Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sd.Kfz

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
Sd.Kfz 2012.08.23 20:19:21
@Hell0:

Abból ítélve, ahogy a gyereket első lépésként elegánsan kikényszerítette a szembesávba a balettozáshoz, szerintem megoldotta volna.
Autóépítés Nehéz-e az olaj? 2012.07.25 19:54:00
Nehéz, nehezebb a víznél, (Ez a butaság 24 órán át szerepelt itt, és semelyik szakértőnek nem tűnt fel, csak 1 illető jegyezte meg, hogy ejnye. Emberek, melyik folyadék úszik a másikon? Felületesek vagyunk, finoman fogalmazva. ) de erre vagyunk a legkevésbé kíváncsiak egy…..
Sd.Kfz 2012.07.25 23:16:58
@Car Mandiner:
Persze, drágább lenne a leves mint a hús, vagy hogy mondják.
A saját tragacsomba olajszűrő és blokk közé tekerhető adaptert nézegetek, de az ára láttán mindig arra jutok, hogy elvagyok én az olajnyomás és vízhőfok adatokkal, a 25l benzin árából inkább 25l benzint veszek.
Majd karácsonyra :)
Belsőség Dezső keréken! 2012.07.22 07:16:00
Nahát, nahát. Úgy látom, ráfordultunk a célegyenesre, drága, öreg Ponton Mercim alatt ugyanis kerekek vannak. Nem, nem a hegesztőkeret zsúrkocsi-futóműve, hanem már a saját felfüggesztése, igaz, a felnik még Csabi tartalék készletéből való, 123-ason használatos darabok. Erős…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ilyen szép csomagtér nincs Amikor a BMW-ről kiderült, hogy szinte csak a tető nem rohad, még nem gondoltam, hogy létezhet autó, aminek a kiglancolása nem tart évekig. Egy kicsit bíztam ugyan benne, mert az anyagi kár jelentős, és nem mindegy, hogy három hónap vagy fél év alatt…..
A célirányos gumiégetést azóta nem értem, amióta egyszer kipróbáltam. Két gumim bánta, ami pénzbe került, egy kevésbé gyakorlott majom is meg tudja csinálni, mert vezetési tudás nem kell hozzá, de utána két hétig szellőztetni kell az autót. Valószínűleg ezért nem is…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Sd.Kfz 2011.09.04 14:32:33
@dr.oid:

Megfordult.

Talán át kéne másolni az eddig írtakat egy nem indexes fórumra és ott folytatni az elemzést :)
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Sd.Kfz 2011.08.27 19:43:07
@szeme közé, laposan!:

Kutyám apja nagy melák ónémet juhász volt. Mesélték, szeretett a domboldalba vájt garázs tetejéről sasolni. Egyszer lustaságból nem körbement, hanem a félig beállt kocsi tetején és motorházán lépcsőzött le.
Na, AZ lábnyom :)
Berlinből hazafelé, kevéssel Prága után kezdett el csálézni az autó hátulja. Először ugye nem hittem el, olyan valószínűtlennek tűnt, hogy defektet kapjak az autópályán. De két kormánymozdulat után világos volt, lapos a bal hátsó. Kigurultunk a leállósávba, a meglehetősen…..
Sd.Kfz 2011.08.19 22:47:07
@Sd.Kfz:
Bár lényeges különbség nem lehet normál terhelés mellett. Rejtély megoldva.
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
Sd.Kfz 2011.08.10 21:23:17
@Tornado86:
Az ellenállás négyzetesen arányos a sebességgel.
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Sd.Kfz 2011.03.26 14:25:30
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
Aki már találkozott a Nikon vagy a Canon magyarországi szervizével, az tudja, hogy fotósnak lenni sem egyszerű errefelé:Fotográfus vagyok, eszközeimet a Nikontól vásároltam, ezekkel keresem a kenyeremet. A délelőtti munkám alatt eltört egy kapocs a szettáskámon. Leesett a vakum,…..
Sd.Kfz 2011.03.08 23:08:03
A probléma az, hogy a sógorok látatlanban mondtak árat, a pestiek meg nem?

EZ lenne a probléma???

Ebből indukálódott öngerjesztéssel ekkora vérrögös fikaáradat?

Szerintem az a gond, hogy néhány hozzászóló stílusa döbbenetes, Magabiztosság/Tájékozottság hányadosa egészségtelenül magas. Jól modellezik az egész társadalmat.

Elwood, Énbagoly nettó hülyeségeket beszél, de ugye kommentelni kell, lehetőleg elsőnek

ghck: szerinted egy hivatalos kirendeltség a központ tudta nélkül eljátszana ilyet? Nyilván szabadkezet kaptak és így döntöttek.

Félrebeszélő:
A képérzékelőtisztítás itthon pont így működik. Vagy meg is várható, negyed óra.
Amerika parttól-partig tejszínhab, csokireszelékkel és porcukorral a tetején. Ha itthon valami nem pont olyan vagy csak simán nem tudsz róla, az már látatlanban is szar fossal.
Pfff...

povodom:.
4 éves, használt, valamitől "zárlatos" gépet sehol sem javítanak relatív olcsón, főleg ha valami belépő szintű kompakt kamera. Általában 1 v 2 panel jelenti a teljes elektronikát, alkatrész-szinten meg jó ideje nagyon ritkán javítanak, és tetszik vagy nem, ez az ára annak, hogy nem egy nullával több volt az árcédulán újkorában és nem kell hozzá két IFA-aksi. Szokj hozzá, ez a jelen, ez a jövő. Hogy akármilyen hivatalos szerviz egy ilyen roncsból egy fillér hasznot is húzna, azt kétlem.
A baj az, hogy az áraink európaiak, elvárásaink amerikaiak, az anyagi lehetőségeink meg közel balkániak.
Szóval ez a köcsögországozás azért indokolatlanul erős.

Mellesleg ha a posztoló itthon is a szervizt hívja, kap árat. Alkatrészt én se kaptam elvitelre, de árat időponttal igen (nem egyszer).

Vihar a biliben.