Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPPéter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon csak diplomás orvosok vehetnek részt homeopátiás orvosi képzéseken. Mivel csak ők tudják a homeopátiát sikeresen alkalmazni. Az orvosok egy része úgy gondolja (nem hiszi, gondolja), hogy a homeopátia humbug. Vannak viszont orvosok, akik találkoztak a homeopátiával,…..
PPPéter 2011.03.15 12:01:46
@fordulo_bogyo:
1. "ugy erted, hogy a homeopatias szer hatastalan, az orvos tudasa az ami gyogyit?" Úgy érted a csavarhúzó hatástalan, és az autószerelő tudása az, amitől megjavul az autó?

2. a homeopátia kb. száz évvel a virológia elütt kezdett el terjedni, ezért kicsit archaikusabb a terminológiája

3. az orvosi egyetemen nem listákat tanulnak, hogy melyik betegséget mivel kell kezelni, hanem az élettani folyamatokat, amelyek a betegségek kialakulásához és megszűnéséhez vezetnek, a betegségek felismerésére szolgáló tüneteket és az ezekhez szükséges biológiai, biokémiai, biofizikai, anatómiaia, stb. stb. stb. alapokat! (sajnos, sok orvos ennek ellenére "listákról" gyógyít, és sajnos sokan a gyógyszergyártók és ügynökeik által összeállított listákról)
Belsőség Ápolót ide! 2011.03.09 16:45:00
PT: Ki viszi a CLS-t?WR: Mit?PT: Mercedes-Benz CLS 350 CDI...Csík: Engem érdekel!  Mikor?PT: Pénteken, hosszú hétvége...Csík: Az nem jó. Bianchival megyünk Egerszalókra. Itt az új kinyomócsapágy. (Megmutatja a dobozt, az íróasztaláról felemeli. Akkora, mint egy családi gyufás…..
Tudom, tudom, másfél hónap telt el az utolsó Dezső-jelentés óta. Ez a karosszériarestaurálás már csak ilyen. Eddig öles léptekkel lehetett haladni, jobbra-balra estek kifele az A oszlop-aljak, szakadtak ki a padlólemezek, hullott az alvázvédő, csendben kotyogott a csapszeg-zenekar.…..
Doktorffy Orv orvosok 2011.03.08 08:25:00
Bugát Pál, a magyar orvosi nyelv egyik megalkotója, jól gondolhatta (lásd itt), hogy az "orvos" szó nem a legmegfelelőbb, hallatán az ember valami orvul lecsapó haramiára asszociálhat: az orvos az, aki orvul meggazdagszik, lehet őt utálni!..
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
Doktorffy Az orvosok sokat tanulnak 2011.03.07 07:33:00
Az orvosok kurva sokat tanulnak a diplomájukért. Több száz kiló könyvet. Vizsgák előtt hetekig ülnek a seggükön, karikás szemekkel, és tanulnak. Befejezik az egyetemet, s még sok-sok évig, munka mellett tanulnak. Szakképesítésért. Első elemitől 18-22 éven át folyamatosan…..