Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VadKant

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Didigomba A japán katasztrófa 2011.03.25 01:38:15
Most katpuk a hirt, és nem hiszünk a szemünknek! A didigombát nem csak a középkorban akarták hamisitani, hanem a japán katasztrófa hatására újabb próbálkozások láttak napvilágot.Brit tudósok tovább kutatnak 30000 méter mélyre rejtőzött japánok után. Sajnos hiába…..
Didigomba Prehistorikus gombászás 2011.03.15 13:32:34
  Üdv Didigomba Olvasók!Most először jelentkezem, így Szarisztotelészként!Eme történelmi alkalmat megragadva a történelem előtti gombászat didiségét kívánom megérinteni e rövidke bejegyzéssel! Íme a kép melyet a Didigomba Nemzeti Képcsarnokából szereztem:E…..
VadKant 2011.03.19 03:23:03
@Meghágoston: Oh, mily' öröm és kielégülés látni, hogy hazánkban is gyökeret ereszt a mélykultúra!

Már a kőkorszaki irokézek sem mellőzték az absztakt ábrázolást. A fenti képen nem dönthető el egyértelműen, hogy egy óriásdidit lepett el 4 galóca, avagy 4 apródidi között türemkedik ki egy harcigomba. Ez a máig megfejtetlen kérdés máig lázbahozza a kutatókat máig.

A kép eredetisége megkérdőjelezhetetlen. Ezt bizonyítandó fosásig röhögtem össze magam (kösz). Indítványozom, hogy az Országos VJ Konföderáció honlapjának mától legyen ez a logója!
  Kíváncsi lennék az értelmezésekre, már csak azért is, mert ez ténylegesen egy teljesen szokatlan ábrázolása egy ismert témának. Csak a kép alapján, nem kell utánaolvasni...
VadKant 2011.03.19 03:09:50
@Áramvonalas: Ez a pszichoanalitikus értelmezés. De mi lenne, ha inkább a fenomenológiai megközelitést olvashatnánk?

A fetrengő Vénusznőstény olyannyira kiélt ribizli, hogy már attól odaszült a sarokba, hogy a bácsi megtekintette fénylő ánuszrózsáját.

Természetesen a képen nem látszik az ánuszrózsa, mert eltakarja egy lepedőnek álcázott gondolatfoszlány. Viszont közvetlen hatásaiból mégis következtethetünk létezésére.

Elvileg ki kéne zárunk minden mögöttes létet, minden felesleges létsikot. De elég meggyőző hatással bir a nem-látott képelem ahhoz, hogy intenciónk tárgyát képezze.

Márpedig ha a tudat mindig valaminek a tudata, és én most épp a lepedő mögötti tartalomra forditom figyelmem, akkor megvilágosádképp ér a gondolat: Vánusz lábai közt biz' a Sartre-féle Semmi található.
Didigomba Beatkorszak 2.0 2011.03.12 15:49:29
Újjáalakult a Beatles! Mióta az együttes frontembere lelövődött, nagyon ritkán énekel. Mindig panaszkodtak a hangjára, a dobos szerint rendkívül halk.Szerencsénkre a válság hatására a sztárok is elkezdtek szűkölködni, ezért kénytelenek új lemezt kiadni, hogy fedezzék…..
   És íme, az első videó, amelyben német nyelvű kollégánk értekezik a Didigomba jelenségről. Angela kérésünkre csak a kulcsszavakat ejtette ki németül.Íme:  ..
Didigomba Aritmetika haladóknak 2011.03.10 15:01:00
Fantasztikus hírrel  szolgálhatunk: egy 13 éves koreai kisfiú az iskolai matekversenyem elképesztő eredményekkel rukkolt elő. Gongot minden tanára zaklatta, mert lassabban tudott számolni mint társai. De a fiú nem adta fel. Rájött, hogy ha úgy számol 1-től 10-ig, hogy kihagyja…..
 ..
VadKant 2011.03.10 00:21:23
VadKant 2011.03.10 00:43:25
@Áramvonalas: Igen, mellbevágó élmény a DidiGomba! Több nőnemű hölgy tanusithatja!
De még mindig nem értem szerkesztő úr: minek neki recepció? Kit kell beengedni?