Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanya2011

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Törökország különös hely nekünk, magyaroknak, hiszen egyrészt mégis csak megszállva tartották az ország (egy részét) hosszú ideig, másrészt szívesen járunk oda nyaralni, harmadrészt sokan szeretjük a török ételeket és negyedrészt aki járt már ott (nekem volt szerencsém)…..
Elégedetlen ügyfélnek nem tetszik, hogy a Malévnél különbözeti díjat akartak fizettetni vele, amikor módosítani akarta az egyik jegyét. Az üzletszabályzatukban (PDF) ez benne van (6.3-as pont) mondjuk előre, bármennyire hülyeségnek is tűnik.Tisztelt Malév csoport! Reklamációval…..
sanya2011 2011.11.23 21:20:51
@Lora80: Látom még mindig nehezen érted meg..Az ÁR osztály (nem a fizikális turista/bisznisz) különbség azért van, mert ha például én diák vagyok, veszek egy 1 éves rugalmas jegyet, amit akkora modositok amikorra akarom..Ez pl Y osztály..Te vettel egy V és egy P mixelt osztályt..Lehet hogy a V miatt neked 75 ezer lett a jegyet de a P BUD-CPH a legolcsobb..Ilynekor a jegyeladó kislánynak a legolcsobb P osztály (legkötötteb ár) szabályait kell figyelembe vennie..Ez egyebkent egy 3 hetes tanfolyam. Az a neve, hogy IATA Manual Fare and Price quotation. Ez a tanfolyam nelkul nem is lehetsz jegyeladó elméletileg..Egyébként pedig ez pontosan azért lett kitalálva, hogy égbe világba ne cserélgessék a jegyuket az utasok..
sanya2011 2011.11.23 21:28:30
@Lora80: Ebben igazad van..De repjegy eladó vagyok és nem tudod elképzelni, hogy pl. egy Iráni diák hányszor csereli ki a jegyét..:)..Sajnos ez ilyen..ez fullra potya pénz a légitársaságnak..Kb. annyira potya, mint a túlsúly fizettetés..:(
sanya2011 2011.11.23 21:35:21
@Lora80: Menj fel a www.IATA.org-ra nagyon jo tanfolyamok vannak..csak baromi dragak..Hal istennek nekem a legtöbbet a légitársaság leoktatta..:)..Minden esetre meg mindig jobb a Malev, mint egy fapados..ahol a jegyedet is bukod sokszor, mert nem modosítható..Jó utat neked majd..
T Joe nem készült fel eléggé a fapados repülésre, pótdíjat fizethetett extra böröndje után. Ha lemérte volna az otthoni becsekkolásnál a kézitáskáját lézerrel, kiderült volna, hogy egy centivel magasabb a megengedettnél:A Wizzair soha nem merül ki újításokban, ha a pénzedre…..