, ok, azt hittem nem értesz egyet, hogy jó a termék. de tényleg az, minden WC álma egy ilyen jó BuLI, a sok sok SZAR befektetési lehetőség után, végre valami amivel nem kell SZAROZNI, egyből mehet a piacra, és szarrá keressük magunkat. befejeztem. Üdv -A
Exkluzív beszámoló DopeMan és ügyvédje, Pelle Andrea (TASZ) mai látogatásáról a 7. kerületi rendőrkapitányságon, ahol a rappert kihallgatták a Bazmeg ügyben... A TASZ sajtóközleménye: Bazmeg a hatalmi arroganciát!2011. december 9. péntek, 16.45 Telefonon keresték…..
Indiában már az is elég a proverbiális össznépi biztosíték kiveréséhez, ha egy reality-ben tetőtől-talpig felöltözött pornósztárok szerepelnek. Az indiai Big Brothert Bigg Bossnak hívják (így, két g-vel), ennek megy most éppen a celebkiadása, a helyi szórakoztatóipar…..
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
Szegedi Szilveszter 2011.12.06 19:14:04
@djlaczko: elég egyszerű hozzáállás. ez egy ténylegesen súlyos téma, egyébként nem elég jó a film. ezt egyszer megnézed, max egy órát a fejedben van és elfelejted.
Ha pasi vagy, valószínűleg azok közé tartozol, akik sosem fognak ilyen rendszerüzenetet kapni a Facebooktól. Te szerencsés vagy, ellentétben néhány a São Paulo-i férfitársaddal, akik nem mondhatják el ugyanezt magukról. Az óvszerforgalmazó Olla Condoms ugyanis egy rendkívül…..
Szegedi Szilveszter 2011.12.02 10:17:49
Érthető módon a görög válság történetének legújabb csavarját, a népszavazás-epizódot a legtöbb cikk a gazdasági hatása oldaláról elemzi. Nem csodálkozom azon, hogy mindenhol a világban most az euró jövője sokkal izgalmasabb kérdésnek tűnik, mint a görög belpolitikai…..
A francia színésznő legismertebb sorozata, amelyen keresztül nálunk is rengetegen megismerték. Nekem konkrétan ez a jelenet volt a kedvencem a misztikus töltettel is rendelkező televíziós produkcióban, s azt hiszem férfitársaim hasonlóan vannak ezzel. Nincs miért csodálkozni, hiszen…..
Szegedi Szilveszter 2011.10.16 14:24:38
hogyvolt VV5 - 1x32 2011.10.14 15:10:00
Újabb libidócsökkentésre alkalmas öfin vagyunk túl, Attila meg lassan eléri, amit másnak nem sikerült, a végén még leszokom a káromkodásról, hát már egy jóízű lófaszt sem tudok kimondani anélkül, hogy ne jutna eszembe a konstans bazmegolása. Eredetileg egyébként azt írtam,…..
Szegedi Szilveszter 2011.10.16 14:16:14
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
hogyvolt VV - 1x15 2011.09.27 15:35:00
Hát gyönyörű volt az a pávás pruszlik a Lilun tegnap, kár, hogy a fülében nem volt toll (hogy máshol volt-e, a kameraállás miatt nem tudhatjuk). Az öfi viszont sűrű volt, van anyag a poszthoz, mindenki kényelmesen elhelyezkedett? Akkor kezdem, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer…..
A mérsékelt Anglia, a gentlemenek országa az utóbbi napokban randalírozástól hangos. A hírekből értesülhetünk róla, hogy a boltok kifosztói között akadnak kifejezetten jól szituált fiatalok, olyanok, akik nincsenek rászorulva, hogy így szerezzék meg a vágyott plazma TV-t. Ahogy…..
Szegedi Szilveszter 2011.08.14 22:39:40
Lelki segítség Pszi-fóbia 2011.06.27 22:48:00
Ki-ki biztosan talál olyan embert az ismeretségi körében, aki a külső szemlélő számára pszichológiai segítségre szorulna, mégsem lehet rávenni, hogy igénybe vegyen ilyesmit. Talán még sértésnek is veszi az ajánlatot, mintha az legalábbis a lehülyézésével volna egyenlő.…..
Szelek gyötrik kedvenc írónkat, diszkrét félhangos pukikat ereget, miközben a dékán irodájában várakozik. Belép Koons, és Hank már mondja is: tessék, itt vagyok, rúgj ki nyugodtan, de a dékán sajnálkozva közli vele, hogy nem áll módjában, mert az érintett hölgyemények…..
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
Szegedi Szilveszter 2011.04.17 14:13:27