Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizmo26

0 bejegyzést írt és 788 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán azt nyilatkozta, hogy inkább megtartaná Magyarországot a magyaroknak, nem látna szívesen nagy létszámú, a magyartól eltérő kultúrájú kisebbséget. Pedig ha valamitől félteni kell a magyar társadalmat, az pont nem a bevándorlás, ugyanis európai viszonylatban nagyon kevés…..
gizmo26 2015.01.28 19:59:41
@anyadmajma: De ha a szakmunkás többet kap, akkor én is többet érdemlek, mert DIPLOMÁM van, ne viccelj.
gizmo26 2015.01.28 20:20:40
@gizmo26: Ha meg mindenki jól meg lenne nálunki is fizetve, akkor mi is tele lennénk mecsetekkel, és a cigányoktól elszednék a segélyt a csadoros nők
gizmo26 2015.01.28 22:43:14
@telkoe: Egyetlen megoldás, hogy addig is tanulunk angolul-németül, és ha már tényleg el kell hagyni a süllyedő hajót, akkor dobbantunk mi is.
Talán már hallottatok az OPPO R5-ös készülékéről - ez pillanatnyilag a világ legvékonyabb telefonja címét birtokló készülék (talán még egy hónapig, nagy a verseny ebben a műfajban a kínai gyártók között). Hogy kicsit jobban kihangsúlyozzák a rozsdamentes acélkerettel…..
Sukoró, Balatonőszöd, Felcsút, Törökbálint, Erzsébetváros, Nyugati tér. Vajon mi lehet a közös a felsorolt földrajzi nevekben? Nem nehéz kitalálni a választ: mindegyik nevéhez valamilyen botrány fűződik. Különleges összeállításunkból megtudhatjátok, hogy milyen házakat…..
gizmo26 2015.01.27 23:08:42
Korábban írtam már arról, hogy milyen is az, ha magasabbra nőttél az átlagnál, sőt mindehhez még nőnek is születtél. Az biztosan borítékolható, hogy az emberek nem mennek majd el a szó nélkül a jelenség mellett. Én is szinte minden nap kapok valamilyen kedves vagy bosszantó megjegyzést, amelyeket…..
gizmo26 2015.01.26 20:52:26
gizmo26 2015.01.27 21:56:49
@Skatulya bácsi megmondta: 191 magas + tűsarkú
  Az állatmentő szervezeteknél dolgozók emberfeletti munkájának köszönhető, hogy a rengeteg bántalmazott, kidobott állat jó helyre, jobb esetben új és tisztességes gazdához kerül, meggyógyul és nem kell rettegnie. Nem csak fizikailag megterhelő a nap huszonnégy órájában…..
  Vannak évfordulók, amelyek megünneplése csendes fájdalommal zajlik. Ilyen ez is. 70 esztendeje annak, hogy Auschwitz-Birkenau felszabadult. De a szívekben nem szabadult fel a sok fájdalom, mert a veszteség leírhatatlan, megemészthetetlen. Azóta is.   A túlélőkről készült…..
10. Kate Winslet (Nyárutó, 2013) Aki helyett: Amy Adams (Amerikai botrányTovábbi jelöltek: Meryl Streep (Augusztus Oklahomában), Sandra Bullock (Gravitáció), Cate Blanchett (Blue Jasmine), Judi Dench (Philomena)Aki győzött: Cate Blanchett 9. Reese Witherspoon (Gimiboszi, 1999) Aki…..
Gary Sinise több mint 5 millió dollárért vásárolt egy, a leírások szerint „utánozhatatlan luxust” árasztó házat a kaliforniai Santa Rosa Valley-ben. A magunk részéről hirtelen nem is tudjuk, hogy a belső kialakítás vagy a panoráma tetszik jobban. Az Emmy-díjas és…..
A hidak önmagukban is gyönyörű építmények, egyeseknek azonban még szép történetük is van, például Leonardo Da Vinci Norvégiában megépült hídjának. 2001-ben a norvég királynő adta át a forgalomnak a csakis helyi anyagból – itt fából – és csakis helyi munkaerővel épült hidat. A kép eredete:…..
Ahogy múlt hét végén ígértem, külön posztban gyűjtöttem össze 2015-ben nyíló belföldi szállodákat. Van budapesti, vidéki, wellness és boutique - kinek-kinek ízlése szerint. Kezdjük talán Budapesttel - A VII. kerületben, a Szövetség utca 33-ban nyílik meg a BO33 Hotel****Family & Suites-…..
Aki ma korán kelt, az jól tette, mert így legalább el tud végezni néhány fenékerősítő gyakorlatot. Mielőtt készülődnél a délig tartó munkába, vagy a főzéshez, edz egy kicsit, hogy jobb legyen a közérzeted egész nap...
A híres-neves New York-i metró szerelvények küldetése nem fejeződik be, miután kivonják őket a forgalomból. Nyugdíjazásuk után mesterséges korallzátonyként funkcionálnak az Atlanti-óceán mélyén. A metrókocsik nemcsak a környezetbarát közlekedés alternatíváját…..
A rendszerváltást követően, a szovjet hadsereg kivonulása után, - csak úgy mint egész Európában - a magyar honvédségnél is elindult egy lassú és fájdalmas leépülés, melynek egy része a nemzetközi leszereléssel köthető össze. A varsói szerződés felbomlása után hazánk éves katonai kiadásai nem érték…..
Aki önként hülye, azzal nincs mit kezdeni. Kezdem mindjárt önmagammal a sort, amikor nem állok ki egy állításom mellett, nehogy akaratlanul megbántsak másokat.  Pedig megbántani valakit nem nagy mutatvány, ilyen sértődős népség a világon nincs több, mint mi, magyarok. Itt…..
