Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyami

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bershka júniusi kollekciója meglepően nagyszerű ruhadarabokból áll, régen volt már, hogy fellelkesültem a Bershka kapcsán, de most megtörtént :) ..
Itt egy remek opció, ha nem akarjátok hetvenhatodszorra is megnézni a Reszkessetek betörők valamelyik ismétlését ..
Subba Karácsonyi álom 2011.12.07 12:13:00
Ismét, rendületlenül gyönyörű minden, és mindenki, ezúttal DTK parancsa szerint.  Az m1 DTK Show című műsorának felkérésére írt varázslatos karácsonyi dal videoklipje. Rendezte: Indián VIA Gorilla..
gyami 2011.12.07 15:17:57
vizsgaidőszak és megfázás ellen itt egy kis gyógyír a dal mellé:www.facebook.com/Ismerkedj
én garantáltan rácuppantam nagyon igényes aki szeret síelni ne hagyja ki:)))
AZTAKURVA! MIÉRT kell énekeltetni a sápadt, szomorú kis tésztaszerű dolgozókat? Ezt még akkor se lenne szabad, ha ők akarják!!   ..
Az paraszt! Szavazás 2011.12.05 19:42:13
Hát mivel olyan sok jelentkező volt(0). Ezért úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább a blogot. De csak akkor folytatom ha kommentbe érkezik 10 szavazat, hogy jó az oldal, szeretném, hogy folytatódjon (az ilyen jellegű hozzászólásokat elfogadom). Szóval hajrá, 5 napig fogadom el a…..
gyami 2011.12.07 14:05:00
A T-Mobile az NMHH-nak ugyan megígérte, hogy az új előfizetőknél nem lesz automatikusan bekapcsolva a szipolynet, de különleges alkalmakkor azért csak megjutalmazzák vele kiemelt ügyfeleiket: Azért írok nektek, mert a T-mobile-tól az alábbi sms-t kaptam mikulásra. A tárgya a -…..
gyami 2011.12.07 14:01:28
   ..
gyami 2011.12.07 13:18:11
Elvileg az összes epizódban szerepel egy elrejtett kis űrlény. Te észrevettél valaha egyet közülük? :) 2perc.blog.hu ..
Azt már kitárgyaltuk, hogy milyen az, ha egy gymkhamás ralizásra adja a fejét. Ken Block, aki a műfaj (sportág?, szakág?) egyik nagykövete, a raliban nem sok vizet zavar. Cserébe legalább elvállalja a legnagyobb ugratókat, vagy éppen rommá töri a Fiesta RS WRC-t. Nem sajnálom tőle,…..
Sziasztok! Nagyon jó kis honlapot találtam, ahol a legmenőbb frizurák találhatóak! Most ezt böngészem: http://hu.look-at.com/no/126592.html  A másik, hogy emlékeztek a Revalid Hajtündér versenyre? Megvan a 20 lány, akiket kiválasztottak. Sajnos engem nem, de egy barátnőmet igen.…..
Sziasztok! Nagyon jó kis honlapot találtam, ahol a legmenőbb frizurák találhatóak! Most ezt böngészem: http://hu.look-at.com/no/126592.html  A másik, hogy emlékeztek a Revalid Hajtündér versenyre? Megvan a 20 lány, akiket kiválasztottak. Sajnos engem nem, de egy barátnőmet igen.…..
Csajoknak haj-bajokról Újra itt! 2011.04.07 12:09:00
Sziasztok!Jól eltűntem, nem? De semmi pánik, újra itt vagyok.Gondoltam, hogy egy általános bejegyzéssel térek vissza.A haj egy csodálatos dolog. Megtudja „mondani” az egészség állapotunkat, „árulkodik” bűncselekményekről, erősebb az acélnál, hihetetlen…..
Sziasztok! Mostanában annyi minden történik, hogy szinte alig jut időm leülni a gép elé. Mondjuk inkább ez legyen, mint hogy halálra unom magam. :) De nem feledkeztem meg rólatok és persze a blogról sem! Úgy döntöttem, hogy hajmodell leszek! Vagyis szeretnék lenni inkább.…..
Sziasztok!Végre valahára elindult a blogom, ahol haj szépségversenyt hirdetek! Csajok, mi tudjuk csak igazán, hogy egy tincs tekergetés, egy kis hajdobálás, vagy vizes haj milyen hatással van a srácokra:P Bizonyítsuk be itt is, hogy a haj néha tényleg igazi koronája megjelenésünknek;…..
Gondoltam bemutatok pár híres nőt, akiknek nagyon tetszik a haja :) Claudia Schiffer                  Az első akit bemutatnék, Claudia Schiffer, mivel az övé tetszik legjobban, és mivel nekem is…..