Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leleczi98

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok.!!Újra itt vagyok és totál feltöltve energiával.Jóelőbb értem haza a templomból,mert vizitáció volt és már akkor annyit nevettem..,de utána jött az igazi..annyira jókat röhögtem,hogy még a vesém is megfájdult .Imádom őket.D.Olyan hülyeségeken nevetünk,amit…..
Moncssiikaa(LLL).. Fáájdalom:(( 2011.03.10 18:34:00
 Sziasztok!!Most nem készülök sztorik írásával nektek,mert nagyon ma nemtört velem nagy dolog csak már vagy lassan fél éve a vesém v nemtom gerincem miatt szenvedek és már erőm is gondolkodni..ahogy lefekszem csak a fájdalmat érzem és csak a kiabálást a tömeget  a zajt…..
 Sziasztok!Egy kicsivel korábban írok,mint szoktam,mert sok minden történt velem és még csak negyed 4 van.Először is gyorsan le akartam írni nektek gyorsan amit magamba egyszer átfogalmaztam,hogy el ne felejtsem,mert valószínű estére már nem tudtam volna.Lehet nagyképű…..
 Nah megint írok nektek.Sokat gondoltam mit is írhatnék nektek a mai napomról.Semmi nagyon különös nem történt velem.Fura volt,hogy ma matek órán valamiért a szivem annyira dobogott,hogy majdnem kijött a szivem a számon.Érdekes volt.Ma ugye nőnap van és sok virágot…..
 Sziiasztok:D.  Ez az első bejegyzésem..hát nem is tudom hol kezdjem.először is megkéne h ismerjetek,de nem akarok önéletrajzot írni majd idővel a bejegyzéseim által remélhetően kiismertek..Annyit mondok magamról, h rettenetesen érzékeny vagyok, mégha ezt nem szoktam…..