Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almalau

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas napoknak nézhetünk elébe, ha kicsit elszakadunk a megszokott online játékoktól, s kicsit vadabb, adrenalin dúsabb vizekre evezünk. Én legalábbis igen vérpezsdítő változatosságként éltem meg, hogy nem a Kongregate-t, meg a Miniclip-et  nyüstöltem, hanem kicsit kalandoztam…..
A játék, amely sokkal több egy arcade játék és a logikai játék ötvözésénél. Úgy ültem le a játék elé, hogy na rajtam nem fog ki egy ilyen kis butus játék, simán földbe döngölöm a kettőhuszas IQ-val. Hát akkorát tévedtem, mint ide Buda. Extrém módon megmozgatja az…..
Minap amikor átugrottam egyik haveromhoz, láttam hogy megint lekötötte a figyelmét az egyik játék, és amikor megláttam hogy mivel játszik eléggé meglepődtem. A szerintem már jó 10 éves Bubble Shoterrel játszott. De még az eredeti verzióval. Elkezdtünk róla beszélgetni, hogy ez…..
A Kicsik szórakoztatásáért és fejlesztését egyaránt szolgáló Fisher-Price játékok kaphatók a Brüm-brüm autótól egészen Thomas, a gőzmozdonyig. Honlapunkon óriási árkedvezményekkel várjuk Érdeklődőinket! Tekintse meg Ön is széles termékkínálatunkat! ..
A kisautóktól a gőzmozdonyokig egészen a rágóka és a csörgő valamennyi színében és formájában kaphatók a Fisher-Price játékok honlapunkon. Tekintse hát meg széles játék kínálatunkat. Nálunk garantáltan mindenki megtalálja a számára legfelelőbb játékot! ..
Rágókák, csörgők, kisvonatok, Thomas, a gőzmozdony és a Brüm-brüm kisautók is megtalálhatók a Fisher-Price széles termék kínálatában. Tekintse meg Ön is a játékokat, amelyek egyaránt fejlesztik és szórakoztatják gyermekét! ..
A legnagyobb játék márka. Kiváló minőség, amely egyszerre szórakoztatja és tanítja gyermekét. Tekintse meg Ön is a Fisher-Price készségfejlesztő játékai honlapunkra kattintva. Vásároljon webshopon keresztül! ..
Egyaránt szórakoztatja és tanítja gyermekét a Fisher-Price játékai. Webshopunkban megtalálhatja a Fisher-Price jóvoltából Thomas, a gőzmozdonyt és a Brüm-brüm autókat is. Találja meg Ön is gyermeke valódi játékait: kattintson honlapunkra most! ..
Kellemes kikapcsolódást biztosít a család legkisebb tagjai számára a Fisher-Price készségfejlesztő játékai. Vannak itt csörgök, rágókák, kisvonatok, kisautók, a 0 éves kortól ajánlott játékok valamennyi gyermeknek szórakozást jelent! ..
Ha nem találta meg gyermeke kedvenc játékát, akkor a Fisher-Price játékait egészen biztosan szeretni fogja. Tekintse hát meg Ön is a honlapunkon megtalálható Fisher-Price játékokat;  válogasson kedvére! ..
Építőkockák, rágókák, gőzmozdony, kis autók, minden, ami egy gyerek számára szórakoztató, mégis hasznos elfoglaltság. A Fisher-Price játékai tehát nem csak szórakoztaták, hanem tanítják is gyermekét. Nézzen szét Ön is széles termékkínálatunkban! ..
Bizonyára Ön is hallotta már a Fisher-Price magas minőségű játékairól. Ezek azok a játékok, amelyek valódi kikapcsolódást tudnak biztosítani gyermekének. Vásároljon hát Ön is Fisher-Price játékokat a kisgyermekének! ..
0 éves kortól ajánlják a Fisher-Price játékokat a pedagógusok is, hiszen a Fisher-Price nem csak szórakozatja a gyerekét, hanem tanítja is egyben. Vásároljon hát Ön is webshopunkon keresztül Fisher-Price játékokat! ..
