Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kemény kapszula

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először hallottuk, hogy veterántraktor-majális lesz Bokorban, nem akartuk elhinni. Most, hogy évek óta élvezzük, megszerettük, és láttuk milyen jó, el se akarjuk hinni, hogy az idei volt az utolsó. Miért? Mai cikkünk blogposztja...
kemény kapszula 2011.06.01 11:18:10
@Csikós Zsolt:

Troll: (főnév) Internetes fórumokon vagy egyéb kollektív eszmecseréken szándékosan zavart, széthúzást keltő személy, provokatőr.
Általában gyűlölködő megjegyzésekkel, személyeskedéssel, vagy követhetetlen, illogikus, témától elrugaszkodott kommentárokkal próbál széthúzást, káoszt kelteni.
A troll különbözik a flamer-től, mert nincs ideológiai háttere és megnyilvánulásaiban sem ontopic, mivel mindegy neki, hogy éppen milyen eszmecserét robbant szét.
Személyeskedése sem igazi személyeskedés, mivel bárkibe beleköt a zavarkeltés érdekében.
A troll gyakran több néven is jelen van ugyanazon a fórumon, hogy egy esetleges bannolás után tovább folytathassa, amit elkezdett.
A troll interneten kívüli megfelelője kb. a gyökér, a gyökér kategórián belül is leginkább a faszparaszt.

Ezenkívűl egy valódi trollnak nincs más célja, csak annyi hogy szóra bírja mondjuk jelen esetben kvázi mintegy tehát egy it-s újság szerkesztőjét.
A troll ezt sikerként könyveli el, ellenfelére legyőzötként tekint, esetleg odabök egy "problem?" kérdést, majd a győzelem hevében, vagy felszív orrba 2szem mozsárban szétdarált 2 millis Rivót esetleg Seduxent, vagy Nivea segítségével kiveri magának.

Azonban rám egyértelmüen nem állapíthatóak meg ezek az állítások, csupán észrevétel volt, egy Cserhátban élő, azt lábon keresztül kasul betúrázó, őslakostól. Sőt, ha figyeltél volna még dícséret is volt a kommentemben, ezt trollok soha nem követik el.
Ezért kérem álláspontod retinkingelését, majd kifejtését ezen nyilvános fórumon.
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
Belsőség Fenségesen nyomasztó 2011.05.31 09:49:00
A beltérben természetesen mindenki elfelejt levegőt venni néhány pillanatig, még azok is, akik bőven láttak felső kategóriás Mercedeseket, BMW-ket és Lexusokat.Mai tesztünk blogposztja...
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
kemény kapszula 2011.05.21 23:08:12
  Van államtitkár, aki 466 ezer kilométeres A6-ossal jár. Az állami vezetők közül még a statikusabb szerzetek is simán mennek évi 60 ezer kilométert. Hamarosan mint Skodákat amortizálnak. Mai publikációnk blogposztja...
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..