Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tovics

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Mezei Autóbuszvezető barátunk ismét írásra jelentkezett. A gondolataival egyetértünk, nagyvárosba indokolt a zárt vezetőfülke. Lássuk miért! A BKK megjelenésével időutazásba kezdtünk előre a jelenbe. A budapesti közösségi közlekedés kommunikációja ugyanis több…..
Tovics 2015.12.04 13:14:34
@nonolet: Érdekes, hogy milyen sokszor emlegeted az agyad pihentetését. Lehet ha gyúrnál rá kicsit, nem fáradna el olyan hamar...
Belsőség - azmegb*ssza!- 2015.01.26 12:51:28
A címben szereplő szó volt az egyedüli, amit sokéves újságírói múlttal a hátam mögött képes voltam kommentben kiizzadni magamból e videó láttán. Szerintem egész jól kifejezi a látottakat. Andreas Martinsson kis műhelye csinálta a gépet és ő maga is vezeti. Szeretgeti,…..
Ezt a kiváló rajzművészeti videót most kaptam a Facebook-falamra. Rég láttam ennyire zseniálisat a maga műfajában. Végigmegy a Datsun Z teljes otthoni kultúrkörén a különböző stílusú pimpektől a versenyváltozatokig. Kéne egy ilyen itthonra Zsiguliból. Lenne: - Maruzsi team…..
Belsőség Ápolót ide! 2011.03.09 16:45:00
PT: Ki viszi a CLS-t?WR: Mit?PT: Mercedes-Benz CLS 350 CDI...Csík: Engem érdekel!  Mikor?PT: Pénteken, hosszú hétvége...Csík: Az nem jó. Bianchival megyünk Egerszalókra. Itt az új kinyomócsapágy. (Megmutatja a dobozt, az íróasztaláról felemeli. Akkora, mint egy családi gyufás…..