Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fertőtlenítés a faluban

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Balatonaligai Vízhasznosító Társulat tulajdonában álló balatonavilágosi szivattyútelep történetéről alig-alig találtam használható adatot. A művet 1963-1965 között  építették a közeli állami gazdaság földjeinek öntözésére. A korabeli sajtótudósítások szerint szőlő- és barackfa ültetvényeket,…..
Fertőtlenítés a faluban 2021.08.31 16:19:18
@F.M.J.: Ez nem szocreál, a hatvanas évek második felében épült!
A stílusa megfelel a modern ipari építészetnek, szép arányú épület.
Sokan többször kérdezték, kérték, hogy ne csak a hölgyeknek írjak arról, milyen legyen a megjelenése a sikeres üzletasszonynak, hanem férfiaknak is. Ezt a cikket ajánlom minden olyan férfinak, aki úgy gondolja, hogy igényes megjelenése alapvető fontosságú és elengedhetetlen…..
Ahogyan arról már többször hírt adtunk, megkezdődött az Ebes-Püspökladány vasúti szakasz átépítése. Csoportunk, lassan két hónapja küzd azért, hogy az átépítés okán felszedett, jó minőségű ún visszanyereményi síneket megkaphassa a Mátészalka-Debrecen vasútvonal. A visszanyereményi sínek még…..
A diszkrimináció valami olyasmi a társadalmunkban, aminek áldozata senki sem szeret lenni, de mindenki nagyon megengedő, ha nem az ő kárára történik. A fogalmak keverednek, szabadon dobálózunk a kifejezéssel, ha sérelem ér bennünket; de nem veszünk tudomást róla, ha nem vagyunk…..
Fertőtlenítés a faluban 2016.11.24 13:40:22
@Csabababaazűrszörnygyilkos:
Ne idegeskedj Csabababbaba, árt a szépségednek. Inkább olvasgassál, tanuljál:

hvg.hu/vallalat_vezeto/20161123_Pride_vallalati_kultura_

Csak egy gondolat:
"...az etnikailag sokszínűbb cégek akár 35 százalékkal, a nemek szempontjából kiegyensúlyozottabb cégek akár 15 százalékkal is jobban teljesítenek pénzügyileg, mint az adott iparág többi szereplője."

Javaslom a nyitást, talán még hatékonyabban tudtok trollkodni, ha nem csupán "morálisan magasabb szinten" álló "kiegyensúlyozott" fehér büszke heteró rasszista dohányos férfiak dolgoznának Nálatok, hanem a különbözőségükkel együtt is normális, nyitott EMBEREK.
Fertőtlenítés a faluban 2016.11.24 14:18:11
@Csabababaazűrszörnygyilkos:

Két idézet ugyanattól a személy(?)-től (tételezzük fel, hogy emberrel van dolgunk):

"Megint előjössz azzal, hogy félek a melegektől. Írtam valahol ilyet? Nem."

"Én sem szeretnék egy kokeróval, vagy homárral együtt dolgozni."

Na még egy harmadik is:

"Ha a cég vezetése olyan embereket vesz fel mellém akiket kifogásolok, akkor emelem a kalapomat és keresek egy normális céget..."

Csak én érzek itt ellentmondást, vagy ez így hogy áll össze egy koherens világképpé? Tényleg nem félsz, csak menekülsz előlük, akár a munkádat (már ha a bértrollkodás annak nevezhető) otthagyva. Amúgy az ilyet nem otthon csinálják négy fal között? Be kell járnod valami pártirodába, vagy hogy megy ez?

"Itt ha jól látom többes számot használsz, azaz általánosítasz."

Többesszámot (vigyázz, egybeírandó!) használok, mert feltételezem, nem egyedül vagy bértroll.
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
Fertőtlenítés a faluban 2015.10.08 17:37:52
@csoio csagasz: Írtam már olyan cikket a Velvet Feljelentő rovatba, amit beolvastak az egykori Bumerángba. Kb 2 millióan hallgatták akkor.

