Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panka77

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekmonopoly Elkeseredés 2012.06.15 10:40:00
Őrjöngjek? Azt hogy lehet látványosan így a blog keretein belül?? Üvöltsek? Meghalljátok? Elképesztő ami történik! Ha más meséli ráfogom hogy kamázik. Egyszerűen hihetetlen, ami ebben az országban megy… Na menjük szépen sorjában, hogy mi is volt az elmúlt hetekben. Az van…..
Panka77 2012.06.18 20:58:47
Jelen :-D Borstörőként nem tudok hozzászólni, mert valamiért az új blog motor kibabrált vele :-S
Na akkor válaszolok:
@macskavati: ahhoz hogy bebizonyosodjon hogy immunális vetélő vagyok, szükség van erre a kevert limfocita vizsgálatra. Ez a partner elleni reakciót vizsgálja. Összekutyulják a vérünket speciális körülmények között aztán figyelik, hogy úgy összebalhéznak-e mint élőben, vagy szeretgetik egymást. Ha magas a partner elleni reaktivitás akkor kell ez a bizonyos immunoglobulin kezelés, röviden ivig. Erre gyúrok most. Illetve arra, hogy az egész az oep támogatásával menjen. Én is kicsengethetem (bár úgy hogy nem tudok, hogy kell-e elég merész lenne) cirka 200-250e forint, amit megmondom őszintén inkább a gyerekre költenék nem egy olyan kezelésre amiről nem tudom, hogy szükségem van-e rá...
@panna cotta: igen, a vizsgálat jelenleg egész Magyarországon nem elérhető, mert az illetékes elvtárs aki eddig csinálta elhúzott Londonba, nincs helyette más akinek van megfelelő gyakorlata és tapasztalata e téren. A külföld sem müxik mert állítólag bazi drága.
@Ziebi: igen, az is egy opció, de még így is alatta vagyunk a külföldi végzett vizsgálatok árán, bár ami azt illeti magyar viszonylatban is már egy vagyont költöttünk, és még örülhetünk, hogy természetes úton eddig összejött... Képzeld el akinek még a lombikot is fizetnie kell...
Panka77 2012.06.22 12:37:52
@panna cotta: ahogy Borsoly is írja, utána van a gebasz. Valszeg elér egy bizonyos fejlődési szintet amíg engedi a szervezetem aztán idegenként ismeri föl is kilöki. Nekem mindkét esetben a 9 hétben mentek el a bébik, tehát ott nőhet ki valami, amit a saját szervezetem nem szeret és nem akceptál. Túl erős az immunrendszerem, ezért kéne az IVIG kezelés hogy megtanulja, nem kell mindent elpusztítani vannak kivételek! DE! Az is lehet hogy csak simán a durva IR-m volt a ludas. Ezért kéne ez a limfocitás szar hogy tudjuk ki a hunyó.
Panka77 2012.06.22 12:58:31
@panna cotta: a peteérés simán okozhat pecsételést! Főleg ha minimális akkor meg aztán pláne. Nyugi :-DDD
ja, és mennyé orvoshoz :-PPP

Köszi a felajánlást, nehogy szavadon fogjalak :-DDD
Ugyan a magyar fiatalok a tanmenet részeként részesülnek egészségnevelésben, de a HIV-fertőzöttek és az abortuszok száma alapján úgy tűnik, a módszer nem megfelelő. A TASZ szerint nemcsak a fiatalok szexuális szokásai változtak meg, hanem az információszerzés módja is. A magyarországi HIV/AIDS…..