Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ltibi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lecsengeni látszik az állítólagos hökös listák keltette botrány. A ballib sajtó persze igyekszik az utolsó csepp nácizást is kifacsarni az ügyből, egymást érik a gonosz összeesküvő  hökfasisztákról szóló, szigorúan kizárólag "nevüket vállalni nem merő"…..
Az elmúlt hetekben tetőzött Nagy-Britanniában a lóhús-hamisítási ügy, ami az utóbbi idők legnagyobb élelmiszer-ipari botránya lehet. A marhahúskészítményekben talált lóhús több nagy áruházláncot is érint, az illetékes miniszter pedig nemzetközi maffiacsoportokat…..
Oraculum dixit történetét beleégetjük az internetbe azok kedvéért, akik általános iskolai nyelvtanulmányaik emlékéből szeretnének ECL-nyelvvizsgát tenni. Röviden: nem fog menni. Hosszabban: Hallani időnként arról, hogy sok-sok diploma áll kiadatlanul az egyetemek raktáraiban, a…..
Rolls Frakció @ Diesel Club 2009.03.25. A sokak által hallgatott és néhányak által sokszor elhallgattatott Rolls Frakció 1978-ban alakult, a honi korszellemnek megfelelően valahol a Piramis- és Korál-féle orgonás hard rock vonalon. A zenekar stílusa szép lassan alakult át a…..
Tudták önök, hogy Mohácsi Viktória az EU-Kazahsztán, EU-Kirgizisztán, EU-Üzbegisztán Parlamenti Együttműködési Bizottságokba delegált küldöttség és a Tádzsikisztánnal, Türkmenisztánnal és Mongóliával fenntartott kapcsolatokért felelős küldöttség tagja? Reméljük, hogy…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..