Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valmafa

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*Kiegészítés 2019. január 6.: Most fedeztük fel, hogy a legnagyobb magyar kandalló- és tűzhelygyártó is foglalkozik a honlapján ezzel a témával "Hogyan készítsen papirbrikettet?" címmel. Az általa leírt módszer kevesebb technikai eszközt igényel (pl. nem kell hozzá prés), kevesebb villamos energiát…..
valmafa 2013.11.26 11:18:08
Ring Júlia a Magas-Bakony TDM Nonprofit Kft ügyvezetője hívta fel a figyelmünket, hogy a cikkben hibásan jelent meg a Betyárnapok időpontja. A rendezvény nem szombaton és vasárnap, hanem pénteken és szombaton kerül megrendezésre. (Zircblog)   Bangó Margit és Palya Bea is…..
valmafa 2013.08.08 12:35:22
@-tara-: ne kapd fel, svarcci nem is szervező.
ZIRCINFO Hova tűnt a sajtmester? 2012.02.15 08:11:00
Az alábbi cikk ugyan nem zirciről szól, mégis sokan ismerősként, vagy inkább az AkliPiac sajtos asztalának törzsvendégeként olvashatnak arról, hogy vajon mi volt az oka annak, hogy múlt szombaton Ivácson Attila sajtkészítő mestert nem találtuk a piacon. Tovább ►…..
Nem bizonyult alaptalannak, amit az október 9-ei Reguly Emléktúrán hallottunk: a szervezők megerősítették, hogy a Bakonyi Barangolás teljesítménytúra elköltözik Zircről. Az Ösvénytaposó Baráti Társaság kérdésünkre az alábbiakat válaszolta:"Sajnos a hír igaz, hogy…..
ZIRCINFO Rajzpályázat 2011.03.29 11:54:00
 „Rajzolj Bakonyt!” - Rajzverseny a BakonyrólSzerző: BakonyVidék Kedves Pályázó! 2011 az „Erdők nemzetközi éve”, ezért a Bakonyvidék idei rajzpályázatának témája is ehhez kapcsolódik. Rajzolj Bakonyt! Mi az, ami eszedbe jut a Bakonyról?…..
 Zirc - A képviselők minap elfogadták a város költségvetését: a település idén 2,8 milliárd forintból gazdálkodhat.2011. március. 02. szerda | Szerző: Mátételki AndrásAz előző évekhez képest kiugróan magas összeg hátterében több sikeres pályázat áll. Zirc az…..
   A Torkos Csütörtök akcióhoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy a mai napon (2011.március 10)  50% kedvezményt biztosítanak a helyben fogyasztó vendégeknek a végszámla összegéből.Zircen csak két vállalkozás csatlakozott hivatalosan az akcióhoz:Pepe…..