Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezoli83

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Most már tényleg azt mondhatjuk: hol van az a Barcelona?" - zengte Kósa Lajos a nagyerdei éjszakában. Hát csoda, hogy imádjuk a stadionavatókat? Most épp a debrecenit. Az eseményt sajnos csak youtubon láthattuk, úgy látszik a húsvéti tévéműsor nem hozta a kívánt…..
ezoli83 2014.05.07 08:11:22
@sencor: de a BKV állandó kisegítését sem kérdezi/kérdőjelezi meg senik...
ezoli83 2014.05.07 09:59:36
@lobster thermidor: igen? hasonlítgatás? Akkor az a másik 9 millió aki valószínűleg soha nem fog utazni rajta az fogja be a száját, hogy mire megy el az adója? Összeszámlotad már, hogy csak az elmúlt 6-7 évben kapott BKV mentőövből hány ilyen stadion kijött volna? Legalább évente 1 ilyen stadion!!! Jah és hogy a BKV szolgáltatási színvonala a béka segge alatt van??!!!
ezoli83 2014.05.07 10:58:28
@lobster thermidor: A színvonalba ne menjünk bele, mert azt már megadta a cikk maga. A baj ott kezdődik, hogy nem látjátok a fától az erdőt vagy a stadiont (ha maradni akarok a témánál)! Igen rengeted példát fel lehetne hozni, hogy mire és mennyivel értelmesebb dologra lehetett volna még elkölteni ezt a pénzt. Amivel még egyet is értenék egy darabig.
De a cikk stílusa verte ki nálam a biztosítékot, hogy az 500mrd-os 4-es metró átadása után ilyen cikket nem olvashattunk, vagy itt lehetne még sorolni a több tíz milliárdos kirakat beruházásokat, amiket szintén jobb dolgokra el lehetett volna költeni, de sem Te sem én nem határozhatjuk meg az 1%-on felüli adónkat mire költsék el. Hanem azok, akik ezt a fideszt újra megszavazták, hogy én nem voltam köztük az biztos.
Ezúttal arról fogunk beszélgetni, hogy ha egy banknál hitelt veszünk fel, akkor mégis a hitel havi törlesztőjén kívül miért is kell fizetni.Nem mindenki gondol bele, de a folyószámla is egy fontos költség. Egy folyószámla havi díja átlagosan 200-500 Ft-ig terjed, de ez csak a…..
Nem tudom, hogy csak a média kapta fel ezeket az eseteket mostanában, vagy valóban sűrűbben fordul elő, hogy valami idióta minden akadályt, táblát, felfestést figyelmen kívül hagyva a legnagyobb lelki nyugalommal felhajt az autópályára forgalommal szemben és fel sem tűnik neki,…..
ezoli83 2009.08.24 15:04:47
@bekov: Én ugyanitt (Füzesabonynál találkoztam belső sávban kerékpározó!!! bácsikával. A rendőrségnek nekem is kétszer kellett elmondani, hogy mi a helyzet és biztosítottak afelől, hogy intézkednek. Mellesleg a diszpécser hölgy elmondta, hogy arrafelé szokványos jelenség, hogy forgalommal szembe közlekednek az emberek.
Nem elég, hogy többszáz százalékos uzsorakamatot szed a késve fizető egyetemistáktól, a pécsi Hallgatói Pénzügyi Iroda azzal is megpróbálkozott, hogy az egyetem belső előírásait megszegve, jogtalanul eltiltson a vizsgázástól egy diákot. A hallgató korábban késett a…..
ezoli83 2009.06.25 10:58:35
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
ezoli83 2009.04.15 14:54:13
Zoltán! Menjél inkább sünt sz@rni! Te mindent aláírsz elolvasás nélkül?
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
ezoli83 2009.03.18 13:18:01
A Népszabadságban találta Kata, hogy a Vatera tulajdonosa felvásárolta a TeszVeszt, amivel egészségtelen túlerőbe került az online aukciók piacán (90% részesedés). Ezzel rögtön vissza is élnek, ugyanis a Vatera április 6-tól bevezeti a listázási díjat, azaz mostantól nem csak…..
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..
ezoli83 2008.09.11 14:00:30
1.
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
ezoli83 2008.07.18 15:26:27
Hatalmasat szív Magyarországon, aki a szavakat és kifejezéseket a maguk szokásos jelentése szerint használja. Itt van például a négynapos matrica. A neve alapján azt gondolhatnánk, hogy ez egy olyan - most már virtuális - matrica, ami négy napig érvényes. Ezt a logikus…..
Összeültünk vl-lel, és arra jutottunk, hogy most annyit fogunk nyaralni, fesztiválozni, pihenni, hogy a szakítósblogot is csökkentett módra kapcsoljunk. Nem tudnánk együtt élni azzal a tudattal, hogy míg az egyikünk a horvát tengerparton tesped, a másik nyomatja a szuper posztokat,…..
ezoli83 2008.07.02 14:12:52
2.
Újlipótvárosi olvasónk jelezte, hogy sarki kisboltjában a dátum szerint még két napig fogyasztható Alföldi tej egész szállítmánya megpimpósodott. Természetesen a jelenség lehet lokális, bár a Homár egyszer már látott ugyanilyet egy néhány órára asztalon felejtett pohárban.…..
ezoli83 2008.07.01 13:37:05
ezoli83 2008.07.01 13:38:18
A blog pályafutása alatt rengeteg sztorit kaptunk már, sok volt egymáshoz hasonló. Nem egy foglalkozott parkolással, ellenőrökkel, de amit Popeye küldött, olyannal még nem találkoztunk eddig. Vajon ezt az undorító játékot az ellenőrök önszántukból, nagyobb jutalékért…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
Tamás azt állítja, online egyenlegfeltöltés közben hekkelték meg a számláját és szedtek le róla 75 ezer forintot. A kártyaletiltás folyamata az OTP-nél fájdalmasan hosszú ideig tartott, eközben szerinte tovább folyt a hekkelés. Biztos vannak a Homárnál nagyobb kalózok, akik…..
Egyre jobban bebizonyosodik, hogy Dopeman szövege az élet bármely területére igaz. Ha egyszer bekerül az ember a rendszerbe vagy nyilvántartásba, a mai számítógépes adatfeldolgozó világban az isten sem menti meg a büntetéstől. Akár vétkes, akár nem. Ráadásul ez nem is érdekel…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..
Igen, a semmi is lekoptatós szövegnek számít, volt már itt egy ilyen sztori, igaz, nem ilyen frappánsan, tömören összefoglalva. Levélírónk keze megszaladt, gyorsan hármat is írt, szerencsére, röviden, tömören, a szakításban rejlő humort nevetgélős fejekkel…..
ezoli83 2008.05.15 15:02:20
ezoli83 2008.05.15 15:03:55
1mp
Az albérlő panaszkodik a folyamatosan kellemetlenkedő főbérlőre, aki szerinte egy elromlott csap miatt zárta ki őt a lakásból. "Csináltasd meg b... meg!" felszólítás, megjelenés a munkahelyen és a kaució mellé megtartott cuccok után a levélíró segítségért kiált.…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
ezoli83 2008.04.18 12:54:38
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
ezoli83 2008.04.17 15:02:04
1.