Már megint játszom kicsit DuBlox 2011.06.08 11:06:34
Újabb logikai játék ismertetése következik. A DuBlox egy oldjuk - meg - minél - kevesebb - lépéssel típusú puzzle játék. A cél a kék macskaköveken a 2*2 sárga kőből álló test átjuttatása úgy, hogy pontosan a 2 piros kőre érkezzen telitalppal.Ez egyszerűnek tűnhet, de…..
Egy újabb egyszerű, de jelen esetben nagyszerű játék tesztje következik, amely m,ég férfikompatibilis is, mivel max 16 színből áll. Igen, itt nem kell megkülönböztetni egymástól a cián-, baba,- tenger,- égszín-, türkíz-, szürkéskéket, idő hiányában érjétek be ennyivel. A…..
Ajánlott vendég-játék következik (nekem túl egyszerű:P):"A híres és utánozhatatlan Bubble shooter. Nem vitás a Bubble shooter a mai napig az egyik legnépszerűbb ingyenes online játék. Nem véletlen - hisz végtelenül egyszerű és mégis nagyon izgalmas. Manapság a Bubble…..
No, flipperjáték teszt sem volt még, most lesz. A flipperek szabályait mindenki ismeri, erre most nem térnék ki. Miben más ez a flashjáték, mint a többi, hasonló témában? van története nyilván, bár nem sok. Te, a golyólovag, nekimész a gonosz szörnyeknek és a főgonoszoknak,…..
A Plants vs Zombies című remekmű egy jóval egyszerűbb verziójával fogunk megismerkedni most. Itt is a (nem látszó) házadat kell megvédened a támadó zombik (babzsák-baba figurák) hada ellen. Ugyanis az eddig is tisztára élő bábúk élőhalottak lettek, és mindenképpen be akarnak…..
A magyar bölcsészképző egyetem tréningprogramja következik: a majdnem mcdonalds alkalmazott kalandjai, miközben mindenki mást kiszolgál - szimulátor. Hűsünk fanatikus tacofüggő, aki tacoevési szokásaival azonnal, minden megerőltetés nélkül alkalmazott lesz. Emiatt nem kell…..
Újabb nyereményjáték van a Kongregaten! Mivel a Dirt 3 mostanában jelenik meg, emiatt gyorsan indítottak egy még 11 napig érvényes meglepetéscsomagot. A Drift Runners első három versenypályáját végigtolva megnyerheted a fentebb említett software-t. És még nem is teszteltem autós…..
Ma logikai játszani fogunk. A Mahjong (remélem) mindenki által ismert játék, mióta a windows létezik, azóta csinálnak rá újabb és újabb Mahjong játékokat. Komolyan, ez a titkárnő-paradicsom második pasziánsza. Ami nagyjából érthető is, hiszen a szabályok igen egyszerűek, és…..
Az edzősködés már a középiskolában is ideális munkakörnek számított minden felcseperedő kisdiák szemében. Addig a tíz másodpercig legalábbis mindenképp, amíg ki nem derült hogy a suliedzők mennyire életuntak és szadisták, mögöttük csak a BKV ellenőrök maradhatnak el,…..
Aki esetleg még nem ismerné a Cursed Treasure c. gyöngyszemet, a játék egy tower defense (toronyépítős - védekezős?) típusú gyöngyszem. Természetesen nyilván extrákkal, különben nem futott volna be, mint 4321879ö5ü-edik szürke klón. Jelen esetben a sötét oldalt fogjuk…..
A Rayman sorozat óta divatosak azok az anatómiailag igen inkorrekt figurák, akiknek a kézfejét a vállaival csak a jóisten tartja összekötésben. A faultline (törésvonal) főszereplője, robotarc is ilyen. A normális társadalomban fakezű rokkantként tengethetné életét egy…..
A zöld jó. A piros rossz. A kék meg kék. Ezzel a mentalitással ess neki a következő gravitáció-szimulátornak. 40 + még pár válogatott pályán kell keresztülverekedned magad, úgy, hogy eltünteted a piros elemeket. A sima pirosat eltüntetheted egy kattintással, a sötétvörös…..