Regisztráció Blogot indítok
Adatok
convict

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért, és a várakozásoknak megfelelően az utolsó részre is rekordnézettséget hozott a The Walking Dead harmadik évada, pedig ha szigorúan csak azt nézzük, mennyire volt jó a 16. rész, akkor nyilvánvaló, hogy a 12,4 milliós nézettség csak a sorozat nevének és (rövid)…..
Az, hogy a mindenkori magyar kormány onnan szerez magának (válság)kommunikációs tanácsot, ahonnan csak tud,  2006 óta nem titok, akkor Ron Weber és az MSZP kampánystábja ült le Az elnök emberei című sorozat elé, és nyúltak le belőle hatásos elemeket egy…..
Párszor már beszóltunk a bulvárlapoknak azért, mert természeti katasztrófákkal riogattak, vagy választási eredményeket akartak megjósolni asztrológusok segítségével. A Bors mai húzása azonban még ebből a körből is kilóg, mi legalábbis még sosem láttunk olyat, hogy egy…..
Ugyan a könyvpiacot nem szaggatta szét J.K. Rowling The Casual Vacancy (magyar munkacímen Átmenesi üresedés) című első olyan regénye, amimnek a célközönsége már legálisan vehet alkoholt a világ minden országában, de a BBC bízik abban, hogy a Harry Potter-cikussal milliárdossá…..
convict 2012.12.04 13:41:37
@Kínai cuccok tesztje: "Azért a Harry Potter sem volt nagy durranás"
...milyen polkorrekt eufemizmus. :)
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Az Elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat című minisorozatokkal meglehetős sikereket elérő HBO egy harmadik minisorozatot vehet Tom Hanks és Steven Spielberg közös cégétől. Az új széria dettó a II. világháború eseményeit dolgozná fel, egészen pontosan a…..
convict 2012.10.21 12:52:12
Azért a Barátok közt szünete nem egy Reklámzabálók éjszakája. A magyar média tele ötlettelen reklámokkal, a rendszerváltás óta szívja magába a tampon a kék tintát, és az utóbbi évtized egyetlen merő rácsodálkozás, hogy jé, ez nem új, csak Perwollal mosva. És persze…..
Legjobb barátunk, a tévés nézettséget mérő AGB Nielsen Médiakutató Kft. nevet váltott, és ezentúl Nielsen Közönségmérés Kft. néven kell rájuk gondolnunk - tudta meg az mmonline.hu. A névváltoztatás oka nem derül ki a cikkből sajnos, az viszont igen, amit nemegyszer…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.04.12 09:30:00
Nigel Lythgoe producer szerint elképzelhető, hogy az American Idol következő évadában a zsűri dönti el, a legkevesebb szavazatok kapó három énekes közül kinek kell elhagynia a műsort.A CMT elkaszálta  Working Class című, cseppet sem vicces sitcomot.A The Killing nézettsége a…..
Május 1-től a négy karikával ellátott kocsik minden olyasmit legálisan megtehetnek, amiről még a kukásautók is csak álmodnak. (Figyelem! Illusztrációnkban termékmegjelenítés található! - Igen, fizetett cikk. Na és?)Kit ne bosszantottak volna már az egyirányú utcában…..