Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hannamontanna

0 bejegyzést írt és 1514 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
hannamontanna 2019.02.16 21:02:32
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
hannamontanna 2019.02.14 09:57:35
hannamontanna 2019.02.14 09:57:52
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
hannamontanna 2019.02.06 15:15:07
@Spitzbauer: Ahogy elnézem, igen. Pedig ha valaki valamit sokszor csinál, az előbb-utóbb menni fog. Nehéz elhinni, hogy van ilyen. Anikónak sem indult jól, és csak beérett :-) Biztos van ilyen gén, ami gátolja.
@pomac: Köszi!
hannamontanna 2019.02.06 15:25:36
@bElannaTorres: Neked sem? Akkor lehet hogy vezethetsz műsort.
Viccet félretéve: nekem van egy olyan érzésem, hogy a végén ZSu kijön, és leveti ezt a viselkedést, egy tök normális csaj lesz. És csak nézünk majd, mint a moziban.
hannamontanna 2019.02.06 15:40:24
@Bruti: Nem. Szerintem nincs rendben. Ha autófényező lenne, akkor ott tartana, hogy egyszínű az autó. Persze, minden szakmában vannak fokozatok, de messze van attól hogy rendben legyen. Csak kezdjük megszokni. Mint mindent, ha jó sokáig halljuk, nézzük. Nem azt mondom, hogy ne csinálja, de azt hiszem rettentő energiákat emészt fel egy-egy műsor alatt. Egy biztos, hogy nagyon kitartó, ezt becsülöm benne.
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
hannamontanna 2019.02.04 09:22:23
@VV Erőlegény: Igazából tőlem cigánykerekezhetne is, ha tudna műsort vezetni. A mutogatás a legkisebb baj. Ha meg akarnám fejteni: talán azért tartja folyton maga és a kamera közé a kezét, hogy eltakarja magát, időt nyerjen, míg kitalálja a következő mondatot. De rövid ez az idő, nem jön össze. Bár már azért évekről beszélünk :-) Érdekes.
hannamontanna 2019.02.04 09:53:19
@introverted22: Na igen. A VV-nek ott volt vége, Attilával. Azóta szánalmas. Nem tudom mi az, amin múlik, de gondolom az emberanyag. Vagyis az emberanyagból történő kiválasztás. Mert azt nem akarom hinni, hogy ilyen gyenge a felhozatal. Valószínűleg a szerkesztői koncepcióval van baj: azt hiszik, hogy agyhalottakat akar a néző látni. Hát nem. Arra vannak más műsorok. Taktikát, izgalmat, észjátékot lenne jó nézni, nem ezt a felfordulást, káromkodást, ordítozást, ostoba cicaharcot. De mondjuk ez csak egy egyéni vélemény. Biztos erre is van igény.
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
Nos, az e heti résznek én alapból úgy vágok neki, hogy egy nagyon elcseszett érzelmi hullámvasúton ülök, köszönhetően a TWD mid-season finale-nak, és annak a ténynek, hogy tegnap hallottam, amint a VV-ben valamelyik gyökér megállapítja, hogy Amerika első elnöke Kolombusz…..
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Vallomással kell indítanom, mert szégyellem magam, mint a picsa. Az hagyján, hogy nincs egy nyamvadt tütüm sem, de tavaly óta még mindig nem sikerült felszerelni a csillárt a budiba, a fűrészporos tapéta is itt-ott felkunkorodott már, és azt a kurva Feszty körképet sem lehet sehol olyan kicsiben…..
hannamontanna 2018.04.17 11:51:42
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Ági nem hagyja a Herrt oszlásnak indulni az erdei házban, visszamegy érte, bár nem tudni, mennyi idő után. Kitolja az udvarra, előkészíti az autót, és közben Lizáék is megmutatkoznak, akik odáig követték. Liza bemegy az erdei lakba, és mondhatni sokkot kap attól, amit lát: Robi képei mindenütt,…..
hannamontanna 2017.01.24 16:21:59
@Gillotte: :-DDDD Borzadály.
De ez vajon tetszett nekik a végén?? Ahogy Vili bácsi nyomja a szódást a kimerevedett arcú mackókámnak? Nem lett jó na. Mondhatnám, hogy nekem nem tetszik, de inkább nem lett jó. De a végén Miki feje jó: mintha ő sem értené mire jó ez :-)
Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint…..
hannamontanna 2016.12.12 08:32:07
@megcirógatlak csalánnal: Akkor nem is nézted ugye? Soma nyert.
Valójában a Natgeo tényleg színvonalasabb, onnan sokat lehet tanulni, a vv meg csak szennyezi az agyat.
hannamontanna 2016.12.12 08:49:09
@Cérnahuszár: Valóban. De amúgy vicceltem, ééérted. :-)
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
hannamontanna 2016.12.09 09:23:37
@Cérnahuszár: Ezt mondjuk én sem értettem. Ha valaki mindig utolsó, akkor is van 5 perce, 10-nél több meg nem is lehet.
hannamontanna 2016.12.09 09:24:02
@Petra82: +1
hannamontanna 2016.12.09 09:51:04
@Magentax: Hát ez gyönyörű volt :-D
@Chat Géza: Gééézu, szuper vagy, én sokat röhögcséltem, és mindenkit visszasírunk, mert nem a vv hanem a hv hiányzik. :-) De hogy miért nem kérdeznek meg Téged mi legyen a tematika???
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
hannamontanna 2016.12.06 10:46:09
@Petra82: Szerintem is zavarja Vivit hogy nem ő az egyetlen lány bent és visszajött Gina.
hannamontanna 2016.12.06 10:47:51
@csakolvasok82: Ez mind teljesen igaz, csak ha Dávid annyira "rendesnek" tartja magát, a saját imázsába nem fért bele. A reakció oké, csak nem tőle, a szent embertől.
hannamontanna 2016.12.06 10:55:02
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
hannamontanna 2016.12.06 08:23:48
@Sanda.Ipse: Amikor elköszönt a sufniban édes barátjától, akkor mondta, hogy kint amint megjön az első utalás, jelez és vehet Ati motort, és mennek Japánba.... valami ilyesmi, de annyira nem köt már le, hogy hihetetlen. Még a végén hiányzik Zsolti. Szerintem keveset mutattak belőle a szerkik... Tudatos szerkesztés, nade miért ne??? Ez egy nagyon sokba kerülő műsor, vegyük csak a napi 5 barnítót....:-D
hannamontanna 2016.12.06 08:46:33
@Sanda.Ipse: Ez igaz.... Vivi jelenleg egyedül Dávid ellen nem menne vissza talán. De lehet hogy Dávid nagyobb veszélynek érzi most Somát és őt akarja kiejteni. Ha Somával áll a finisben, az elég necces.