Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Here's Jhony!!

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szépen lassan beleszerettem D.-be. Ő erről nem tudott semmit. Egyszer viccelődött csak azzal, hogy csinálhatnánk hármasban, de ez megmaradt viccnek” – a szövevényes történetből megtudhatod, miért nem tanácsos más férjébe beleszeretni és milyen bölcsek tudnak…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Az elvált apa a különvagyonával úgy rendelkezik az életében, ahogy akar. Viszont később a hagyaték tárgyát képezi, ha eladja a nyaralót, az annak az árán vett vagyontárgy is.Szép napot!Az útvesztőkkel teli, ingoványos jog világában biztosan nem egy kirívó eset a miénk, de…..
Ott is aludt nálam. Mondjuk már az se tetszett, hogy nem volt az az össszebújós típus, de persze mindenki más.   Kedves blogolvasók! Mióta „szakítottunk” a történet másik főszereplőjével, csak nevetgélek magamban – persze részben magamon, gondoltam…..
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..
Azt kérték, hogy írjak valami kirohanósat, mégpedig pont arra a témára, ami régóta cseszi az én csőrömet is. Hát ez történt. Ja, ez most elég csajos, csak szólok. Itt a tavasz, ennek apropójából a női magazinok címoldalán nemsoká megjelennek a "Hozd magad formába napi…..
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
A srác anyukája, már elkönyvelte menyének a fia kis barátnőjét, pedig a páros egyelőre a nyitott kapcsolatban állapodik meg. A lány is nézelődik és a fiú is csajozik. Ám az a lány, aki később a srác horgára akad, valahogy fura. A talonban tartott lány pedig alaposan kineveti…..
A srác barátnője egy átmulatott éjszaka után lazán közli párjával, hogy ágyba bújt egy másik pasival. Állítólag nem történt semmi, csak aludtak. Posztolónk nem tudja eldönteni, hogy most nagyon hülyének nézik vagy ideáig süllyedt kettejük kapcsolata. Leginkább annak…..
Here's Jhony!! 2011.03.24 08:25:29
@CyberPunK: Kiskölyök lehetsz aki még azt hiszi ha magához láncol valakit és az külön akar menni bulizni azt egyből ki kell dobni.Itt nem ez a gond.Csirájában van a probléma.Egy 24 éves lány hol fog még hűséges társként viselkedni?Ugyan már!A posztoló válasszon hozzá korban közelebb álló lányt annyi free csaj van...
Here's Jhony!! 2011.03.24 08:32:28
@Nard: És sunáztak ezalatt?:))
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
Here's Jhony!! 2011.03.22 10:38:43
@KissGecihuszár: Ne felejtsd el, hogy a II.VH.-ban lényegében sz@rrá bombázták Budapestet.Jó-jó máshol is történtek ilyenek még durvább kivitelben(pl Berlin)De Magyarország egy rettenetesen szegény ország maradt utána is.Megpróbálták (hol sikerült, hol nem)kihozni belőle amit ki lehetett bizonyos anyagi körülmények között.És Mo. továbbra is szegény ország.Ha jobban belegondolunk ami szép ebben a városban az tulajdonképp 90%-a a Monarchiában épült vagyis az Osztrákok által épített.Tehát először is amik megvannak épületek azokat fel kellene újítani.A paneldzsungel építésével pedig orvosolni akarták a megnövekedett lakáshiányt annak idején.Ezek a panelházak eredetileg Svéd vagy Norvég találmányok voltak.
„Amikor rajtam csattan az ostor, és a barátom napokig zombi, mindig elindítja bennem azt a gondolatot, hogy ennek így semmi értelme. Nem fogom feláldozni magam” – a srác apja bevallja, hogy évek óta szeretőt tart. A vallomástól a fia megkergül és minden haragját a…..
Here's Jhony!! 2011.03.21 09:07:52
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
„A felsőoktatási intézményben a nőket két csoportra lehet osztani: az egyik a nagyon csúnya éltanulókból, a másik a legbeképzeltebb, sznob ribancokból állt, akik úgy váltogatták a szeretőiket, mint más a zoknit” - következő kedves posztolónk mérlegre teszi eddigi…..
A múlt hétvégén Érden jártam. A hatalmas méretű alvóváros, amely valaha Európa legnagyobb falva volt, méreteivel, kísérteties ürességével, a kilencvenes évek nagy vállalkozási felbuzdulásából feltorladt, félbemaradt épületeivel Jean Baudrillard Amerikáját idézte fel…..
 John Lennonnak volt egy ígéretes dalkezdeménye, de még nem volt teljesen kerek. Paul McCartney eközben szintén összehozott pár bohókás sort, de önmagában az is kevés lett volna. Aztán ahogy a két dalrész egymásra talált, úgy született meg az A Day In The Life.…..
Here's Jhony!! 2011.03.11 10:11:11
@Frengi: Ez tényleg így van és megérne egy külön bejegyzést.Lehetne a címe:felvett álarc a munkahelyen.
Utálom hogy mindenki figyel mindenkit(és köp mert ki van adva parancsba hogy jelenteni kell)és erre vannak külön beépített emberek általában az öregebb pletyis nők leplezik le magukat.Mindenről és mindenkiről mindent tudni akarnak közben vigyorognak.Még az is futótűzként terjesztik mit ebédeltél ha megjegyzed hogy finom volt.Tehát semmit sem szabad elmondani.Viszont ilyen légkörben kényszerűen álarcot veszel fel jellemzően a posztban megfogalmazott savanyú álarcot.
„Tudom, hogy ő az igazi és két gyereket mindenképpen szeretnék tőle. De nem akarok választani közte és a barátaim között” – a szerelmet válasszuk, vagy érdemes hallgatni az intrikus barátokra? A lány saját bevallása szerint a rossz fiúkat szereti, ám a…..
Here's Jhony!! 2011.03.10 19:18:41
@nemvagyokhelyespasee: De az ilyen csajokat lehet gyorsan befűzni és éjszakásra hazavinni mert kis szédíthető ösztönlények.A csávó meg meg valamit tud ha a kecskeszakálla(punci buzergatója) nem zavarja a csajt.
 Helló!Valamelyik nap olvasgattam a fórumot és az egyik hozzászólásban feldobta valaki a modoros multigyűlölő poszt ötletét - hát íme, remélem, hogy a Józsi, a modoros szervizes c. írásomhoz hasonlóan megüti a szintet :)Köszönöm, üdv:KFV, a Kóros Feltűnési…..
„Szép lassan megmondta neki, hogy ennyi volt, nem valók össze. Azt hittem, ettől észhez tér, de nem. Teljesen összetört. Napokig nem lehetett elérni, nem tudtam, mi van vele” – néha jól jön egy pletykás barátnő, aki már tanúja volt annak, hogy az idősebb pasik…..
Here's Jhony!! 2011.03.09 14:38:25
@Léggyökér: Ez így van.Ezért az elhanyagolt 40-45 körüli nők is tépve, karmolva, visítva szeretik a 30-as f@aszt.
Here's Jhony!! 2011.03.09 15:08:35
@Zsit (nyau és rémizé): Valóban?Én úgy tapasztalom a 30-as f@rok olyan mint a mende-monda a nők között:szájról szájra jár.