Csak szólj, szívesen tanítok pár dolgot.
Lehet, hogy az emberiség tényleg menthetetlen? Képesek lennénk a környezet védelmét szolgáló egyik legnagyszerűbb eszközt is a természet nyugalma ellen fordítani? Sajnos, nem kizárt, hogy igen. Horrorisztikusan magas ára ellenére végre elkezdett itthon is terjedni a…..
2010-ben, a parlamenti választásokat megelőző kampány időszakában korábban soha nem látott politikai vasútvédő mozgalom indult Magyarországon. Egy környezetvédő számára igazán bizsergető, abszurd, szimpatikus, de szürreális és persze felettébb gyanús volt ez az egész…..
Fertőtlenítés a faluban 2013.04.09 12:01:59
@osztrák piktor: Berendezések (pl.: jelzők, sorompók, fénysorompók) leszedése
       Széles Gábor, a Nemzeti Zombihadsereg tábornagya az elmúlt 500 év legnagyobb növekedését és újabb Orbán-kétharmadot vár valamitől, ami heveny érdeklődést váltana ki az OPNI szakembereiben, ha sajnálatos (de kétségkívül előrelátó) módon nem…..
Fertőtlenítés a faluban 2013.03.29 12:40:05
@tollaszerge: Kb. ahogy kezdetben becsületes, lelkes, a hazáért tenni akaró politikusokból korrupt gazfickók lesznek.
Kezd az ember pöcke nagyon ki lenni azzal, hogy lényegében két ember, az új jegybankelnök és pártfogója, a Vezértörpe hülyesége miatt gyengül a forint kitartóan hetek óta, s amikor lehetőség lenne néhány szóval megfordítani a trendet, akkor sem történik semmi. Lassan nem…..
no emisszió Csak a vasút 2013.03.21 06:49:35
Tökéletesen ;egyetértek Mesterházy Attilával abban, hogy nem lenne szabad csak úgy napirendre térni a március 15-i hosszú hétvégén ránk zúdult hóvihar felett. Hiába jött meg közben a jó idő, igenis át kellene beszélni az elkövetett hibákat, levonni a szükséges…..
Fertőtlenítés a faluban 2013.03.21 13:39:44
@ajm: Szívemből beszélsz, szomorú vagyok, amikor a Székesfehérvár-Komáromról mint lepusztult mellékvonalról beszélnek páran, akik sok esetben azt sem tudják, hogy merre van ez a vonal. Pár éve még fővonalként tüntették fel a menetrendben.
A vasutasoknak, akik segítettek a vajúdó kismamának, maximális tisztelet!
Ma a miniszter és a HÖOK elnökével folytatott kedves és kompromiszumkész találkozója után újabb kanyart vett a kormányzati kommunikáció. A miniszter ugyanis kimondta a lényeget: az egyetemek kapacitásának függvénye lesz az állami helyek száma. Ez azt jelenti, hogy körülbelül…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.12.23 12:21:20
@épészmérnök: Ha belelátnál néhány egyetem költségvetésébe, tudnád, hogy a költségek hány százalékát teszi ki a PPP utáni folyamatos fizetés, nem kérdeznél ilyet.
Nyilván nem látok bele az összes egyetem pénzügyeibe (bárki beletekinthet a főbb számokba, de engem nem érdekel), ugyanakkor az engem érintő egyetemen a PPP kiadás egy plusz kar kiadását jelenti.
Fertőtlenítés a faluban 2012.12.23 18:21:46
@épészmérnök: Tudomásom szerint a következőért:
Egy kollégium megépítése, amit az egyetem megkap x (20?) év múlva, addig az egyetem 90 ezret fizet egy kétágyas szobáért, összesen 500 férőhely.
5 meglévő kollégium felújítása üzemeltetése, nem tudom milyen áron, a férőhelyek száma kb 5 X 300. Épületgépészeti felújítás, bútorcsere volt az átadáskor. A szerződés nem tudom, hogy tartalmaz-e kitételt arra, hogy az épületek mikor szállnak vissza az egyetemre.
Felújított irodaház öt szint bérlete. Az épület átalakításon ment át, új bútorok, épületgépészeti felújítás, a szerkezetbe nem tudom, hogy belenyúltak-e. Itt sem tudom, hogy mennyi idő múlva kaphatja meg az egyetem az ingatlant.
Műemlék épület felújítása, kibővítése. Közös használatban egy középiskolával.
Ennyiről tudok, ha valaki kitalálta, melyik egyetemről van szó, javítson ki.

