Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kujoon

0 bejegyzést írt és 296 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kujoon 2012.10.21 21:07:17
@Gyurma73: Miért, miért, nyúlért...Mert az autógyártók imádják a profitot, a haszonért eladnák az anyjukat is két fillérért.Na. :D

Amúgy én se értem.Bár valszeg a dízel egyben magasabb felszereltségű is.Amit szintén nem értek.Miért kell a dízeltől így hasra esni?Miért nem lehet egy benzinest is a legfelsőbb felszereltséggel megvenni?
Így van, ahogy írtad, a dízel max egy 2-300e forint felárat ér meg.1,2-t semmiképp.Nekem sem.
Rohadék banda...
935 föld alatti barlangvárosba menekítette Hitler a Harmadik Birodalom hadiiparát. Az általában 2000 lakónak helyet adó bunkervárosok többségét felrobbantották a háború végén. A csehországi 51 000 négyzetméteres B5 Richard város az erózió és a mészkő porózussága miatt tíz-húsz éven belül fog…..
Belsőség Ha törik, ha szakad 2010.12.18 18:15:00
WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok, WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok... az idei rali javarészt pár dolog körül forgott. Sokan tán ezért is fordultak el tőle, hiszen a nagy kavarás és a gyártók fokozatos kivonulása miatt kissé háttérbe szorult maga a verseny. Ez pedig még soha, egyik…..
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Akárcsak a hagyományos tanintézményekben, a magyarországi műanyagpályás síiskolákban is megkezdődik szeptember elején a tanév. A különbség csupán annyi, hogy nem 1-jén, hanem néhány nappal később indul a tanítás. Na, de miért jó, ha az ember gyereke már jóval az igazi…..
kujoon 2010.08.30 20:03:12
@sikiraly: no, most már tudom, hogy Pesten is van domb, köszi az infót.Ami még állat jó lenne az a köcskeméti "hegy", arra csinálhatnának szánkó/sípályát.Nem is értem, hogy nem gondoltak rá.
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Ki emlékszik még azokra az időkre, amikor az MTV még jó klippeket játszott? Ekkortájt üldögélt a kanapén két flúgos rocker, akik a suliból való lógás mellett a Burger World-ben se igazán dolgoztak. Egyhez viszont nagyon értettek, idióta kommentárokat fűztek az előadók…..
A múltkori hatalmas sikerű bejegyzés folytatása következik. Újabb csodás lányok, nők Paraguay-ból. Hát nem gyönyörűek? Ha másért nem, ezért is lehet nekik drukkolni! Elölről... Felülről... Hátulról.           Ő fújhatja nyugodtan :) …..
Férfitársak! Mától minden nap  jelentkezik KiwiSuna rovatunk, amiben új-zélandi hölgyek mutatják meg tehetségüket. Mai művésznőnk Rachel Witwell. Tovább után nagyobb kép, kevesebb ruha.   Új-Zélandon közfelháborodást keltett, mikor Rachel a fantáziadús Lexy…..
kujoon 2010.06.18 16:28:28
kujoon 2010.06.18 16:39:15
S-blog BMW bobber 2010.02.11 18:44:00
    A motorja egy 1976-os R90/S-ből származik, természetesen bokszer. A villa egy szabvány 45-ös H-D Springer, a váz egyedi, két Stromberg karbi. Kell több? Nem. És igazából nem az a durva, hogy kibaszottul jól néz ki, hanem az, hogy simán lehetett volna gyári motor. Nekem…..
Allez la France! 79. perc 2010.06.11 22:06:00
 Domenech értetlenkedve hallgatja ezt a borzalmas vuvuzelázást, és mivel magától nem tudja megfejteni, ezért megkérdezi a jobb szélen éppen elfut a Maloudától: Forró a vuvuzela?- Nem forró, uram - lihegi egy bicikliscsel közben a játékos.- Akkor miért fújják? - néz…..
Nincs az a természeti csapás, amit az emberi suttyóság ne tudna fokozni! Szélvihar, zuhogó eső, akadozó áramellátás, parkoló autókra dőlő fák és villanyoszlopok, lakóhelyükről kitelepített emberek, folyóvá változott utak. Az időjárás elég szépen odabasz a…..
