Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leeroy of SMV Design

0 bejegyzést írt és 792 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létezett egy számítógép rendszer, ami több mint 50 filmben kapott szerepet Bármennyire is hihetetlen de egy az ötvenes években épített számítógéprendszer egységeit még 2000 után is használták futurisztikus eszközök megjelenítésére. Hatalmas vezérlő panelek teli kapcsolókkal és lámpákkal, ilyenekre…..
Megsorozunk benneteket adásokkal a héten és a jövő héten, hogy tudjatok mit hallgatni az ünnepekben (és hogy legyen mire hivatkoznunk, amikor január első hetében pihenünk kicsit). Tegnapelőtt ment ki egy Mini, de máris itt a következő Checkpoint visszatérő vendégünkkel, Hancuval. Ebből következően…..
Az 1988-as évben Fancy már megörvendeztette a világot egy hatalmas diszkóslágerrel, de év végére még tartogatott egy meglepetést. Nem is akármilyet! A Charlie Glass-szal és Sabrina Lorenzcel közösen írt, a Flames of Love albumon nem szereplő, azaz minden tekintetben újdonságnak…..
Amíg a háttérben szép csendben és főleg lassan zajlanak a nem látványos, de annál idegőrlőbb események (ma pl. hitelkérelmet intéztem) és nem jutok el valami értékelhető szakaszba, addig... Jöjjön egy igazán lazán kapcsolódó írás, ami igazából egy (szerintem vicces) évtizedes anekdotán alapul...…..
Leeroy of SMV Design 2017.09.20 23:42:13
Hazánk egyetlen legális online sportfogadó oldala a Tippmixpro. Az oldal magyar nyelvű, a nyeremény adómentes, így nyilván próbálkozik is rajta mindenki, akit ez a fajta izgalom vonz. Balázs is belekóstolt, aztén inkább kecskét venne, csak nincs miből. Kedves Homár, Meg kell valljam sose hittem…..
Leeroy of SMV Design 2017.09.13 12:39:04
Tervben van, hogy válaszolok az előző cikkhez érkezett kommentfelhőre, de figyelembe véve azt, hogy mennyire nem érek erre rá (örülök, ha hetente fogok tudni írni valamit ide), tehát a választ egyenlőre elnapolom...Inkább abba az irányba mozdulok el, hogy legyen több rövid írás, mint egy hosszabb,…..
Üdv a nyájasnak éppen nem mondható olvasónak (azért az egyesszám, mert összesen egyetlen olvasóval kalkuláltam, nevezett Mamuttal), neki írom majd ezt az elektronikus naplót! Ha esetleg még is betéved a "valakimás", akkor tartozok magyarázattal: A szerző ismert (Szergej), a további blogjaim és…..
Leeroy of SMV Design 2017.09.04 00:18:14
Leeroy of SMV Design 2017.09.04 12:50:24
Kedves Bloglátogatók! Nyilván észrevettétek, hogy a bejegyzések egy részénél a beágyazott videó sajnos nem nézhető/hallgatható meg. Ennek oka, hogy bár jellemzően mintegy 30 évvel ezelőtti produktumokról van szó, a szerzői és szomszédos jogok jogosultjai rendszeresen leszedetik a nem hivatalosan…..
Leeroy of SMV Design 2017.09.03 12:50:43
1984. szeptember 3-án egy Studio 33 nevű hamburgi stúdióban, egy Thomas Anders nevű fiatal slágerénekes dalainak felvételénél megjelent három kiváló vokalista, Birger Corleis, Rolf Köhler és Michael Scholz, akiket Dieter Bohlen zeneszerző és Luis Rodriguez producer arra…..
Az előző bejegyzés nyitotta sort folytatva, idei (azaz 1989-es) bejegyzéseinket M. C. Sarral és The Real McCoyjal zárjuk, akik - a Culture Beathez hasonlóan - a kilencvenes évek eurodance irányzatának meghatározó jelenségei voltak (lesznek). Két német fiatalember,az O-Jay néven is…..
1. Jive Bunny & The Mastermixers: Swing The Mood2. Kaoma: Lambada3. Lil Louis: French Kiss4. Tina Turner: The Best5. Mysterious Art: Das Omen6. Martika: Toy Soldiers7. Gladys Knight: License To Kill8. Mike Oldfield: Innocence9. Soul II Soul: Back To Life10. Milli Vanilli: Blame It On The…..