Komoly munkákat hajtottak végre két eredetileg egyetemi épületen is, másik öt kisebb felújításon esett át, valamint épült egy új nagy kollégium. Örültünk is akkor, amikor ezek a projectek elindultak, meg az eredmények is tetszettek, csak most, hogy tolják az arcunkba mindennek az árát, na most szívják sokan a fogukat.
Ugyanakkor előnytelenek voltak a beruházások, a bérleti díjak az egekben vannak, az ingatlanok esetleges átruházása pedig valahol a távoli jövőben esedékes. A vezetés felelőssége egyértelmű, látniuk kellett volna, hogy mennyire fog hiányozni az a pénz, amit ma ki kell köhögni. A PPP nem ördögtől való, jól is kijöhetett volna, ugyanakkor nekünk sikerült olyan konstrukciókba belefutni, ami ma veszélyezteti a működést.
Fertőtlenítés a faluban 2012.12.23 20:44:00
@kerekes pereces:
Valószínűleg sok egyetemi szenátus szeret felelőtlen döntéseket hozni. A csillivilliért cserébe feláldozni a jövő pénzügyi stabilitását nem bölcs döntés.
Ha megvalósul az állami kimentés, az egészen biztosan igazságtalan lesz, mert előnyben részesít több egyetemet (pl minket) olyanokkal szemben, akik a jövőbeli fenntarthatatlanság miatt esetleg nem kértek PPP-ből. Valószínűleg a beruházások eleve nem voltak olcsók, hatékonyak, a kimentésnek is komoly ára lesz. Nekem ez olyan, mint a devizahitelesek ügye.
Rejtett kamerás felvétel jutott a birtokunkba arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.12.22 16:49:35
Fertőtlenítés a faluban 2012.12.22 16:59:17
@Magus6:
"Én azt mondom, hogy aki nem éri el középiskolában a 4-es átlagot, az fizessen a felsőoktatásban, mert érdemli meg az ingyenes képzést."

