Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ahammm

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik az iskolakezdés, most érdemes táblagépet vásárolni!..
Közeledik a nyár vége, megmutatjuk milyen Xiaomi termékek lehetnek az ősz slágerei...
Ahammm 2019.08.28 14:33:07
@annyi amennyi: Sajna félreérthető voltam. Csak a tápkábel kell, 5V-os, vagy egy 230V-os konnektor kell?
Esetleg még valami más is kell hozzá?
A férjem védelmében nagy sikere után nem kellett sokat várni, hogy kijöjjön a spinoffja és hozzánk is eljusson. Még februárban kezdte vetíteni az HBO, és hamarosan jön a második évad is, ami annyit jelent, hogy szerették odaát. No meg, hogy lesz róla hogyvolt.   Egy évvel A férjem védelmében…..
A Furibee termékek a Gearbest saját márkás termékei. Igen, ez itt a reklám helye, mintha csak egy Drogerie Markt reklámot hallanánk. Erre pontosan azért volt szüksége a GB-nek, mint amiért a Banggoodnak az Eachinre: szeretnének nagyobb szeletet kihasítani a tortából. A vicc az, hogy…..
Gábor kiderítette, hogy a Biohairnél környezettudatosan nem terhelik az alapcsomagot szárítással. Ennek ellenére felajánlották neki, hogy ha nem szeretne 200 forintot fizetni, magának megszáríthatja ingyen. Azért még ezis elég bio. Betévedtem a BioHair egyik szalonjába, ahol…..
Érthetetlen, miért kell egy sétahajóétteremre kutyát vinni, de Anita legalább megkérdezte előre, és azt mondták, hogy oké. Aztán élőben már nem volt annyira oké, pedig nem történt semmi botrányos, mégis visszafordították a hajót és kitették őket: Vasárnap…..
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
Azt már tudjuk, hogy Írországban a Tescóban súlyosabb a helyzet, mint nálunk. Most az is kiderül, hogy ha a tévészerelő alvállalkozónak nincs elég hosszú létrája, akkor a tévét sem kötik be. Rew az arrafelé még mindig menő Skyra fizetett volna be, hogy az már olimpiát HD-ben…..
Ahammm 2012.08.22 13:07:02
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
Sándornak 3 kisebb csomagja veszett el áprilisban, amik az amerikai feladók szerint a magyar vámon akadhattak el. A NAV-nál azonban olyan szintű szervezeti káosz uralkodik, hogy nem hogy azt nem tudták megmondani, hol vannak a küldemények, odáig nem jutottak el, hogy kiderítsék, ki az…..
Ahammm 2012.05.18 13:09:55
Naiv autóvásárló semmiképpen sem akarta átveretni magát, ezért úgy döntött, inkább többet költ egy új Citroenre most, mint egy használtra majd a későbbiekben. Azonban még sikerült így is megszívnia, a kereskedés a csőd szélén, a pénz a Citroennél, autó pedig…..
autózz! Lejárt-e a türelmi idő? 2011.08.23 20:45:00
Parkolós esetekre ugrok, nekem is volt már pár olyan, amikor szerintem igazságtalanul büntettek meg. Utóbbi időkben én már kizárólag mobillal parkolok, persze a telefonom már tele van az SMS-ekkel, biztos ami biztos. Ugyanakkor nem hiszem, hogy korrekt, ami Tamással történt, én úgy…..
Bár a Balatoni Hajózási Zrt. egyezséget kötött a MÁV-val, miszerint MÁV-Start kártyával egy sor kedvezményt vehetnek igénybe a Balaton vizén utazni vágyók, erről nem tájékoztatta az összes jegykiadó kisasszonyt. Szandrának is ezért kellett veszekednie nem keveset Tihanynál.Egy…..
Péter lízingelt autóját a CIB Bank annak ellére akarja einstandolni, hogy 3 éve takkra fizeti a részleteket és a biztosításokat. Ha átadja a kocsiját, új szerződést köthet velük, bizonyára sokkal kedvezőbb feltételekkel, ha nem, kivonják az autót a forgalomból.UPDATE 07/05: A…..
Ahammm 2011.07.04 12:21:18
autózz! Modoros tahó 2011.07.04 07:04:00
Parkoltunk már mindannyian nem épp megfelelő helyen pár percre. De ha van hely mindenki igyekszik megtalálni a megfelelő pozíciót, amivel senkit sem akadályoz. Ha mégis valakit kellemetlen helyzetbe hozunk, legtöbben elnézést kérünk, és tovább állunk. Leadfoot egy ellenszenves…..
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
Ilyen is van: naiv ügyfél ősszel várásolt rózsái tavaszra elpusztultak, szó nélkül kapott helyettük cserét:Tavaly ősszel vásároltam 2 db magas törzsű rózsafát a Praktiker egyik budapesti áruházában. Ahogy hazaértem, rögtön elültettem a töveket, hogy még ősszel…..
Ahammm 2011.05.04 17:13:36
autózz! Okos taxis az M0-on 2011.04.22 07:40:00
A mai poszt két szereplője tökéletesen megtalálta egymást. Rettentően utálom, amikor valaki nem fogja fel, hogy a tűzzel játszik, amikor a másik mögé bújik a pályán  és  "centikre" követi. Ennél jobban csak a satufékezőket rühellem, primitív szokás, és…..
Ahammm 2011.04.29 17:23:48
@"streetfighter": Te már megint csak kötözködsz! Mindig, mindenkivel. Hülyeségeken. Nagy gond lenne, ha abbahagynád?

Túl sok időd van? Unatkozol? Nem tudsz aludni? Kérlek, hagyd abba, és viselkedj normális emberhez méltóan!
Nagyon remélem,csak a 2000. blog-bejegyzésre gyúrsz! És utána abbahagyod, ugye?

üdv Neked.
Ahammm 2011.04.29 19:32:34
@"streetfighter": Erről beszélek! Látod? De nem érted!
Gabesz egyik reggel arra ébredt, hogy a DigiTV előfizetője. Amióta a TvNetworktől átvették a szolgáltatást, az egész házban akadozik a net:Szegedi vagyok, a Tvnetworktől mostanában veszi/vette át a Digi a "szolgáltatást". Azóta, hogy betette Szegedre a lábát a Digi,…..