Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nobly Simple

27 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Futók, biciklisek, sétáló idősek, labdázó gyerekek – a Péterhalmi Erdő melletti nyugalmas, autók elől elzárt Flór Ferenc utca mindennapi képe ez. Még. Ugyanis a Halmi-erdő környezetében élők nemrég arról szereztek tudomást, hogy a földutat az önkormányzat hamarosan…..
Fizetésképtelenné vált az önkormányzat 100%-os tulajdonában álló Városgazda 18 Zrt, miután a számlavezető bankja zárolta a vállalat számláját. Szerkesztőségünket több alvállalkozó is arról tájékoztatta, hogy lejárt számláik kifizetése maradt el a Városgazda Zrt.…..
Szeretném ha szeretnél, ha mindig velem lennél reggelente velem ébrednél csókoddal keltegetnél. szenvedélyeddel  darabokra szednél, szereteteddel ,minden újra a  helyére tennél,. mindig valami újjal meglepnél, még élek…..
Írtál nekem...olvasni volt keserves, ..jó ember vagy művelt  kedves, ki megérdemel,magadnak olyat keres. Mond nekem,rossz vagy,ellenszenves, aljas,gonosz s nem egyenes, de kérlek,szeress! írtam neked verset,olyat mi kedves, ,s van mely keserves,…..
Az élet szép, sok öröm s bánat, keresztül-kasul szeli, néha jön valaki, becsap, azt hiszed, már nem tudsz hinni... Ilyenkor mást nem lehet tenni, tovább kell menni, minden apró szépet a világban észrevenni, s az élet csak így lesz teljes, s örömökkel teli! ..
Szeretnélek  elfelejteni, lelkem mélyére elrejteni. Itt vagy a szívemben, nincs mit tenni, a könnyeimben is téged lehet fellelni, Becsukom a szemem, várlak... ..meg pillantalak..,felém melegség árad, szeretetem,egy folyó,mely soha ki nem szárad. Mosolyodtól, medréből kilépve…..
Szerelmes a Hold a Nap-ba, bár tudja, soha meg nem kaphatja. Álmában mégis a karjaiban tartja, s lágyan, forrón csókolgatja. Szerelmes a Hold a Nap-ba, bár a távolság súlyát, fel sem fogja, szerelmét minden hajnalban, csendben siratja, könnyét harmatként, szomorúfűzre hullajtja.…..
Veled hosszan csevegni,vidáman nevetgélni.Szemedbe mélyen, percekig nézni,szádról, csókot csenni.Karcsú nyakad puhán, számmal megérinteni.Melleidet, csókokkal körbe ölelni.Izzó csókjaimmal, lágy öled feltüzelni.Veled, önfeledten szeretkezni, s ha elfáradunk, kicsit pihenve…..
 Gyere kedves, sétáljunk egyet,kérlek, szánj rám néhány percet.Tudnod kell, ki itt áll melletted, mit érezhet.Veled lehetek,Gyorsan repülnek a percek,élvezem a helyzetet,mert szemedbe nézhetekNem tiszta még az érzelem,ha nem vagy itt, hiányzol, de nem szégyellem.Lényed, magam…..
Az est veled nevetett, szépre, vidámra sikeredett. A szemed huncutul kerekedett, ez bizony nagyon jól áll neked! S ha Kern volt színen éppen nevetünk is minden színképen Rád néztem, arcod mosolyban úszott szépen, s ez marad meg minden emlékképen. Késő lett, a szemed is veled…..
El akarlak engedni,most is hallom a hangod,önfeledten nevetni.Szeretném mosolyod,az emlékezés fátylával elfedni.Nem tudok még mást szeretni,még most is hallom a hangod nevetni.Én még most,nem tudok ilyet tenni.Hiába igyekszem mosolyod elfedni,az idő szele a fátylat fellebbenti..... nem…..
Álmomban repültem,felébredtem, leestem,szárny szegetten, de felkelek, ahogy mindig is tettem A sárba, most itt vagyok ősze törten, Kicsit meg gyötörten. Túl leszek rajta, biztosan nem könnyen. Ígéreteimet, mindig megtartom, ezt soha vissza nem kapom. De már megszokom...…..
Egy sem olyan, mint Ő, a mosolya magaslatokba repítő. Imádom, mikkor szája szavakat sző. A jó kedv mindig  vele jő lénye csodálatosan szédítő. Tettre késztet Ő. Ha magával ragad, eláll a szavad. Menned kell, ha nem is akartad. Hatására rímbe szedem a szavakat, s nem kell…..
