Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shaq Baqoor

0 bejegyzést írt és 7820 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már ugye megírtuk a hétvégén, hogy megszületett Beyoncé és Jay-Z első közös gyermeke, Blue Ivy Carter, akiről valószínűleg mindenki hallott már az elmúlt napokban, a sztárpár jócskán gondoskodik róla, hogy az újszülöttől legyen hangos a világsajtó. Ebbe természetesen…..
Shaq Baqoor 2012.01.13 01:36:45
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..
  ..
Shaq Baqoor 2010.10.01 11:17:11
@phara000:

nem azért védem mert nincs igazad, de ritkamód benézted
a (de) itt a (nem) jelentéssel ellentétes jelentésben van, nem pedig kötőszóként. tehát "Nem az a gond, hogy szar a fordítás (de igen, az)
és hol nincs a "hogy" előtt vessző? a "hanem" után? elég furán nézne ki.
izzadtságszagú az érvelés, látszik hogy a csomón is kákát kerestél. ha ezt nem teszed hozzá, az egész mondandód legitim lett volna, így meg az egész szart se ér, már bocs.
Alig vártuk már ezt a napot, legalábbis mi, sorozatfüggő pszeudo-banditák, akik legszívesebben egy Harley nyergében rónák az Alföldet. A Sons of Anarchy persze ennél sokkal több, egy kiválóan megírt és eljátszott dráma, amiben a motorok valahol csak a díszletet, a hátteret…..
Ha ő masszírozna meg, biztosan nagyon kellemes lenne. Megbeszélnénk az időpontot és itt találkoznánk nálam. Valószínűleg nem késne, mert nem szokott. Én pedig valami kényelmes, de azért izgalmas itthoni cuccban várnám őt és talán még főznék is valamit.Nem az a típus, aki…..
B-oldal Balatoni Sound TOP10 2010.08.13 07:34:00
Na, nem!  Azt ne várjátok tőlem, hogy a Balaton Sound-ról írjak. Miért fárasztanám magam olyannal, amit nem is értek, nem is szeretek.  Az egyetlen élményem ugyanis a Balaton Sound-dal kapcsolatosan annyi, hogy miközben ezerrel pörgött a buli Zamárdiban, én történetesen…..
Shaq Baqoor 2010.08.13 11:07:30
@Méter Kéker: iminimiszeminimijuvapcsuvaminimi :D
Shaq Baqoor 2010.08.13 11:10:32
@Lefetyke: na igen... akkoriban még jó volt a Sugarloaf, nem kellett volna elbszni a DérHenivel
Shaq Baqoor 2010.08.13 12:12:51
@doktor.dikhed: IHM mint irigy hónaljmirigy vagy mint isten háta mögött? utóbbira erősen kíváncsi lennék :D
Billy Mitchellről már olvashattatok suttyóválogatásunkban, amibe azért került bele, mert elég nehezen viseli, ha megdöntik a rekordját. Ettől még ő a világ egyik legjobb játékosa: ő volt az első, aki tökéletes pontszámot hozott össze Pac-Manben, majd hosszú évekre…..
Shaq Baqoor 2010.08.08 14:13:55
Nemcsak aktuális modelljeikről, de jövőbeli fejlesztéseikről is bántóan sokat hazudnak az autógyártók. Van viszont néhány olyan márka, ahol - legalábbis az elérhető infomációk alapján - talán mégiscsak komolyan gondolják, hogy néhány éven belül előálljanak a…..
Shaq Baqoor 2010.08.08 14:07:22
grammar nazi on

@volánrulz:
a kilométer az nálad kilomét?
csak mert a km rövidítés után csak a tárgyragot kellett volna odatenni, lásd km-t. nem pedig km-ert.

grammar nazi off

azokkal a gépekkel mi van, amiket még a '90es évek közepén teszteltek az amók, aztán váratlanul eltűntek szem elől? ott sikerült 90 km/h-t kihozni egy viszonylag aerodinamikus külső mellett, tehát reális a nagyobb teljesítmény, nagyobb sebesség is elektromos kocsiknál. és a japánok állítólag fejlettebb technológiával rendelkeznek, mint az USA. akkor most hogyisvanez?

