Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Töredelmes gondolat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Töredelmes gondolat 2011.04.01 11:39:41
@Sambaja5: Egyetértek veled. Tökéletes az itélet. A gyávasága megbocsáthatatlan, de érthető. Elkényeztetett, ünnepelt szinész és ezért talán gyengébb jellem, mint a normális átlag.
Vastagbőr Dajcstomi reagálása 2011.03.31 10:40:00
Hivatalos állásfoglalás természetesen nincs, talán meg se próbálták elmagyarázni a kommunikációs szakik Viktornak, hogy mi is az a Twitter, ahol a 23. szülinapon köszöntőt mondó kedvence ámokot fut. Tamás viszont jó udvari bolondhoz méltóan élvezi a kitüntetett figyelmet,…..
Töredelmes gondolat 2011.03.31 17:49:51
@fakopács: Láthatod, egyszerű szalámilopó stílusban próbáltam megfogalmazni neked, hogy megértsd a lényegét a mondandómnak :D

Téged idézlek most :)

"Furcsa, hogy a nyálas és hányingerkeltő, mocskosszájú kommentelők, a Tóth A. W. tanító bácsi szaros nyelvén felnőtt bugris és tudatlan netpatkányok, a saját szavaikat és saját stílusukat nem képesek kommentelő onanizálás nélkül tudomásul venni és elismerni, hogy Deutsch Tamás szopatja az egész képmutató és ocsmányszájú balliberális médiát és torzlelkű fogyasztóit. :DDDDDDDD "
Töredelmes gondolat 2011.03.31 18:00:31
@fakopács: Talán nem ismered.

Az 1956-os megtorlás fokozódó terrorja elől megindult a tömeges menekülés nyugatra. Először Ausztria felé indult meg a menekültáradat. Ez rövidesen olyan méreteket öltött, hogy előbb szovjet, majd később golyószóróval felszerelt szovjet pufajkákba öltöztetett önkéntes alakulatok próbálták megakadályozni, hogy Magyarország színe- virága, fiatalok és értelmiségiek elhagyják az országot. Ebben kiemelkedő szerepe volt annak az egységnek, amelyet Budapestről vezényeltek le az osztrák határra, ahol gépkocsikra ülve vadásztak a "disszidálókra" és aki felszólításukra nem állt meg, azt egyszerűen lelőtték. Sokszor már osztrák területen érte a menekülőt a halálos sorozat. Ekkor a határt megsértve, osztrák területről hozták vissza az áldozatot, hogy a bűnjelet eltüntessék.
Ezekben az akciókban jeleskedett Horn Gyula is, akit a december 6.-i Nyugati pályaudvarnál történt szereplése után, az osztrák határra vezényelték.
Töredelmes gondolat 2011.03.31 18:04:29
@fakopács: D. Tamás az én pénzemből azt és úgy írogat neked, ahogy akar. Nekem tetszik a stílusa és örülök, hogy cumizod a szövegeit . Világos kicsi huszár? :D
Lehet, hogy nincs olyan Btk-s tényállás, ami alapján felelősségre vonhatóak, de erkölcsileg minden emberi norma alapján bűnösök. A múlt héten felkerült az internetre egy tanulmány és egy hosszú lista a Kádár-rendszer SZT-tisztjeiről, az oldalt két nap alatt több mint 200…..