Bántóan régen foglalkoztunk már C. C. Catch-csel, az eurodiszkó királynőjével, Dieter Bohlen slágergyárának talán a Modern Talking után legszebben virágzó virágával. Caro harmadik albuma, a Like A Hurricane 1987 őszén került a boltokba, de ezt elég nagy csend követte. Az album…..
Az 1989. év legnagyobb dobása a nyugatnémet könnyűzenében alighanem a Mysterious Art nevű formáció volt, amely Das Omen című, még 1988 év végén felvett, de kislemezen csak 1989 tavaszán a boltokba került dalával hatalmas sikert ért el - ahogy itt a blogon is…..
Az ESET szakemberei felfedeztek egy androidos eszközöket támadó veszélyes alkalmazást. Az Android/TrojanDownloader.Agent.JI elnevezésű trójai program feltört weboldalakon keresztül, Flash Player frissítésnek álcázva terjed, és a letöltés után további kártevők futtatására is képes...
Már évek óta harcol az orosz rendőrség a patikák olcsó, alkoholtartalmű készítményei ellen - csekély sikerrel. Nem véletlenül, hiszen könnyen rosszullétet, és akár halált is okozhatnak. A jelenségnek már külön neve is van: "kozmetikai iszákosság". Nézzük, mik a legnagyobb kedvencek az alacsony…..
Nem hiába nézzük meg a bolti termékeken a szavatossági időt. Sajnos azonban ez sem óv meg minket feltétlen. Véletlen katasztrófák és szándékos mérgezések: az élelmiszeripari tömegtermelés árnyoldalai következnek..
A filmtörténet legbizarrabb halálesetei felvetik a kérdést: miért is nem vetik a rendezőket, producereket, gyártásvezetőket előzetesen pszichológiai alkalmassági vizsga alá? Cápa- és oroszlántámadás, hőguta, tűzveszély, életveszélyes allergén anyagok - csak néhány azok közül a veszélyek közül,…..
Aki követi a ReTRoTauta blogot (vagy a kapcsolódó facebook csoportot) az tudja, hogy minden évben nagy örömmel várom az AmiCon névre keresztelt AMIGA találkozót! Pontos időpontra nem emlékszem, de úgy öt éve rendszeres látogatója lettem ennek a Lázi (GuruTeam) által szervezett…..
Lazarbibi Magyar kazettás magnók 2017.01.21 09:22:52
Az első magyar kazettás magnó egy szalagos volt. Na nem egészen, hanem úgy hogy egy orsós géppel volt egybeépítve. A Budapesti Rádiótechnikai Gyár mérnökei úgy gondolták így könnyebb lesz az átmenet a kazettás korszakba. A kazettába zárt magnószalaggal már az ötvenes évek végén is próbálkoztak, de…..
Leeroy of SMV Design 2017.01.24 13:40:53
Lazarbibi A SANYO története 2016.02.20 23:28:33
Egy SANYO készülék volt a SAMSUNG első televíziója A SANYO 2013-ban nagyjából megszűnt, a SAMSUNG pedig a világ vezető gyártója lett, de kezdjük az elején. 1947-ben megalakul a Sanyo Electric Works. A cég kezdetben dinamólámpákat gyártott kerékpárokra egy használaton kívüli Matsushita üzemben.…..
Leeroy of SMV Design 2017.01.18 16:00:41
Lazarbibi VIDEOTON hifi 2015.09.27 17:03:17
A VIDEOTON hifi készülékei 1973-ban a Német Szabványügyi Hivatal (DIN) lefektette azokat a minimális követelményeket, amik a magas hanghűséget garantálták. Ez volt a DIN 45.500, vagyis a "high-fidelity" szabvány. Sok sok évig virított a készülékek elején a felirat, de miután egyre könnyebb volt…..
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Kiábrándító látni, hogy mennyire egy kaptafára mennek a Facebook oldal vonzó címes csalásai. Ennél már csak az a kiábrándítóbb, hogy mégis mennyien mozgatják gondolkodás nélkül a phalanx proximalist. Bármit lehet ígérni a Facebookon, ahogy olyan érdekességet is, amelynek a…..
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A második…..
Leeroy of SMV Design 2010.08.12 14:37:05
Leeroy of SMV Design 2010.08.12 19:39:28
@Lord Picard87: Kár, hogy az Ember gyermeke 2006-os (a cím szerint a 90-es évekről van szó), azonkívül egy rendkívül gyenge mozi, az egyik legnagyobb csalódás, amit valaha láttam.