Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matfu

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Metal-Art Zrt. nevű, az első Orbán-kormány idején privatizált cég jelenleg is több tízezezer (!) tonna veszélyes hulladék feldolgozását végzi engedéllyel Józsefvárosban, a Rezső téri játszótér, a Népliget, a Heim Pál Gyerekkórház és a Fradi-pálya tőszomszédságában, a kétmilliós Budapest…..
Nógrád faluban 1944-ben már csak kevés zsidó élt. A szőlőket kipusztító nagy filoxérajárvány előtt, a 19. században még többen voltak; vincellérek, borkereskedők többnyire, a régebbi pincéket is ők építtették-vájatták a Várhegy oldalának riolittufájába. Évszázadokon…..
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
Nesze!szer Smucig-e Zuckerberg? 2012.05.29 13:38:00
   Amennyiben Mark Zuckerberg újdonsült felesége fényűző eljegyzési gyűrűt remélt, akkor most lehet, hogy csalódott némileg... - írják az amerikai oldalak. Priscilla Chan-Zuckerberg a minap villantott gyűrűt, amelyben gyémánt helyett, rubin kő ragyog. Ezen…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Amíg magunkat sportnemzetnek hívjuk, a spanyoloknak egyre megy, mindenben jók: foci, kosár, kézi, tenisz, kerékpár, golf, Formula-1.Meglepetés nélkül ért véget vasárnap Litvániában a kosárlabda Európa-bajnokság: a címvédő Spanyolország behúzta a szinte kötelező aranyérmet.…..
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Matfu 2011.08.23 12:46:57
@rigevidon:
BRAUN-SZIG BT., MONOR, KOSSÚTH LAJO ÚT 47., Ujj ház építés, Bontástól kulcsrakész éllapotig.lakásfelujjítás...

legjobb!
Rájöttem! Magyar Nemzeti Bank 2011.07.04 09:00:00
A Magyar Nemzeti Bank egyetlen, az egyszerű ember számára is hasznos tevékenysége, hogy negyedévente meghatározza az alapkamatot. Bár nem kell túl sok ész egy fél százalékos változtatáshoz, mégis mindig úgy állítják be, mintha ennek valami hatalmas jelentősége volna.Ez azonban…..
Megvallom őszintén, nem tartom sokra azokat a hírességeket, akik ismertségük gyorsan forgó turbináival olyan gépeket is meg kívánnak hajtani, melyekhez amúgy semmi közük nem volna. Ha a celebritás könyvet ír vagy borászkodik, annak szerintem sosincs jó vége. Nem valami elvont…..
Matfu 2010.12.02 12:40:32
@szenvedély S.: Én többé-kevésbé ismerem, egy teljesen normális, egyáltalán nem nagyképű fazon.
Az edzőtermek általános megítélése a kívülállók szemében eléggé egyoldalú: ott gyúrják ki magukat a kétajtós szekrények, akik isszák a fehérjeturmixokat, rosszabb esetben nyomják a kokszot, a hely több tonnányi súlyzótól hemzseg, meg gyanús kinézetű…..
Futóblog Meleg! 2010.07.15 17:28:00
Nyavalyogtunk, hogy mennyire rossz az idei nyár, de néhány hete olyan kánikula robbant az országra, hogy most azon nyavalygunk, hogyan éljük túl a hőséget.A hőség napról-napra fokozódik, én nem egyszer láttam a városban nyilvánosan kirakott mérőállomásokon 40 fokot jelző…..
Muntari VB naplója BOOYA!!! 2010.06.30 11:32:00
Egy csomó dolgot nem értek ezen a világbajnokságon... Megmérkőztünk például ezzel a fura germán válogatottal, akiknél többféle embert lehetett látni, mint az accra-i piacon. A legtöbbjük mondjuk ilyen átlátszó bőrű vörhenyszörny volt, akiket Ghánában biztosan nem engedne a…..
Matfu 2010.07.02 21:34:36
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
Messin innen, Messin túl, újra nagyszitát lógatnak a mezőnybe és nyolc csapat egy időre befejezi a nemzetközi gyepek rombolását. Kellően éles az összes párharc ahhoz, hogy ne kelljen kényszeredett tolókázást néznünk egész este, egyedül talán a Standard Liége nyugalma…..
Matfu 2010.03.18 21:26:04
@WallyB: már ott sincs.
hogy rohadna meg az összes...
Elöljáróban egy kérdés: kért már titeket a családból valaki arra, hogy ne igyatok többet? Mit tettetek? Lekevertetek neki egyet és tovább ittatok, vagy töltöttetek egy pohár ásványvizet és megpróbáltatok kijózanodni egy kicsit?A mai poszt egy nagyon érzékeny témát feszeget:…..
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
A La Liga nyolcadik játéknapját megelőzően a BL-ben szereplő csapatok kerültek leginkább a fókuszba. Más-más motivációkkal hangoltak a meccseikre, ugyanakkor a papírforma alapján mind a négyen győzelemre számíthattak. Igazán nagy rangadó nem volt a fordulóban, viszont túl…..
Matfu 2009.10.27 22:21:38
A sértettség ritkán vezet konstruktív gondolatokhoz, még akkor se, ha jogos. Nem tervezünk szennylapszemle-rovatot indítani - mivel köt a munkánkkal szembeni igényesség -, de a Daily Mail legutóbbi agyszüleményénél (A PL ötven legrosszabb csatára) le kell lassítanunk egy…..
Matfu 2009.10.27 13:46:39
@OJ: Merci
Erwin, én nem ilyen lovat akartam! Igazából nem is a lóval van bajom, mert az olyan, amilyen. Nem egy táltos paripa, de tegnap futhatott volna sokkal jobban is, ha a zsoké nem pakol rá mázsás súlyokat. Egy szar portugál csapat verte le tegnap a magyar válogatottat, ami már önmagában…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Pár hónappal ezelőtt Bakács Tibor nevének sima említésével többnapos dührohamot lehetett belőlem kiváltani, és ehhez még idézni sem kellett tőle semmit. Nem kedveltem annyira, na. A kiugrott alkesz kispapot idéző kereszténysége, meg a fülénél fogva előráncigált…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Nemzeti vágta minek van?!..
Matfu 2009.05.30 23:24:38