Találkoztunk, az idő sebesen pereg, Szívem, mint kézben tartott riadt madár, remeg. Esik az eső, csepereg, néha meg-megered, még is gyönyörű a nap, mert találkoztam veled. Ülök, az asztalnál sok szépet mondok Neked, S látom a  mosolygó arcod, s csillogó szemed. Kávézunk,…..
 Ülök a széken, potyog a könnyem,a versem, nem írom most könnyenÜlök összegyűrten… ..tán megőrültem..?Fáj itt belül őrülten!S, egyre folyik könnyem,ezt a súlyt nem hordom könnyen.Nem, nem, meg nem őrültem....csak szeretlek szörnyen.Fáj itt belül…..
Nézem a szemed, érzem, szívem eltolja a kezed, pedig Ő sok szépet mondhatna Neked. Eszem mondja, nem teheted, így  könnyen elveszítheted. Kinek mondjam el, ha nem Neked, hiszen meg, csak Te értheted. Nézem a szemed.. benne látom a lelked. Kérem a kezed, engedd, had szálljak…..
Egyetlen gyermekem, Te vagy nekem. Tőled mindig boldog a lelkem. Te vagy kit feltétel nélkül szeretek s szerettem. Bármit eddig,mit az életben elértem, nem muszájból, de érted tettem. Minden gondodat, ha kell megértem, ha segíteni tudtam boldog lettem! Látom felnőttél, magadtól…..
Nobly Simple 2011.03.14 18:04:25
@milli0620: Köszönöm!
Te vagy a napom, a fényt tőled kapom, mint a hold, fényedben mártózom. Jaj de mi lesz, ha nem lesz napom, a fényt már nem kapom, örök lesz az alkonyom.. Most még rímeket kergetek ihletet belőled meritek, a papira betűket kerítek. Ha fényed nem ér, utam sötétben folytatom,…..
Ildikó, Ildikó... Kimondani is jó! Neved jelentése harcias, de Én tudom nem vagy az.  Ma van napja nevednek, megtudod, mennyien szeretnek. Kapod a sok virágot, s bonthatod ajándékod.  Gondolatban nálad járok s viszem a virágot.. Kezedbe adom ajándékod s…..
Ma reggel mikkor felkeltem, egy gondolat ébredezett bennem. Naptár felé fordult a kezem, egy néven akadt meg a szemem. Ő az ki zsákba hozza a meleget, bár néha nem eleget. Igen, ma József nap van, Tőle segítséget sokat kaptam. Néha szó tüzes vitákban csattant, barátságunk…..
Volt egy fiú s egy lány,egy házban laktak,.Naponta elmentek egymás mellett,még egy szép  májusi napon "meglátták"egymást.Minden alkalommal mikkor "véletlenül" találkoztak mindkettőjük szíve a torkukban dobogott,s igyekeztek úgy tenni a dolgukat,hogy…..
Nobly Simple 2011.03.09 11:34:44
@cinci0616:Folytatás...lesz Talán,nem lesz talán..
..meglátom a nap folyamán
Felnézzek a kék égre....s lezuhanok a mélybe.Kinyújtom kezem, nem nyúl senki érteegyedül vagyok, félve.Zuhanok-zuhanok a mélybe,egyre jobban félve.kiabálok, ordítok segítséget remélve,de senki nem hallja, mert itt vagyok a mélybe.Segíts nekem..légy velem...mert fogva tart e…..
Eljött az este, pihenek, rátok gondolok kedvesek, mely sokat köszönhetnek a férfiak nektek Gyereket neveltek bennünket mindig elviseltek Boldogok vagyunk, hogy veletek élhetünk, S most Nőnap alkalmából köszönthetünk!  ..
Felébredtem,reggel vagyon,fáj itt belül nagyon.kívánom ,hogy-e fájdalom elhagyjon,s Nekem Ő itt maradjon.Hiába kívánom..Ő nem akar több lenni csak a barátom,így marad Ő egy álom.Titokban még most is Őt várom!Rád vágyom,rólad álmodom,Nem,nem haragszom,veszem a kabátom ,a…..
Hiányzol, s ez hihetetlen, Búj elő menten.. Napok óta nem látlak...kereslek hevesen, Búj elő menten..! S ez lyukat üt a lelkemen. Búj elő menten..! Egy gondolaton mélázok, át a perceken Búj elő menten..! Hiányzom -e neked kedvesem..? Búj elő menten..! Kérlek, ne tedd, ezt velem…..