kujoon 2010.05.17 23:49:08
@Shmoo: nem, qrvára nem erről van szó.Az Üllőin vagy bármelyik nagy forgalmú úton senki nem fog hússzal-harmiccal átóvakodni, ha pocsolya van.Lehet, hogy a legjobban te lennél felháborodva, ha valaki igy tenne előtted a sávban.Bersze Bivalyb@sznád-alsón, a kis mellékutcákban meg nyilván illik lassabban menni.Ennyi.
kujoon 2010.05.18 01:04:41
@Shmoo: na, örülök, hogy elkezdtél személyeskedni...
Azt nem mondtam egy szóval se, hogy én minden pocsolyába ezerrel hajtok bele, de vannak olyan forgalmi szituációk, hogy az ember nem azt figyeli elsősorban.Ezért irtam azt hogy a kiszabott Dempszkiéket kéne karóba húzni, hogy egyáltalán pocsolya alakulhat ki.
Amúgy én befejeztem, mindenki ússza meg a pocsolyát, ahogy tudja
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
Teljesen spontán jött az ötlet, rutinos OT Expo-járó barátunktól kaptuk a tippet: csináljunk hangversenyt pontozással! Hiszen a legjava csak most jön, mikor a sok csillivilli verdát beindítják a csarnok előtt. (A galériában Papp Tibi fotói, folytatódhat a fotó-topik). Nem kellett…..
  Takáts Gyula: Márciusi erdőn  Dolgozik a fakopács.Kopog a kis kalapács.Szorgos legény, kicsi ács,Csak úgy hullik le a háncs.Rikkant olykor éleset,mintha szólna szép eset,s ahogy szeme ránk esett,szinte imígy kérdezett:Fiú, leány kettesbe,Mit keres a…..
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Noha még csak egy hete kezdődött az idei, a választójogi törvény módosításával korábbinál is rövidebb, mindössze harmincnapos kampányidőszak, várhatóan minden korábbinál hevesebb harc folyik majd a most még utoljára 386 parlamenti mandátumért (mint ismeretes, a most…..
Már Verne megírta, nem is tudom, miért nem figyelnek oda a népek, Izland vulkánjai össze vannak kapcsolódva Olaszország vulkánjaival. Minden mai vén gyermek ismeri a történetet.Komolyra fordítva, kicsit csodálkozom, hogy kevés valódi magyarázat tűnt fel az izlandi témában.…..
kujoon 2010.04.20 02:29:40
@zsotti: Hűűbazz, azt meg hogy? Annál kicsit többet görbül a földfelszín, hogy "látszódjon" Görögországból...nem?Nem kötözködöm, csak valahogy furcsa.Ha meg a szél vitte oda, akkor az csak szél-nagyság kérdése...
A McLaren és a Red Bull a vulkán miatti repülési korlátozást kicselezve utolsó pillanatban rakta repülőre egyes alkatrészeit Párizsban.Mindkét istálló embereinek csütörtökön kellett volna Londonban gépre szállniuk a fontos elemekkel, csakhogy az izlandi tűzhányó kitörése…..
Eric Stoddard pontosan tudja, mire van szüksége az autósoknak, hiszen a neves dizájner tíz éve dolgozik olyan márkáknak, mint a Daimler Chrysler és a Hyundai. A tervező kerékpárokkal is foglalkozik, legújabb modellje pedig az autóból a kerékpárra váltást szeretné…..
Agyzaj Törd a fejed 5. 2010.03.29 21:47:00
Drága fórumozó! Csodák márpedig nincsenek - gondolhatjátok sokan, ám a matematika mégis csudálatos, meghökkentő jelenségeket képes produkálni. Ha ezt még egyesek ügyesen is tálalják, akkor szinte tökéletes a szemfényvesztés. A képre kattintva meggyőződhetsz magad is arról,…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
kujoon 2010.03.26 21:36:30
@Transylvanianmixedgrill:

bazze, a lom(b)talanítás qrvára nem ingyenes szolgáltatás, akadj már le erről.
Normálisék ugye fizetik a kukaelszállítást minden hónapban, és annak a díjnak része az is, hogy évente egyszer elviszik a lomokat is.Na.