Regisztráció Blogot indítok
Adatok
therealbizkit

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyeim és uraim, nagy szar van. Lethal egy további burkolt sajnáltatás után (Staying positive !! It's always hard when you've been part of something for so long and the rug get pulled from your feet. I will #survive) végre konkrétan is válaszolt az embereknek. Rohadtul nem jókat So far…..
Fred egy Podcastben elmondta, hogy a LB illetve az Interscope különváltak. A banda MINDEN albuma a Flip/Interscope lemeztársaságon keresztül jelent meg, úgyhogy véleményem szerint ez most egy nagy törés a bandának. Az Interscope manapság már inkább a popban utazik (Lady…..
therealbizkit 2011.12.02 22:54:50
Pofám leszakad, júniusban mikor kijött az album és utána egy ideig, mindenki el volt ájulva és csak úgy áradozott az albumról (meg esetleg arról a koncertről, amin volt). Bizkiték azóta egy elég terjedelmes turnét is lenyomtak. Mostanában nem látogattam ide de enyhén meglepett ez a hozzáállás.. egyesek máris telhetetlenek mint az állat meg olyan agyament ötletek hangzanak itt el, hogy a bizkit menjen el más irányba stb. TE JÓ ÉG. Mit evett itt mindenki reggelire? Nehogymár a bizkit alkalmazkodjon ahoz a mű, olykor nyálas, de általában mindenféle muzikalitást mellőző zenei világhoz (és igen, amikor a gaga csinál egy negyed órás klipet egy 3 perces zenéhez az a zene elkorcsosulása.. mert már nem az a lényeg). Épp az a jó bennük, hogy minden album más és más, mégis hamisítatlan limp bizkit. RMV is lightos volt, rádióbarátabb, mégse fogyott jobban. Hát akkor miről beszélünk? Mit is mondtak, a következő olyan lesz, mint a bring it back? Kíváncsian várom! De azt senki se várja már el, hogy minden évben kijöjjön egy album.. az még a Scooter-nek se megy :D
Az viszont remélem senkinek sem kerülte-e el a figyelmét, hogy Fred twitteren néhány napja kilátásba helyezett valami ütős új hírt (Huge limp bizkit news coming in december...)

Fél éve jelent meg a (nem is akármilyen) album erre már itt egyesek temetést rendeznek. Jól nézünk ki. Ha mégis unatkozik valaki, inkább menjen el a Chocolate Starfish nevű LB tribute banda koncertjeire, egyik haverom a dobos :) Facebook-on rá lehet keresni.
therealbizkit pár órával a határidő lejárta előtt még elkészítette ezt a remek kis videót Nagyon a zenére van hangolva:  ..
Limp Bizkit Ez volna a Combat Jazz 2011.06.29 07:40:18
Volt még egy hiányzó dal, amire mindenki a neve alapján már elejétől kezdve ki volt éhezve. Combat Jazz! Beszarás milyen állati név. Nos, Jazzes a dal? Nem igazán. Harcos fílingű? Hát az végképp nem. Egy új rap dal és bár dimenziókkal jobb egy Middle Fingernél,…..
Köszönöm mindenkinek a részvételt, a végére azért csak összejött viszonylag sok nevezés és a promósnál megint bajban voltam, mert több beadvány is megérdemelte volna, mint amennyi kap valamit... Hálátlan dolgok ezek a pályázatok, megint megállapítottam...Hogy még izgalmasabb…..
therealbizkit 2011.06.29 10:50:43
Dalról dalra végighaladok és elmondom a véleményemet a számokról, majd a végén egy összefoglaló vélemény:Introbra: Ez a szám több szempontból is furcsa, hiszen meglepő, hogy nem került fel a Gene Simmonsos bevezető, amiről már évek óta szó volt és a zavaros stílusa kicsit…..
Még holnap éjfélig lehet pályázni, örülnék még 1-2 nevezésnek.....
Reménykedjünk nagyon, hogy nem úgy fog ez zajlani, mint a Results May Vary óta, hogy jó két héttel később kapható csak itt egy album...Ezeket az alternatívákat találtam jelen pillanatban. Tudom, elég sovány:- Rock-Ness : Standard CD 4300.- (Debreceni bolt)- CD Pince…..
Hentes21 írta a kommenteknél, hogy elvileg ma (konkrétan MOST) megy a www.kandofm.hu -n egy műsor, ahol a LB-ről beszélnek. Csak most jöttem haza a munkából és bekapcsoltam az online adást. Most éppen Scooter(!) megy, szóval nem tudom, mennyire igaz ez, de még kicsit hallgatom...