Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domel

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
Kapanyél Minek nevezzelek, faeper? 2018.06.19 05:00:00
Időről-időre vita lángol fel közösségi oldalakon a különféle eprek pontos megnevezéséről. A magyar nyelv nem segít (de az angol sem) a változatos, elterjedt növény fajtáinak beazonosításában és úgy összemossa őket, mintha elfogytak volna a szavak elnevezésükkor. A…..
A kedvenc viszontkérdésem erre az, hogy "Meg lehet-e tanulni könyvből karatézni?" vagy "Hány könyvet kell elolvasnod ahhoz, hogy fekete öves karate mester legyél?" Hadd fejtsem ki egy kicsit jobban. Az elméletet el lehet olvasni. Meglátásom szerint, amíg az ember birtokolja az olvasás…..
A környezetszennyezés a modern világ legnagyobb rákfenéje. Hiába azonban a folyton, mindenhonnan felcsendülő vészharangok, az emberek mintha meg sem hallanák azokat. A lenti csárt azt mutatja meg, hogy hozzávetőleg mennyi halálesetben játszott közre a környezetszennyezés (levegő, víz, talaj).  Az…..
Hetek óta érik bennem ez az írás. Nagyon piszkál egy gondolat, csak nehezen szántam rá magam az írásra, mert nem vagyok az a tipikus véres szájú blogger, és nagyon nem szeretek másokat bírálni, véleményezni sem. Viszont annyira általánosnak tűnik a jelenség, hogy muszáj kifüstölögnöm magamból. Hátha…..
A sztereogram sík képből, képekből létrehozott térhatású kép optikai illúziója. Annak, aki nem ismerné, hogyan kell nézni a sztereogramot, íme egy kis használati útmutató: meg kell próbálni a kép elé fókuszálni a szempárt, magyarán egy kicsit bandzsitani kell, és némi próbálkozás után összejön a…..
A sorkatonaság egy azon sok téma közül, melyeket Orbán Viktor és a Fidesz előszeretettel dob oda az embereknek, akár mint egy jó csontot Nárcisz kutyájának. Ebbe a kategóriába tartozik a halálbüntetés is, melynél demagógabb és populistább dumát aligha tud miniszterelnök mondani évente, esetleg…..
2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket. RoLa vonat Kecskeméten még 2009-ben, a fotó ma már…..
Subba Dalban mondja el 2017.05.26 16:48:41
domel 2017.05.27 21:55:44
böngészők összehasonlítása - Microsoft Edge, Opera, Firefox, Google Chrome letöltése 2017 internetes böngészőinek szubjektív rangsora Az internetes böngészők, azaz weboldal megjelenítők piaca voltaképpen nem létezik. Miután a Microsoft cég integrálta saját böngészőjét a Windows operációs…..
Futóblog Szmog felett 2016.01.27 21:04:39
Ugyanúgy indult ez a reggel mint a többi. Reggel fél 6 kor keltem. Szokásos napi menetrend, majd kitekintettem az ablakon, hogy vigyek-e fejlámpát vagy nem. A nem mellett döntöttem. Ködben úgy sem látszik semmi. Talán a hegyen picit tisztább a levegő, persze itt is nagy a köd, nyálkás, a terep…..
Több tucat lakópark van készülőben ma Magyarországon! Mit jelent ez? Nem mást, minthogy több ezer lakás fogja elárasztani a piacot idén, melyek mind arra várnak majd, hogy új lakóra találjanak. Mivel ennyire nyakunkon van a kérdés, itt az idő, hogy egy sorozatot indítsunk arról, hogy mi fán teremnek…..
A címben megfogalmazott gondolat nem tőlem származik, hanem maguktól a hollandoktól, és folytatása is van, ami így hangzik: „a hollandok pedig Hollandiát”. Ma tehát ide látogatunk, és megpróbáljuk körbejárni, mire is érdemes figyelni, milyen meglepetésekre készüljön fel az,…..
Emlékeztek a ZX Spectrum Vegára, ami egy ZX Spectrum-játékokkal teletömött, közösségi projektfinanszírozással ősszel megjelent retrokonzol, és amiből nemsokára kézikonzolos verzió is készül? Valami hasonló lesz (vagy lehet) Commodore 64-ből is, mint azt ez a nemrég az Indiegogóra felkerült,…..
Subba Vége a melónak! 2016.02.11 16:46:00
domel 2016.02.13 13:22:07
Lazarbibi 15 gusztustalan PC sarok 2016.02.11 17:22:31
Itt van 15 számítógépes munkaállomás, amivel szerintem senki nem szeretne a környezetében találkozni. Biztosan nagyon lázas munka folyt mindegyiknél, és a takarítás elmaradt, de inkább a trehányság játszhatta a döntő szerepet a körülmények kialakulásában. Plusz egy…..
Mindennapi munkánk, szórakozásunk, életünk szerves része lett az informatika, számítógép, laptop, tablet és természetesen az internet. Nem mindegy, hogy milyen számítástechnikai eszközt használunk és az sem, hogy milyen munkafázishoz milyen programot választunk. A megfelelő szoftver megkönnyíti a…..
Mármint azok az oxfordi egyetemista hölgyek, akik egy naptárral próbálnak meg pénzt gyűjteni – természetesen jótékony célra. Az alkalom pedig a másik jelentős angliai egyetemi központtal, Cambridge-dzsel folytatott rivalizálás, ami ezúttal egy rögbimeccsen ölt majd…..
Napi Maflás A VÁLTÁSOK 2015.11.18 07:00:00
Aki már keveredett éles helyzetbe, az nagy valószínűséggel megtapasztalta, hogy a dojóban tökéletesre becsiszolt, az edzéseken holtbiztosan működő technikákat képtelen volt megcsinálni. Ez nem annyira meglepő, hiszen ha az ellenfél nem arra törekszik, hogy minél sikeresebben…..
És mind kibaszott ronda. A kommentátorok viszont jó arcok B) ..
A Mr. Skin nevű szaklap minden évben kiválasztja az év legjobb filmes-tévés pucérkodásait, mi meg idén nem választjuk szét őket, hanem egy nagyon pucér posztban betolunk belőlük kilencet videón, egyet meg képen. Helen Hunt új filmes meztelenkedéséről az istennek nem…..
domel 2015.09.23 10:28:03