Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magamura

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„És ha le is megyek, akkor mit fogunk csinálni? Beülünk egy órára a cukrászdába, aztán hello? Hosszú ideig nem jön tőle válasz. Megbántottam valamivel?” – mit tennél, ha hirtelen egy titkos imádó bukkanna fel az életedben, aki rajongó mélekkel bombáz? Eleinte…..
Magamura 2011.03.09 22:20:40
@phaszfej: Te hány éves vagy, hogy a 27 éves már nem elég jó? Van egy rossz hírem pajtás; ha te is el kezdel idősebb lenni, nem tudsz olyan gazdag, nagydumás lenni, hogy neked mindig csak a friss pipihusi jusson. Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, nagy pofára esés elé nézel. Gondolom még fiatal vagy. Nem letollak, csak vésd az eszedbe, hogy minden jónak vége lesz egyszer. A fiatalságodnak is. Ne akkor jöjj rá, hogy elb@sztad!
Következő sztorink végül is sikertörténet, bár nem úgy, ahogy Levélírónk szerette volna. Telefonon keresztül megismer egy ügyfélszolgálaton dolgozó lányt. Elég nagy a távolság köztük, de a személyes találkozó elkerülhetetlen. A rengeteg levelezést és fotóváltást…..
Magamura 2011.03.09 21:47:15
@Joe69:

Csak kifejteném még, amit már elkezdtél. 250 km mennyi idő?
Ő meg méltóztatik 1 órácskát szánni az idejéből?! Ennek azért illett volna gyanúsnak lennie. Én a helyében kértem volna egy mielőbbi olyan időpontot, ami már elég hosszú ahhoz, hogy megtudhassák mindketten, van-e jövője a kapcsolatuknak. Egy óra mire elég? Bájosan elcseverészni nem kunszt. Megismerni kevés. Ha nem mutat hajlandóságot egy hosszabb találkozóra, azzal minősítette is magát, hogy mennyire lehet komolyan venni.
Amúgy sokban egyezik a véleményem veled, kedves Joe69.
„Mert amíg csak őt "zaklattam" addig nem érdekelte, de most már a családját meg a barátait is "zaklatom" ami már sok” – a kiszemelt lány eleinte mérsékelten érdeklődik, így a srác cselhez folyamodik. Az álnéven való bejelentkezés jó…..