Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex Darkwater

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a Walking Dead második évadának, és mivel versenylovakat nem kellett elaltatni a forgatás alatt, lesz harmadik évad is - pedig ősszel amikor Frank Darabont kiszállásáról beszélt az egész amerikai tévés sajtó, a folytatás erősen kérdőjeles státuszba került. Az első,…..
Alex Darkwater 2012.03.23 10:38:45
Kémek és kémelhárítók, forradalmárok és ellenforradalmárok, fasizmus, kommunizmus és demokrácia. A magyar történelem elmúlt száz éve, az egymást követő politikai rendszerek remek alapanyagot nyújtanak izgalmas, fordulatokban gazdag, elgondolkodtató kémfilmek számára. A vizsga…..
KOMMERSZ Végtelen menet 2011.10.10 09:42:25
Végtelen menetSzénsavmentes könnyekPergése a háztetőnZajtalan kísérőjekéntA lélek hangjainak.Inak feszüléseA csontos lepedőnKeresztre feszítettKíméletlen álmok.Ok nélküli hangyákBizsergése testemenÉs férgek rágják széjjelA szétmálló tegnap perceit.  Szamos…..
Megalkuvás nélküli orgiaMég ha élem is az életem, belül alapszinten létezem,És csak akkor törlöm le a párát, ha az üvegburát,Már teljesen feltöltötte a lélegezetem és önmagamtól fulladok.De addig csak vegetálok valahol az álmok között félútonEgy felhőn, a nap besüt,…..
KOMMERSZ Este van 2011.10.08 12:24:00
  by Papp Dávid ..
A vámpír aki a nyakamba ült, mert hagytam Már megint rászedtek,Már megint elhittem,Hogy a szép szavak mögöttSzép lélek lakik,S nem csupán egy korcs,Egy figyelemre éhes vámpír,Aki a nyakadba ül, s véredet szívja,S közben kiáltja, gyía,gyí, te, hejhó!S én szaladtam…..
„Fantasztikus, zseniális, nagyon jó.” „Ez a film divatot fog csinálni az autóskesztyűből.” „Ryan Gosling Hollywood legújabb állócsillaga.” Ilyen és ehhez hasonló magasztalások árasztották el az internetet a Drive című filmmel kapcsolatban, így…..
A szépség volt az, ami a szörnyeteget megölte - hangzik el a mondat a King Kong végén. S noha látszólag nem sok közös van az 1933-as klasszikus, és Almodóvar legújabb filmje között, a fent említett idézet mégis érvényes A bőr, amelyben élekben is. Robert Ledgard professzor…..
KOMMERSZ Bor kreálta szösszenet. 2011.10.01 23:47:00
Jól be******* így este, és írtunk egy kollaboráns - és a hangsúly a közepén van a szónak-, verset, fele-fele felállásban, mert ugyis mindegy alapon, de kirakjuk ide, hogy örvendjetek velünk, már úgyis alszotok, vagy mi vagyunk a bénák, hogy ez most időpontilag látszik mikor…..
Spoiler Alert! Flynn Evangéliuma 2011.08.15 13:47:00
Olyan időket élünk, hogy Hollywood vagy lusta, vagy képtelen új ötleteket filmre vinni, ezért folytatások, remakek és átdolgozások árasztják el a világot. Na de hamár nyúlunk, miért ne nyúljunk a világ legszebb történetéből - a Bibliából? A Tron 2 ugyanis pont ezt csinálja…..
Spoiler Alert! Ámerika Kapitány 2011.08.07 12:27:00
Ha valaki kíváncsi, hogy milyen kalandokba keveredhet egy két lábon járó amerikai zászló a második világháborúban, annak csak ajánlani tudom az Amerika Kapitány című Marvel filmet. Egyébként - hacsak nem képregény rajongó a tisztelt néző, érdemes megfontolni, hogy beül-e rá…..
A gumiarcú Jim Carrey egy olyan filmművészetet (is) képvisel, amelyről sokak csak fröcsögő gyűlölettel tudnak beszélni - ez a Maszk, az Ace Ventura, a Kábelbarát vonal. Emellet a Jerry Lewis örökségét megidéző, a valódi filmet a rajzfilmszerű túlzásokkal kifigurázó stílus…..
Én a Nagymező utcában és a Rózsák terén figyeltem fel rájuk, annyira illettek a környezetükbe, látszott, hogy már régóta ott állnak. Külsőre fel sem tűnik a funkciójuk, elegáns, régi villamoskocsinak tűnnek, innen is a nevük: zöld villamos. Ezek Budapest nyilvános wc-inek…..
Ha megnézi a Harry Potter sorozat záródarabját, számos kérdés merül fel az emberben, főleg, ha olvasta a könyvet. Miért változik Voldemort nagyúr konfetti esővé? Miért nem kapunk magyarázatot arra, hogy a Harry Potter világ mágiája milyen alapelvek szerint válik a Disney…..
Harmadszorra is visszatértek a Transformersek, a remek első rész, és a gyenge második után. A hangosan nemet kiabálva rohanó Sam Witwicky és a furcsa Simmons ügynök ismét tiszteletét teszi az óriásrobotok oldalán. Megan Fox karaktere, Mikaela viszont eltűnt, s helyette Rosie…..
Spoiler Alert! Nem valami Super 8 2011.07.06 22:03:00
Orthodox LOST hívőként J.J. Abrams minden új alkotását tűkön ülve szoktam várni, nem volt ez másképp a Super 8 című produkcióval sem.Kár érte. Kár érte, mert iszonyat hangulatos, 1979 forró, ohio-i, kisvárosi nyara. Kár érte, mert remek a színészi játék remek Elle Fanning,…..
Leszbikus kurvák és hímsoviniszta, enyhén fasiszta férfiak és üresen kongó nagy szavak. A magyar blogszféra által Álomháborúra keresztelt filmet rengetegen várták úgy, mint a messiást. Alulöltözött lányok óriás kőszamurájok, robotok, steampunk németek és sárkányok ellen?…..
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
A zavart elméjű tizenéves fiú történetéről, akinek egy rémnyúl megjósolja a közelgő világvégét mindenki hallott már. A film egyik jelenetében egy mozi látható, ahol az Evil Dead c. filmet nézik meg a szereplők, viszont más is műsoron van: Scorsese Krisztus utolsó…..