Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lajmi (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megcsinálnák egyszer a magyar Elnök embereit, nálunk nem dráma lenne, hanem sírvaröhögős sitcom, túl az angol abszurd humoron. Lassan 1 éves a kormány, szóval közeledünk az évadzáró epizódig, látszik, hogy a Nagy Átívelő Szál így az évad végén az alkotmányozás. No,…..
lajmi (törölt) 2011.03.31 15:05:32
@Gunther: ezzel egyetértek. Csak sajnos nem mindegy milyen áron történik ez.
A sorállomány el kel látni: élelem, ruházat, eszközök stb...
Miként lehetne a felszerelés, eszközök széthordásának megakadályozását megvalósítani?
Mert anno arany csillagtól felfele szinte mindenki lopott. Szinte mindet.
Rozsda ette teherautó vázakat őriztünk fél évig telephely ügyelet címszó alatt...
Pontosabban az MR2 hallgatói szerint, az elmúlt 10 évből. Szóval tegnap délután az MR2 rádió egymás után leadta a szavazatok szerint összeállt listát, mely igen erős magyar hegemóniát mutat. Már nem találom az alaplistát, de kb. 1000 dalból lehetett választani, ráadásul egy…..
"A párt EP-frakcióvezetőjét a ... munkatársai keresték meg tavaly egy ajánlattal. Százezer eurót, első osztályra szóló repülőjegyeket és egy cég felügyelőbizottságában tagságot ajánlottak neki, ha benyújt egy nekik kedvező jogszabály-tervezetet. S. tagadja, hogy…..
lajmi (törölt) 2011.03.18 20:32:01
@Horizont: Hónap helyett nem évet akartál írni?
Először azt hittem, ez Hírcsárda, de nem ... ilyen ország nincs még egy, induljon nektek is jól a nap :) A HVG tetten érte a fideszes Kerényi Jánost a Parlament félemeletén, tiltott helyen dohányozva. Az év interjúja: hvg.hu: Megszavazza a Fidesz által…..