Sikerült komolyan megbántanom az Orbán-Gucci kormányt. Azt kértem a kormánytól spóroljon az állami autóhasználattal, s a megtakarítással pótolják a visszavonandó útdíjak miatti kiesést. Az ország vezetői ugyanis nyugodtan járhatnak közösségi közlekedéssel: a kormánynak…..
gizmo26 2015.01.23 19:47:46
@Mach Péter: Arról is felháborodó cikket írnál, ha MÁV-Start kártyát vagy BKV bérletet kapnának a képviselők...

Mellesleg ebből az összegből kijön egy VW vagy egy jól felszerelt Octavia, magyarul egy középkategóriás autó, ami azért még messze van a luxustól.
Prafea 15 karácsonyi film 2014.12.05 09:30:00
 Nincs karácsonyi hangulatod? Csinálj egy forró csokit, helyezkedj kényelembe, és nézd meg a következő filmek valamelyikét, a legjobb program egy hideg estére. Nézzünk 15 karácsonyi hangulatú filmet, a klasszikus Reszkessetek betörőkön kívül! Igazából szerelem (2003)  A…..
Magyarországon 2014-ben kimondva-kimondatlanul is, a markánsan kormányközeli CBA-üzletlánc malmára kíván a kormány minden létező vizet hajtani. Beszélgetőpartnerem nem kívánta feladni anonimitását, de jelen politikai helyzetben ez érthető is. Nem állítjuk, hogy az elhangzottak…..
Néhány nap különbséggel hárman is elhagyták az alapítók közül Fodor Gábor Magyar Liberális Pártját. Az Egyenlítő több egymástól független forrása szerint Popper Gábor azért hagyta ott Fodorékat, mert a pártelnök nem tudta igazolni, hogy nem a Fidesz pénzelte a párt őszi…..
gizmo26 2014.12.08 00:00:25
@Peterpapo: Te ezt korrupciónak látod, de valójában csak arról van szó, hogy a Fidesz holdudvara kipicsázza a multikat az országból, hogy ne az idegenek talicskázzák ki a pénzt, hanem az országban maradjon, a magyar kisvállalkozóknál, akik luxus karórákat forgalmaznak, vagy luxuslakásokat építenek a politikusaonknak itthon, magyar pénzeket felhasználva. Csak rövidlátó vagy, és nem érted, hogy mindezt értünk, a népért teszik.
gizmo26 2014.12.08 00:00:54
@Peterpapo: Megédenek minket, hogy ne legyünk gyarmat
gizmo26 2014.12.08 00:44:27
@Peterpapo: nincs mit
csibakata A McCain-gate margójára 2014.12.05 10:02:32
Miközben mindenki a McCain-gate részleteit, a reakciók szemantikáját és a szereplők pozícióját elemzi, valamiért úgy érzem, hogy ebben a sztoriban egyetlen értelmes és fontos üzenet van. Egy amerikai szenátor egy beszédben, amit egy tudhatóan bukó szavazás előtt tart, bedob…..
Tapsoljuk meg együtt Trunkel anyukáját, és vigyázzunk a sajátunkra meg a barátnőire. Szia Hilda, sok olvasgatás után úgy döntöttem most én is írok. Bár x+1 alkalommal már volt hasonló történet, de jó lehet időről időre felrázni az emlékeket. Ma munkából hazaérve…..
gizmo26 2014.12.07 23:47:30
@dr. phil. Sün‼ ツ: De én bipotron lámpát akarok árulni 90 éves budai néniknek, ha cserébe rámiratják a lakásukat.
  A tűzszerészek serényen dolgoznak, ám ha bármelyik politikai vagy gazdasági bomba működésbe lép, a kormányzópárt darabokra hullhat. Most derül ki, hogy a Fidesz képes-e túlélni akkora krízist, melyhez foghatót az 1994-es választási bukás óta nem élt át. Fotó:…..
A drogteszttel kapcsolatos bejelentés a külföld aknamunkája. A leghatározottabban visszautasítom dr. Kocsis Máté próbálkozását, hogy megrendítse népünk hitét a politikusokban! Mert mi mással lenne magyarázható, hogy Budapest 8. kerületének polgármestere évenkénti…..
A videoklipek (vagy zenei videók, kinek hogy tetszik) történetével egyidős a horrorisztikus, ijesztő, vagy egyenesen sokkoló mozgóképek zenével párosítása - egyik korai példaként az (egyébként teljesen ártalmatlan) 1983-as Thriller kisfilmet hozhatjuk fel Michael Jacksontól. A kilencvenes években…..
Idegesítő, hogy úgy nyúlik a magyar-amerikai vita, mint a rétestészta. Most éppen buzgón értelmezik a kormánypárti vagy ellenzéki szakértők, vajon fecninek vagy emlékeztetőnek számít-e a papír, amelyet néhány napja hagyott a magyar külügyminisztériumban egy amerikai…..
gizmo26 2014.11.16 14:31:41
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: George W. Bush és Winston Churchill is tömeggyilkos volt, de a történelmet a győztesek írják.
gizmo26 2014.11.16 14:40:03
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Az amerikaiak lobbizás néven történyesítették a korrupciót., de az attól még korrupció.
gizmo26 2014.11.16 14:42:12
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Az amerikaiak elvették az iraki nép jogos ásványkincseit, és korrupt vezetőket állítottak az ország élére. Na ez mi, ha nem korrupció.