Nem tudom, hogyan számítják ki ma a hozott pontokat, az nagyon valószínű, hogy ahogy az én időmben, úgy ma sem a teljes átlagot veszik figyelembe, hanem mazsoláznak a "fontos és kevésbé fontos" tárgyak között. Az én időmben a fontos tárgyak az irodalom, nyelvtan, töri kombó volt, a kémia, fizika, infó hármasból egyre rábökhettem, a többi meg le volt ejtve.
Levélcunamival próbálják befolyásolni az EU kerékpáros fejlesztésekkel kapcsolatos álláspontját. A Kerékpárosklub az egyik magyar képviselő, Bánki Erik bombázására bíztatja az elkötelezett bringásokat. Hétfőn szavaz az unió illetékes bizottsága a közlekedési…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.12.15 09:43:13
@Mon3: Továbbá: lehet fényképezni, lehet videózni, a felvételeket el lehet küldeni a rendőrségre.
Éjjel életbe lép az új vasúti menetrend, melyről már leírtuk, hogy a dilettantizmus csimborasszója, aminek árát persze mi fizetjük. Hagyjuk is a picsába annak részletezését, hogy hol mennyi felesleges új vonatot állítanak be, hiszen lehet annak örülni, hogy legalább nem…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.12.09 21:32:17
@Nancsi: Kicsit több teher megy végig a 80-ason, mint a napi max. 2 lignites. De igaza van a szerzőnek, tényleg csak a lignitszállító vonatok verik szét a pályát, nem a karbantartás hiánya a baj forrása.
Az egri kaland igaz? Ha igen, akkor tényleg elég gáz.
A költségét nagyrészt mi viseljük, de tudomást sem veszünk róla. Össztársadalmi szinten a legköltségesebb fizetési forma, ennek ellenére az állam sem ösztönzi igazán, hogy ne használjuk. A szerelemnek ára van, de ki fizeti ezt meg, és kinél érik be a gyümölcse? …..
Fertőtlenítés a faluban 2012.11.29 14:01:33
@Szárnyati Gézа: A családon belül kb. 15 éve megtörtént a kétszeri levétel. Nagy blama, az ilyen feltételezem úgy fordulhatott elő, hogy nem gépileg intézte a szolgáltató a leemelést, hanem élő munkaerővel, vagy valami műszaki hiba történt. Az eset eredménye, hogy a családon belül egyedül én mertem a csoportos beszedésit vállalni, mindenki más visszamondta, nem vág bele.
A dologhoz hozzátartozik, hogy tudni kell ellenőrizni időnkénti netbank eléréssel, hogy a szolgáltatók levették-e a pénzt, kedvezményezettenként csak egyszer, illetve csak annyit, amennyi a számlán szerepel.
Fertőtlenítés a faluban 2012.11.29 20:11:24
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ha csak a 23 km távolság a probléma, akkor is merem ajánlani az Axát. Amikor nyitottam a számlámat, a legközelebbi fiók 200 km-re volt :).
Egy alkalommal kellett személyesen bemenni, a számlához tartozó hitelkeret miatt. Minden más telefonon/neten elintézhető volt. Valószínűleg most már a hitelkeret ügy is intézhető távirányítással. A számlanyitás sem személyes ügyintézéssel történt.
Fertőtlenítés a faluban 2012.11.29 20:16:09
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Biztos nem az volt. Valami közmű.
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.11.17 07:30:39
@Magyarnaba: Megírtad helyettem a lényeget.
A posztoló egy ótvar seggfej.
Fertőtlenítés a faluban 2012.11.17 22:11:20
@Hakapeszi Miki: Miután Neked sincs saját véleményed, csak a pesti átlagjuppi baromságokat szajkózod össze, ezért igazából nincs mit mondani Neked, tulajdonképp szóra sem érdemes vagy. Úgysem fogod megérteni/befogadni, amit írok.
De hogy legyen is néhány szó, örüljél is:

