Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyerkőc babó hós pocaklakó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három lovasemberrel nyit a Trónok harca, középen egy önelégült fejű, macskabajuszos kisfickó, ő a főnök láthatóan. A másik kettőhöz hasonlóan talpig fekete hacukában indul neki a téli erdőnek, valami bazinagy jégfalból jönnek ki, amikor a kamera kizoomol, láthatjuk, hogy van…..
gyerkőc babó hós pocaklakó 2011.04.19 18:36:21
Nálunk nem a demokrata ösztönök, a társadalom demokrácia iránti természetes elkötelezettsége hozott létre egy demokratikus alkotmányt, hanem éppen fordítva történt: 22 évvel ezelőtt az alkotmányosság, a ’89-es alkotmány adta a meg/hozta el a demokráciát. Ez egy…..
gyerkőc babó hós pocaklakó 2011.04.19 12:34:18
Sean Bean a Trónok harcában nagyjából ugyanazt csinálja, amit a Gyűkük urában is: lovagol, keményen néz, és egy bazinagy kardot forgat. A Sheffieldből származó, 52 éves színész nem szeretné, ha beskatulyáznák lovas-kardos szerepekbe, és az életben egy nagyon szerény, kedves…..
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
A hazai könyvpiac elindult azon az úton, amelyen a hazai zenei piac már megbukott. Az elektronikus könyvolvasó eszközök robbanásszerű terjedése ugyanazt a hatást fogja kiváltani, mint az mp3 játszók elterjedése váltott ki. Ha van egy eszközöm, arra kell a tartalom. Akkor is kell,…..
gyerkőc babó hós pocaklakó 2011.04.17 12:08:37
@tekatana: Az infó a libri ügyvezetőjétől származik.
gyerkőc babó hós pocaklakó 2011.04.17 12:38:46
reviews.cnet.com/self-publishing/

Szintén nagyon jó cikk, alaposan körbejárja a problémát.
 Április közepén sorra követik majd egymást a különböző tüntetések, tiltakozások az új alkotmány meghozatala okán. A sort a gyurcsányi Demokratikus Charta nyitja majd meg 16-án, őket követi majd az LMP, később az MSZP protestálása. A protestálók egységének hiányát…..
gyerkőc babó hós pocaklakó 2011.03.31 19:46:23
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
gyerkőc babó hós pocaklakó 2011.03.19 19:02:46
A köztársasági elnök szerint túl sok idegen szót használtunk, így a preambulum átkeresztelésén túl szükség van további magyarosított kifejezések bevezetésre is. "Arra, lettem figyelmes , hogy nagyon sok olyan szót halok nap, mintnap, amit nem ismerek. Így, érezhete…..
gyerkőc babó hós pocaklakó 2011.03.08 18:51:49
Az egy hosszú folyamat, míg a házasfelek egymáshoz tanulnak. Ti minden bizonnyal még a házasságotok elején tartotok, mindenki hozta agával a saját addigi világát. Nagyon tipikus és gyakori, hogy egy hosszan tartó bensőséges anya-fiú viszonyt nem tud teljesen felülírni a feleség-férj viszony és megtalálni a maga normális módját. A férjet se kell ezért elítélni. Nálunk a konfliktuskezelésnek azt a módját alkalmaztam, és bevált, hogy a kezdeti rajta való veszekedések után teljesen kiiktattam az életemből a gonosznak tartott anyóst, én nem mentem hozzá, ő nem jött hozzánk. És lassan, hosszú-hosszú évek alatt, ahogy én is öregedtem és bölcsültem meg talán ő is, a férjem pedig kezdett már engem szeretni, nem az anyját keresni bennem, ez a rossz viszony oldódott, megtanultuk elfogadni és megbecsülni egymást és most már megszabadultunk minden konfliktustól.
A verésről: a férfiban dolgozik a tesztoszteron, ősi ösztöneitől vezérelve hajlamos, hogy a problémákat fizikai agresszióval oldja meg, és ez mondjuk egy iskolai verekedés során teljesen helyénvaló is, nyámnyila lenne az a fiú, aki ha bármilyen módon megtámadják, nem ver vissza. Na, az ifjú férjnek azt kell megtanulnia, hogy a feleségével, egy nővel szemben ilyen kakaskodásnak nincs helye. De ha egyébként normális a kapcsolat és a férfi; agressziónak addig nem volt nyoma, akkor engedjük meg még egy huszonéves fiatalembernek is, hogy egyszer hibázzon és tanuljon. Élethosszig tartó tanulás, ahogy ezt már valaki írta. 20 éves a házasságunk, és az első évek keservei után, (de kitartottam, mert hittem benne)kölcsönös alkalmazkodással és adással, most mindkettőnk számára nagyon boldog, az élet nehézségei elől biztos támaszt nyújtó otthon. Már nem anyukához megy "haza" a férjem, hanem hozzám.
a látleletes