Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poli1

12 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
New Point (entirety) of (harmonious) life [NPL] Within the NPL, the intention is the activities and results of the life, it is harmonize and integrate with the time, space and fully information of the entirety life, and working together with! What is the intention? it how comes? Please thinking…..
  You are your own healer Our body is the first signal something felt not good, but most people ignore it. For most people when they get the sickness feeling in the first, they are not thinking too much, maybe through their exercises, or take a rest, feel the body recovered. But later they get the…..
Claudia-Andrea Lippert I have opened my heart to all human beings: feel happy today and every day of your life! We're all infinitely, we're all universe we're daily connencted with the pure and lovingly Hunyuan Qi and our true Yi Yuan Ti deep inside our souls. Entire Qi in your daily lives, and…..
Ági szorgalmas volt, és már össze is szedte a jövő évi újhold és telihold közös gyakorlások időpontjait. Köszönjük. Az újhold és telihold gyakorlás időpontjai 2011-ben (a kínai naptár szerinti 1-én és 15-én minden hónapban, Magyarországon 15.30 kor) a…..
http://www.youtube.com/watch?v=a65VxRd_iA4&feature=related Translation (part 1) bend at wrist and push palms out hard, but not too hard keep fingers straight and pull back the finger tips towards your shoulders separate the fingers hands sloped downwards to navel height so that the feeling…..
Physical body Qi field practice! Use the mind to integrate and harmonize with physical body Qi field, then entering the stillness. When you feel the action movement of PBQF expanding and contracting than you consciously use the mind consciousness to follow the PBQF action movement to doing…..
Facebookon olvastam Yuantong Liu: "If one can completely open their heart and mind, to transform their own distorted frame of reference and habit into the views of entirety new point of life with free heart and mind, living in it. Then one will healed by oneself naturally. Before one is enter the…..
Belebotlottam, kirakom ide, ha még nem láttátok. ..
Csak a jó információ Egy híres orvos Zhang Wen, aki magas szintű chi kung tudással rendelkezett, de amikor meglátogattam őt, azt mesélte, hogy a családja gyakran beteg. Megkérdezte, miért van az, hogy annak ellenére, hogy sokat gyakorol chi kungot és sok embernek segít, a családja mégis ennyi…..
Ding Tian Li Di Xing Song Yi Chong Wai Jing Nei Jing Xin Cheng Mao Gong Yi Nian Bu Qi Shen Zhu Tai Kong Shen Yi Zhao Ti Zhou Shen Rong Rong   A dal kottája is letölthető Anne Hering oldaláról (remek…..
Az első tábor magyarországon. 2007. valamikor nyáron, Hortobágy..
Június 14. szombat13 óra:             Ki a legjobb büntetődobó Veresen? - kosárra dobó verseny                        Lan party…..
Mindig szeretjük az olyat, amikor egy történetben érintett megmondja, hogy az nem is úgy volt és különbenis. Legutóbb Magony Szilvi próbálta magyarázni a bizonyítványát, amiből végül az sült ki, hogy akaratán kívül bevallotta, hogy bűncselekményt követ el rendszeresen. Jelen…..
Pribula László, a Drago Skorpiók Sport Egyesületének marketing felelősénél érdeklődtünk a januári programokról: Decemberben volt már Mikulás bulink és iskolásoknak koriverseny. A január 5-i amatőr jégkorongtornán 3 csapat nevezett: Sarki Rókák, Mogyoród Nuts és a Drago…..
Poli1 2008.05.27 15:27:29
www.veresegyhaz.hu/files/tiny_mce/File/allattartas.doc

Az erre vonatkozo onkormanyzati rendelet. Nezd at.
w Az Online Alkony Program 2008.05.20 03:30:00
Boldog békeidőket élünk. Ennek egyetlen aspektusáról lesz szó: arról, hogy létezik és szinte bárkinek elérhető az internet. Ami egy csoda, még akkor is, ha észben tartjuk, hogy hazabeszélek, hiszen a IV. kerületi internetben dolgozom.Nem kell fetisizálni, vagy akár magyarázni,…..
Vigyázat hosszú lesz, de megéri. 170 km 7 óra alatt nem semmi... Na ez a szopás nem amikor tövig nyeled a calippot.. Üdv! nemrég bukkantam rá (tegnap :) ) erre az online MÁV-os panaszládátokra, és pont valmai hasonlót kerestem. Nem tudom hogy jó helyre írok e, de azt szeretném,…..
Az alábbi emil kicsit kivágta nálam a biztosítékot. Most akkor mi is a helyzet a vasútbarátokkal? Segítenek a vasútnak, és erre ez a hála??? Kicsit pofátlanságnak érzem. Mindenesetre megkeresem a MÁV Vezérigazgatóságot az ügyben. Tisztelt blog! Szeretnénk megosztani…..
Majdnem elütöttem Uri Gellert. Az éjjel hazafele tartottam egy rendezvényről, amikor a Four Seasons hotelnél Uri, s valószínűleg a gyermekei átfutottak előttem az úttesten. Kikerültem őket természetesen, azután elgondolkodtam, senki nem mosná le rólam, hogy szándékosan gázoltam…..