Ugyan páran leírták, azért megteszem én is (hátha elolvasod, esetleg a megértés valamiféle elemi alkotója megjelenik a fejedben): a vasút olyan műfaj, ahol a fix költségek a teljes költség 80-90 %-át teszi ki. Ha leállít 400 járatot, azzal nem eredményez kimutatható megtakarítást. Bevételkiesése lesz, persze arra is ráfoghatjuk, hogy nem kimutatható. Ugyanakkor a szolgáltatás színvonala romlik, és az utasokkal, potenciális utasokkal (nahát, mik vannak?, van olyan ember, aki használja a vasutat? utazásra? pfúj, nem kocsival jár?) jól kibabrálnak. Mit is érünk el a járatritkítással? Lesz egy drága és ótvar rossz vasút, kínálati menetrend mellett pedig lesz drága és (térségtől, járművektől, pályaállapottól függően) elfogadható vasút.
Továbbá: a fix költség jelentős része bér, tehát ha a járatritkításon túllépve jelentős vonalbezárásra kerül sor, ami elbocsátásokat eredményez, akkor számolhatsz a munkanélküliség növekedésével (a kérdésed ez lesz: mért fizessük a vasutast, ha veszteséget termel? - a válasz: jobb, ha munkanélküli segélyt kap? szerinted mi lenne a hirtelen felszabaduló munkaerővel a leszakadtabb régiókban?), továbbá képzeld ide a szokásos mantrákat a bérekből visszatérő SZJA, TB, stb. címszavakkal.
Amit jó lenne megérteni a fajtádnak, hogy az Általad kivégzendő mellékvonalak tényleges költsége eltörpül a fővonalakhoz képest. Képzeld a fizika már csak olyan, hogy azok a pályák gyepálódnak hamarabb széjjel, ahol százhatvannal rohangálnak a személyvonatok, és ahol óránként több tehervonat halad el. Ennélfogva komolyabb ráfordításokat a nagy forgalmú pályák igényelnek. A vasút költségei nem a mellékvonalakon képződnek, hanem döntően a fővonalakon. Na meg persze az irodaházakban, de ez más kérdés, nyilván van mit lépni az aktakukac állomány terén is, valószínűleg kevesebb forgószékbefingó olcsóbb vasutat jelentene.
Lényeg a lényeg: a mellékvonalak megtartása nem szivattyúz ki pénzt az országból, nem passziválja a külkereskedelmi mérlegünket, hiszen a költségek döntő része munkabér, az üzemanyag (aminek a nyersanyaga kintről jön) költség pedig elenyésző egy-egy Bz-nél. A további megszüntetések indokolatlanul megnehezítenék jó pár ember életét anélkül, hogy lenne érezhető megtakarítás.
Néhány gondolat még arról, amit az úgynevezett posztodban összehánytál: Békéscsaba megyeszékhely, Budapesttel kétvágányú/kétvágányúsítás alatt álló villamosított vasútvonal köti össze, amire elég sokat költene/költöttek az elmúlt években. Engedd már meg, hogy 19 helyett 30 vonat járjon arra, jó? Továbbá hagy járjon egész nap ütemesen Oroszlányba a vonat, ami bizonyos napszakokban csurig tele van utassal.
A végére egy kis személyeskedés:
Azt, hogy trollok okádják a hozzászólásaikat el kell fogadni. Azt, hogy troll posztoljon is még le lehet nyelni. De hogy kirakják az ország vezető hírportáljára a posztját? Ajjaj.
Számos eszköz van a politikai döntéshozók kezében a demográfiai csökkenés megfordítására, ám ezek költségesek, ellentmondásosak és bonyolultak. Az abortusz szigorítása, tiltása pedig nem szerepel köztük. A populista politikusok mégis ezzel érvelnek, hogy ne kelljen megtenniük az igazán szükséges…..
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..
  – A finanszírozás átalakítása nem tűr halasztást, ám ezzel kapcsolatban nem árt tisztázni néhány félreértést. Az államnak nem áll szándékában teljesen kivonulni a felsőoktatásból, józan ésszel elképzelhetetlen, hogy például a tanárképzésben ne nyújtson…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.10.06 23:07:53
Nem érzem ellentmondásosnak az állami finanszírozás szűkítéséről és a színvonal emeléséről egyszerre beszélni.
Ha van mód egy intézmény fenntartására akár belföldi, de inkább külföldi hallgatók költségtérítéséből, a reálszféra támogatásából, akkor miért kéne az állami köldökzsinóron lógni? Persze attól önmagában nem lesz minőség, hogy elvonom a pénzt. Ha színvonalat akarunk, akkor komoly egyszeri beruházással meg kell teremteni a megfelelő körülményeket, célzottan finanszírozni a húzóágazatoknak tekinthető kutatócsoportokat.
Lehet, hogy nem találtam meg a tökéletes, univerzális megoldást, ugyanakkor én jobban érzem magam ebben a rendszerben, ahol ugyan a nagy közösbe kevesebb folyik be, de mégis sokkal jobb eszközállománnyal dolgozunk, a pályázatoknak köszönhetően pedig pillanatnyilag nagyobb létszámmal lehet több feladatot elvégezni, mint korábban.
Nyilván nem mi leszünk a második MIT, és az is valószínű, hogy nem lesz itt színvonal emelkedés, esetleg a zuhanást (igen, az elmúlt 20 év komoly visszaesést jelentett) lehet kissé megfékezni.

A hallgatói létszám szűkítése sem tragédia. Nem attól romlik az ország szellemi színvonala, mert néhány diplomagyárban visszafogják a termelést. Nem lesz attól senki lángelme, mert kap egy papírt. Vannak kimutatások, amelyek összefüggéseket próbálnak megállapítani a diplomások aránya és az ország gazdasági ereje között. Összefüggés nyilván van, de nem biztos, hogy az ok-okozat annyira egyértelmű, mint ahogyan tálalják azt sokan. Én inkább így értelmezném: az erősebb gazdaságok megengedhetik maguknak, hogy relatíve sok diplomást kitermeljen a felsőoktatásuk. Ugyanakkor ahhoz, hogy hosszútávon is erős maradhasson a gazdaságuk, bizonyos területek szakembereire mindenképp szükség van, ezért ezekre a szakterületekre meghatározott létszámban kell képzést biztosítani.