www.youtube.com/watch?v=nsJAlrYjGz8
A Middle Men igaz történetet dolgoz fel, egy fickó még az internetes erotikus üzlet hajnalán rájött, hogy miképp lehetne hatalmas vagyont szert tenni a világhálón látható pornóból. Az alábbi jelenet is benne lett volna a filmben, de ki kellett vágni, mivel ezzel NC-17-es…..
Nagy a jólét. A költségcsökkentés jegyében jó pár közalkalmazottat kaszált el az újdonsült Fidesz-kormány. De a részmunkaidős foglalkoztatás jegyében új munkahelyet is teremt, a reméljük nem csak haveroknak szóló költségtakarékos kormányzati meló neve: birtokpolitikai…..
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
Shaq Baqoor 2010.07.26 08:52:28
na, akkor itt megosztom a tavalyi MÁVos élményemet Hegyalja Fesztiválról hazafelé menet.
Pécsre kellett jönnöm valahogy Tokajból, ez akkor a legjobb esetben is egy Tokaj-Szerencs-Miskolc átszállással volt megoldható, rosszabb esetben még Budapest Keletiben is át kellett. A mi esetünk a jó eset volt, a miskolci IC ment volna tovább közvetlen kocsikkal Pécsig.
Próbáltunk felkészültek lenni, betáraztuk az IC-pótjegyeket, mivel a MÁV online menetrendjében szép tíz perces- negyed órás rések voltak két vonat között amikre át kellett szállni (igen, már akkor gondolkodni illett volna hogy az ott az álommenetrend, a valóság ennél kicsit több laggal rendelkezik). Felszálltunk tehát Tokajban egy személyvonatra, ami 9:25kor érkezett be az állomásra - elméletileg. Gyakorlatilag tíz perccel később, de Szerencsig nem problémás, az a vonat bevárja ezt. Közben fél órán át hallottuk hogy a fesztivál gyűjtőjárata gyorsvonatként működve Tokajból elindul 9:50-kor, és megy egészen a Keletiig jó tempóban.
Szerencsen felszálltunk, és szorítottunk a vonatnak, hoyg elérje a Miskolcból 10:45kor induló ICt (ha jól emlékszem, ez volt az indulása). Az orrunk előtt indították el. A helyjegyünk megvolt rá Pécsig, itt döntöttünk tehát úgy, hogy felszállunk a fesztiváljáratra, mert elviekben az jó negyed órával a másik indulása előtt ér be, mivel az vár vagy fél órát a Keletiben (bár már ez is eleve gyanús volt, egy IC és egy gyors között uszkve negyed óra lenne a különbség? még akkor is furcsa, ha ez egy kivételes járat, ami tényleg csak két-három helyen áll meg)
felszálltunk a hegyalja-vonatra tehát, és érdeklődtünk a kallernél, hogy mikor ér be. válasz: 13:30. nagyszerű, az IC 13:45kor indul tovább. Persze fölösleges mondani, ugye, hogy a gyors inkább 14:00kor ért be, és ott is az orrunk előtt ment ki az egyébként késéssel induló IC.
a sztori viccesebbik része most jön. Mi hárman pénztárhoz, hatalmas jóhiszeműséggel, miszerint van itt egy pótjegy, amit nem tudtunk kihasználni, történetesen a MÁV hibája miatt, és visszaváltanánk az árát, vagy lecserélnénk másikra (mert miért lenne az én hibám az ha a vonatok késésével nem számolok az ő hivatalos tájékoztatásukat olvasva?). Pénztáros válasza: menjünk át az információs pulthoz, ott tudnak ilyen ügyekkel foglalkozni.
Információs pultnál előadtuk a problémát, válasz: miért nem kértünk Tokajban igazolást a késésről. Valóban életszerű, pöttöm kis állomás, egy jegypénztárral, éppen tele félezer hátizsákos-sátras formával, akik jelentős része nem olyan felkészült mint mi, és ott vesz jegyet. tehát sor van. tehát ha 9:26kor odamegyünk igazolást kérni (amiről természetesen ötletünk sem volt, hogy lehet egyáltalán), akkor úgy lekéssük a személyvonatot Szerencsig, mint a huzat.
