Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SneciErika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyok életem negyedik, eddigi legküzdelmesebb maratonján. Ismét bebizonyosodott, hogy elégtelen felkészüléssel, elbliccelt edzésekkel nem lehet csodát művelni. Erre jók a maratonok: mikor már azt hiszed, akkora király vagy, hogy felülről karcolod a nietzschei…..
Hosszútáv blog Yours Truly 25 km 2011.02.28 12:13:00
Érd, a Yours Truly 25 km-es futás napja, reggel fél 10. Mérsékelten felhős ég, szélcsend, a hőmérséklet fagypont körül, de inkább alatta. Az esemény ennek megfelelően egy kupica pálinkával kezdődik Rrrókáéknál, innen indul a két fős szerkesztő- és szervezőbizottság,…..
SneciErika 2011.03.16 20:44:38
@rrroka: Még nem voltam ilyenen, de ezt írják róla:

"Az ESWT (Extra Corporal Shockwave Therapy) a magyar nyelvben lökéshullám kezelés néven kezd egyre ismertebbé válni. A készülék nagynyomású levegő felhasználásával olyan mechanikus energiát állít elő, mely hullám formában terjed a beteg szövetekben, ill. ott elnyelődve beindítja a gyulladás csökkenését, így néhány kezelés után jelentős fájdalom csökkenés kezdődik.
Nem ritka, hogy az ízületek gyulladásos reakciója során lerakódott meszesedés is fokozatosan felszívódik, nem meglepő tehát, hogy az ilyen módon is károsodott ízületi funkció tovább javul a kezelések előrehaladtával…"

A dolog szépséghibája, hogy nem támogatja az oep, kezelésenként 8-10.000 Ft-ba kerül.
SneciErika 2011.03.25 09:29:35
@rrroka: Találtam egy helyet, ahol "csak" 5000-be kerül egy kezelés. A héten belevágtam, 5 kezelés lesz. Hát nem csupán durván hangzik, hanem az is. Mintha kalapáccsal ütögetnék a fájó sarokcsontot hosszú perceken keresztül. De nem nyavalygok, kibírom, a lényeg, hogy végleg elmúljon ez a vacakság.