A felsőoktatás teljesen önfenntartóvá válása utópisztikus, de közelíteni lehet ezt az állapotot. Akár még valami egészen jó is kisülhet belőle, ha jól csinálják. Bár ennek nem túl nagy az esélye.

A foci önfenntartósága sajnos álom marad. Az államtól/önkormányzatoktól való teljes függetlenség azt is jelentené, hogy állami/önkormányzati cég se támogasson profi csapatot. Mondjuk az is nagy eredmény lenne, ha nem attól érezné magát jó politikusnak valaki, hogy minél több pénzt pumpáljon a kedvenc csapatába.
Fertőtlenítés a faluban 2012.10.06 23:33:54
@jotunder: "Szerinted a svájciak és a németek miért nem próbálják ki?"
Rendben, hogy nem akarsz sokat gépelni, de legalább idézhetnéd valamelyik mondatomat, hogy tudjam mire vonatkozik a kérdésed.
Mit nem próbálnak ki Svájcban és Németben? Közelíteni az egyetemek finanszírozását az önfenntaró felé? Mindenek előtt gőzöm sincs, hogy egy átlagos német egyetemen mennyi az állami forrás, és mennyi a vállalati, tandíj, egyebek. Ugyanakkor el tudom képzelni, hogy jóval kisebb az állami részvétel aránya az itthon jellemzőhöz képest. Ha ez így van, akkor eleve hibás a kérdésed. Ha nem így van, akkor tévedtem ezzel kapcsolatban. Függetlenül attól, hogy milyen az állami finanszírozás aránya, egészen biztos, hogy sokkal komlyabb összegeket pumpál bármelyik nyugati ország a saját felsőokatásába. Mert megtehetik. Erős gazdaság, combos GDP áll mögöttük. Így könnyű akár Svájcban bálnatenyésztő szakot művelni.
A budapesti tömegközlekedés történetében eddig nem nagyon volt példa arra, hogy a kerékpárosok véleményét kérdezzék arról, hogyan alakítanák át a várost. A Budapesti Közlekedési Központ biciklis kérdőíve viszont rögtön olyan kérdéseket feszeget, amelyek hazai…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.10.04 23:09:00
@Faszt vagytok ti lovas nemzet:
Nem értem, hogy minek ugat bele ebbe a kérdésbe egy olyan, aki se nem bicózik és BKV-val sem utazik. Ja persze, rájöttem: azért kell belepofázni, mert az ő pénzéből finanszírozzák a tömegközlekedést, a vidéki iskolákat, de meg az államadósságot is ő törlesztgeti.
További kérdés, hogy miért szól bele az illető a magyarok dolgába?
Több ezer képet készítettem olyan utcákról, ahol a házak megmaradtak, de a villamossín eltűnt, most lehetőségem volt az ellenkezőjére is... A német főváros mellett a mai napig működik három, a berlinitől független villamosüzem, mely egy-egy S-Bahn állomástól indulva a…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.09.11 10:29:41
@milliliteratura: Ha a felszín közelében van a kitermelni kívánt anyag (pl. mészkő), akkor nehéz lenne mélyműveléssel dolgozni.
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Fertőtlenítés a faluban 2012.08.24 15:45:36
@kerecsen2010: Súlyos égési sérüléseket szerzett, miközben telefonálva vezetve (soha ne tegyetek ilyet!) belerongyolt egy kamionba. Később plasztikai műtéten esett át, a bátyja meg is látogatta. Kiderült, hogy súlyos beteg, de nem akarta a testvére tudtára adni. Ez volt az utolsó feltűnése a karakternek, de ezt már nm Victoria Principal játszotta.