Útitársaim ekkor döntöttek úgy, hogy megveszik az IC-pótjegyet. Én pedig úgy, hogy a MÁV kapja be, egyszer már kifizettem a szolgáltatásért az ellenértéket, az ő hibájukból nem tudom kihasználni, tehát én a következő ICre beülök a büfékocsiba (általános megoldás), és ha a kaller puffog, visszapuffogok én is. Ha kell, még diktafonnal is rögzítem a beszélgetést, isten tudja mi haszna lehet. Tekintettel arra, hogy az én már megvásárolt helyemen Pécsre nem utazik senki egy olyan vonaton, ami még úton van akkor, amikor a másik elindul, és én senki elöl nem foglalom a helyet, atombiztos érveim voltak.
A kaller jött, megnézte a jegyet, mondtam neki pár mondatot arról hogy késések voltak, és azért szól korábbi ICre a oótjegy. Közölte hogy alapvetően ezért büntetést kellene kiszabnia (ezért? mire föl?), de ismeri a rendszert és a hiányosságait, és ő nem problémázik ezen, maximum az ellenőr tenné, ha felszállna.
attól függetlenül, hogy happy az end, azért elgondolkodtató, hogy milyen szép nagyra hízott ez a kisgömböc, amit MÁVnak hívunk, és mennyire tehetetlen.
Shaq Baqoor 2010.07.26 09:14:13
@horex: meg kellett volna még aktuálisan, Gézám. nem tettem. de hátha valaki lesz olyan perverz hogy elolvassa kommentben :)
Shaq Baqoor 2010.07.26 09:42:15
@horex: akkor így jártam, majd beküldöm :D
A szürkenyakú koronásdaru Ugandától, Kenyán keresztül, Dél-Afrikáig található jellemzően  mocsaras területek lakója. Testhossza 105 centiméter, testtömege 3500 gramm. Fején jellegzetes tollkorona, nyakukon piros bőrlebeny található. Fehér szárnyfoltja és hosszú…..
Egy, a Napnál majdnem százszor nagyobb csillag szabadult el a fenti képen látható Tarantula nebulában. A 30 Dor #016 kódjelű óriás 400 ezer kilométeres óránkénti sebességgel száguld el születési helyétől, ahonnan feltehetően néhány hasonlóan nagy testvére lökhette ki.A…..
Kiderül, lehet-e mindenkinek repülő autója a Galaktika áprilisi számából, aminek fő témája a repülés jövője. A Galaktika magazin áprilisi számában folytatódik Lucius Shepard amerikai kultszerző Hugo-, Nebula- és World Fantasy-díjra egyaránt jelölt kisregénye, a…..
Elkészült a videó az Esti Kornél Ki van kint dalához, ami elvileg az első a tavaly megjelent Egytől egyig lemezhez, gyakorlatilag pedig a második, mert még régebben, 2008-ban forgattak egyet a Panodrámához, de nem a nagylemezes verzióhoz. A Vad Róbert által rendezett klip első…..
Shaq Baqoor 2010.04.08 11:02:13
Kérem tisztelettel, pontosan 40 évvel ezelőtt, ezen a napon (naná, hogy péntekre esett, és ha engem kérdezel, biztos vagyok benne, hogy mocskos-szar, esős idő kellett, hogy legyen) Európában megjelent a Black Sabbath első lemeze. Igaz, ezt egy brutálisan erős sor követte (1975-re már…..
Shaq Baqoor 2010.02.13 13:38:21
@wovbagger: első sztónerben azt hiszem a Sir Lord Baltimore is versenyben van. Iron Butterfly is versenyben van első heavy címre, de ahhoz tényleg nem vagyok elég okos, hogy meghúzzam a határvonalat a súlyos psych blues meg a heavy metal között.

