Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BS

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Move it! Condom Song 2008.01.13 22:00:00
Éneklő koton(ok). Síkos(ak) és bordázott(ak). Ne hagyd otthon (őket). ..
Látom, azért sikerült felkorbácsolni a kedélyeket!!!Igaz az volt a cél itt....Szóval, mióta ez a blog itt van... én meg közben járom a neten a különböző társkereső oldalakat, hááát.... szóval, elképesztő mennyi ilyen "ügy" van függőben.De nem is csak a…..
BS 2008.02.19 10:39:30
Sziasztok!Régóta nem írtam már, és úgy gondolom most itt az ideje a következő, a legfrisebb sztorinak. :Pugyan ez egy olyan buli volt, ahol megszívtam a dolgokat, de azért leírom :PPénteken elmentünk haverokkal pókerezni, sörözgettünk, majd később elmentünk bulizni budára,…..
Lelkes rajongók létrehozták a Györök utca 26. Fan Klubot, melynek tevékenysége egyelőre az iwiw-es jelölgetésekben merül ki. Az elkövetkezendő időben azonban elképzelhető különböző programok szervezése, mint például a közönségtalálkozó vagy esetleg egy vip házi buli a…..
BS 2008.02.19 10:07:30
Reghét... 2008.02.09 14:59:00
"Hej élet,mérnök élet,ez aztán az élet..."Ismételten elnézést kell hogy kérjek a magam és társaim nevében is az oldal időleges leállásáért.De valamikor tesztelnünk is kell a kapott ötleteket,nehogy az "Ugat a kutya,de nem harap." közmondást próbálja valaki…..
Sziasztok! Előre látom, hogy ez is jó hosszú lesz, és előre elnézést kérek a helyesírási hibák miatt is, szokatlan az új billenyűzet. Igen érdekesen alakul az időjárás tegnap este óta. Hideg, hó, szél. Nem is lenne vele semmi gond, hiszen még csak február van. Node volt…..
egy kicsit kiugranék a jelenbe....nincs egy hete (dec 29-én) hogy egy csapatbulinak nevezett "particsökevény"-en vettem részt....a szervezés rémes volt....csajok se voltak....végülis mindegy,mert kihoztuk a legjobbat a buliból....egy nagyonjó cimborámmal...(Mr.S.)az ő egyik…..
see you later aligator nya 2008.02.17 17:47:12
hálo!!!ez borzaszto, hogy mindenkitol elbucsuzunk, nem tetszik:(de akkor, majd bezseljunk, hogy hol es mikor, en kedden szinhazban leszek, de utana szivesen bucsuzkodhatunk!!meg penteken is!!!dorik eleg jol nez ki a muhelyetek:)pont olyan mint itthon!!!!itthon lesz holland design het, lesz par…..
Subba Ajándékötlet a Blikktől 2007.11.29 10:08:00
Még mindig nem tértünk magunkhoz. BUDAPEST – Legszebb álma vált valóra egy kisfiúnak tegnap kora este a Blaha Lujza téren, amikor egyetlen gombnyomására szerte a városban először gyúltak fel az ünnepi fények. Magács Vincének (4) is köszönhetően mostantól esténként…..
Subba Egy kis kortárs zene 2007.11.27 16:12:00
Művészet címke alatt szeretnénk veletek megosztani az alábbi, Venus című videóalkotást. Az alcím: Öt elvált apa a fián játszik. ..
Subba Gipsz Jakabné 2007.10.04 15:15:00
Ismeritek Gipsz Jakab feleségét? HA-HA-HA. Na jó, nem akarunk nagyon elmélyülni a gondolatokban, hogy miért és hogyan alakulhatott ki a gipszkurás. Egyszerűen csak gyönyörködjünk abban, hogy mennyire extrém tud lenni egy ember.     ..
Nos már eltelt néhány hét az ominózus Britney fellépés óta, de még mindig folynak a találgatások, hogy mi lehetett a ciki oka. Annyi felvetés látott már napvilágot, hogy a fanoktól a megrögzött gyűlölőkig, mindenki talál kedvére valót. Na de tegyünk rendet. Amikor…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
Subba Egy történelmi pillanat 2007.09.06 08:11:00
Igen, végre hozzánk is elérkezett a fejlett nyugati világ egyik legfontosabb internetes vívmánya, a reflektopornó. Nem tudjuk hogy szándékosság, vagy bizarr véletlen műve, de nekünk tetszett az ehhez az árveréshez csatolt kép. Ha netalán valamiért lekerülne a Vateráról az…..
Subba Extázis reggel fél nyolckor 2007.08.31 09:14:34
Zene nélkül határozottan élvezhetőbb A Hegedűs produkciója, amit a Napkeltében nyújtott a minap. Basahalmi Elemértől loptuk...
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..