Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Momina

0 bejegyzést írt és 376 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ronda karácsonyi pulcsi az ünnepi szezon egyik kötelező eleme csakúgy mint a forralt bor, az ajándékok és a karácsonyi díszítések.  A beérkező üzeneteitek valószínűleg Nektek is tele vannak csúnya karácsonyi pulcsis bulikra történő meghívókkal. De miért hypolja mindenki ezt a ruházatot? kép:…..
Egyszerűen hihetetlen, hogy a popzene legbájosabb hercegnője idén május 28-án betöltötte az ötvenet! A mindig mosolygós és kortalan szépségű Kylie Minogue egy fergeteges születésnapi bulival ünnepelte meg ezt a kerek évfordulót. Ez a jeles dátum nemcsak a féktelen partik, hanem a számvetés ideje is.…..
Alapvetően én nem vagyok gyűjtő. Tavaly viszont, miután megörököltem a nagyanyám retro Alföldi porcelán kannáját, eldöntöttem, hogy ennek a Bella-207 nevű készletnek a többi darabját is beszerzem. (A tervezőjéről és a tervezés körülményeiről itt olvashattok.) Most itt tartok:  Kép: saját. Azaz,…..
Irodalmi harsona A Hitler-szalonna 2017.06.21 08:54:12
Nem valami szépen csengő neve ellenére, egy roppant kellemes édesség volt. A név onnan ered, hogy II. világháború vége táján, mikor már komoly gondokat jelentett a lakosság és a hadsereg ellátása, valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy ezzel próbálják feldobni az étrendet. Állítólag Hitler…..
A soproni Patika–ház története a 16. században kezdődik mindjárt azzal, hogy a város nem kap engedélyt az elbontására. 150 évvel később ebben a házban születik az orvos, aki az első hazai meteorológusként elsőként kezd foglalkozni az időjárási frontok emberi szervezetre gyakorolt hatásának…..
A modern szülők korszakában divatossá vált az apás szülés. Ma már természetesnek számít az, ami húsz éve még elképzelhetetlen volt: hogy az apuka is jelen legyen a szülőszobában. De vajon ki akarja ezt jobban, a nők vagy a férfiak? Érdemes ott lenni vagy inkább maradjon ki belőle a férfi? Mit…..
Genovából tovább Ventimiglia felé a vasúti utazás sokáig legalább olyan látványos volt, mint Pisa és Genova között. A tengerpart közelében megépült vasútvonal gyönyörű környezetben fut, ám a szép utazás minden évben egyre rövidebbé és unalmasabbá válik... Személyvonat Cervo közelében, a fotós ma…..
Rizsporos hétköznapok A legyező 2016.10.07 15:49:07
A „Beszédes legyezők” című bejegyzésben ígértet tettem, hogy a legyezőről mint kiegészítőről is ejtünk néhány szót. Hát, íme! Látni fogjuk, hogy ez a hasznos kis eszköz, nemcsak arra szolgált, hogy enyhítse a hölgyek szenvedéseit a rekkenő hőségben: a titkos üzenetváltáson kívül használták reklám…..
La Bella Italia Modenai rejtélyek 2016.11.21 15:00:28
  Nemrég múlt Halloween. Nem olasz ünnep és még csak nem is katolikus, viszont nagyon felkapott itt Olaszországban. Szerintem az az oka, hogy az olaszok nagyon szeretnek jelmezekbe beöltözni, meg mindent megünnepelni. A 'Trick or treat' olaszul így hangzik: 'Dolcetto o scherzetto'. Érdekes amúgy,…..
A gengszterkorszak sajnos lecsengőben van a filmvásznon, hosszú ideje nem érkezett a mozikba igazán kiemelkedő darab a műfajból. ezért maradnak a régi kedvencek, amelyek közül Scorsese mesterműve kihagyhatatlan. Mivel született jókislány vagyok, természetszerűleg vonz a bűn,…..
Giambattista Balli július 4-én egy csodálatos haute couture kollekciót vonultatott fel Párizsban. A kifutón tündérien bájos ruhákat viseltek a modellek, bár ez a báj sok esetben bő puffos ujjakkal, túlzottan sok csipkével és fodorral keveredett. Összességében azonban elmondható, hogy a kollekció…..
A nappali otthonunk központi helyisége, ahol a család életének fontos eseményei zajlanak. Nem mindegy hát, hogy milyen elvek szerint rendezzük be. Mai bejegyzésünkben tippeket és trükköket mutatunk be, amivel még komfortosabbá teheted nappalidat. 1. Amerikai konyha Az amerikai konyha nagyon…..
Fehérre festett arccal, hatalmas platformokban és feltűnő összeállításokban vonultak végig Marc Jacobs modelljei a 2016-os őszi ready-to-wear kollekció bemutatóján. A designer a feltűnő harangszoknyákkal, a tollakkal díszített köpenyekkel és a stílusok féktelen keverésével botránkoztatta meg a…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
Sablonos témaválasztás és tömény nyál keveredik a moszkvai Kristina Makejeva képein, amelyek ennek ellenére, vagy talán éppen ezért mégis elbűvölőnek hatnak, mintha egy romantikus lányregényhez készültek volna illusztrációnak. Talán a túlzott érzékenység, vagy a szélsőséges időjárási viszonyok,…..
 Gondolom mindenki ismeri Disney mesét, Alíz Csodaországbant. Én szerintem egyszer (talán) láttam, amikor még 8-10 éves lehettem, karáncsonykor ment a tv-ben, de nem tudtam végignézni, mert valami sokkal fontosabb dolgom akadt. És én azóta sem láttam, csak olvastam róla meg tudom a basic sztorit és…..
Persze, persze, tudom én, hogy mindenki felnő egyszer, de játszani akkor is kell. Munka után, hétvégén, munkaszüneti napokon, és egyébként is. Csak úgy, ráérésből, spontán. Ha elfelejtünk játszani, a végén olyan faragatlan, unalmas és nyers „fölnőttekké" válunk, mint amilyentől Saint-Exupéry óv…..
Utazásaim során egy olyan elhagyatott épületre bukkantam, amiben ezerszámra vannak szétszórva magyar és külföldi propaganda és turisztikai anyagok, többségében a '60-as-'70-es évekből...
Balázs utazik Chicken or pasta? 2016.02.04 11:40:41
Te lefotózod a repülőn a kaját? Pár éven keresztül minden repülős étkezésről fotót készítettem. Hogy miért? Magam sem tudom. Talán unaloműző volt a hosszú utakon. Az első elegáns repülős kajálásnál megtetszett a szervírozás. Akkor az újdonság erejével hatott a fellegek feletti luxus. Nem akartam…..
A sikkes olasz nők kedvenc tervezője és az elegancia első számú nagykövete Giorgio Armani. A világhírű designer az elmúlt héten a milánói Armani Silos monumentális épületében bemutatta a 2016-os tavaszi Privé couture kollekcióját. Az egyedülálló gyűjteményt a flitterek, a fodrok és a légiesen kék…..