@csodaszerva: általános mechanizmus, hogy van egy alkotó, művész, zenész, író, apámtöke, bármi, aki előáll valami vadonatújjal, aztán azt átemeli vagy kikozmetikázza egy másik, akiben több a "sláger-potenciál", értsd: az alkotói kreativitás. a kettő kart karba öltve jár. lehet hogy nem pont az IC volt az a zenekar, amiből a Sabbath valamit merített, de hogy merített a Blue Cheerből, az Iron Butterflyból, az MC5-ből, akár Deep Purple-től, az szinte egészen biztos. és ezekből gyúrt össze valamit, ami túlmutat a felsoroltakon.
Shaq Baqoor 2010.02.13 13:53:31
@David Bowman: nem tudom hogy a wiki hiteles-é, de az ottaniak alapján ugyanez a mondat Hendrix kapcsán hangzott el állítólag

A late, and disputed, claim about the source of the term was made by "Chas" Chandler, former manager of the Jimi Hendrix Experience. In a 1995 interview on the PBS program Rock and Roll, he asserted that heavy metal "was a term originated in a New York Times article reviewing a Jimi Hendrix performance," in which the author likened the event to "listening to heavy metal falling from the sky." A source for Chandler's claim has never been found.

wiki: heavy metal
Shaq Baqoor 2010.02.13 14:38:36
@David Bowman: megvan a mai cserkész jócselekedetem :)
Egérgörgőre nem nagyon írnak játékot, ezért ritka kincs a Record Tripping, amit többen is beküldtetek. A játékban öt egyszerű feladatot kell megoldanunk három-három nehézségi szinten, mindegyik feladat valamilyen forgó pályaelem gyorsítására-lassítására épül – ezeket…..
Volt már öt és hat is, de tulajdonképpen a remek időtöltéshez négy különbség is elég. Gyönyörű képek, zenének annyira nem is nevezhető akkordok a háttérben, és persze az eltérések. Meg jó ötletek arra nézve, hogyan lehet ezt az amúgy statikus műfajt dinamikussá tenni.…..
Az Alphabet Shoot szép példa arra, hogyan lehet tönkretenni egy jó ötletet némi szemétparasztsággal. A játékban többféle ágyúnk van, amikkel az ábécé egy-egy betűjét lőhetjük ki. A lövedékekkel a megfelelő betűvel ellátott téglákat kell kilőnünk, megküzdve mindenféle…..
Vasutas flashjátékból kevés van a neten, ebből adódóan a KMK-n is. Ezt az arányt igyekszik javítani a Park My Train, ahol vonatainkat kell eljuttatni a megfelelő állomásra, plusz pontokért pedig útközben felszedhetünk egy-két kocsit is. Figyelni kell a váltók helyes állására,…..
Lőrincz Áron újabb pompás videót rakott fel a blogjába. Nem húzom az időt, tessék megnézni! Támpontként: a SOTE tornya, ma is a legmagasabb "felhőkarcoló" hazánkban...
Shaq Baqoor 2010.01.25 15:55:02
@M, az állat: tényleg?
ki hitte volna bazmeg
Varánusz Rémálom 110 millióért 2010.01.19 07:28:00
De szeretnék én is sej, Duna parti házat, amit a levonuló ár soha el nem áztat, de ha mégis megesik, hogy betör a víz rém, százmillió péz'emet egybűl vissza kérném.... A GoldenGenyó díj évi várományosa alsó telekszomszédunk. Az hagyján, hogy nyár elején nemes…..
Shaq Baqoor 2010.01.19 15:23:30
@Mr_Wolf: sőt, ha a leendő szomszéd egy harmincas évei alatt levő, kellemes külsejű hölgy, elég széles a lehetséges kifizetések skálája, amennyiben árvíz idején a szomszéd telkét használhatja a szárazlábbal közlekedéshez :)
A sajnos azóta megszűnt netvallas.hu kiagyalója, a tréfás kedvű Jáhni Csaba visszatért! A t-gla.hu és t-lapo.hu domaineket is tulajdonló Jáhni ezúttal egy választási poénnal nevettet meg minket, a minden sallangot nélkülöző smsdemokrata.hu-val, érdemes elolvasni a…..
Shaq Baqoor 2010.01.16 16:39:09
@neccharisnyás útonálló:

az emotikonok feltalálásnak érája előtt is viszonylagos sikerrel működött a szarkazmus értelmezése. úgy két évezreden keresztül
Shaq Baqoor 2010.01.16 16:57:35
@kitvalasztanal.hu: van egy egyszavas ellenérvem
szépirodalom?