Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vickypollard

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tyúkudvar Jaj az a kecske! 2013.05.10 07:30:00
A blog olvasása során már ti is találkozhattatok többször a "pillanatnyilag jó ötletnek tűnt" idézettel, amit előszeretettel alkalmazok az életem eseményeit, döntéseimet kommentálva. Azt hiszem lassan el kellene gondolkoznom azon, miért van az, hogy egyre több történést ezzel a…..
Azt felnőttként mindenki látja, hogy az ázsiaiak másképpen viselkednek. Még a legapróbb momentumokban is teljesen más a hozzáállásuk, mint a nyugati embernek. Mi hajlamosak vagyunk elítélni más kultúrákat csak azért, mert ők mások. Nekünk idegen, nekik természetes. És ez már…..
Mivel ma már több olyan termék is tartalmaz koffeint, amelyről nem is gondolnánk, könnyen előfordulhat, hogy az ajánlott napi bevitelt túlhaladó mértékben juttatjuk azt a szervezetünkbe. A koffein megtalálható a különböző energia-és sportitalokban, egyes gyógyszerekben,…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
vickypollard 2011.03.07 10:42:37
33 éves nő vagyok, több sportorvosi, munkaalkalmassági vizsgálaton, tüdő és hörgőgyulladáson túl, és sosem volt gond, ha melltartóban vizsgáltak, kivéve a tüdőszűrést, valamint melltartóban is meg tudta az orvos állapítani rólam, hogy jól táplált vagyok. Meg is sértődtem rajta:D Aki tizenéves lányokon "deformitást" keres, vagy beszopja ezt a szöveget az perverz vagy hüle. Aki ebben a korban deformált,az max. úgy született. Azt meg a szülőorvos is észrevette volna. A gerincferdülést egyrészről a csípő és vállak vonalának eltolódásából szabad szemmel meg lehet állapítani, másrészt mindenkinek van egy kicsi, akár fiatal korban is, azt általában a két váll között is ki lehet tapintani,nincs útban a melltartó pántja, legfeljebb udvariasan kérhetné az orvos, hogy ugyanmár szíveskedjen hátat fordítani (úgyis ott tapiz, nem?) és kikapcsolni. Mellrák szintén nem hiszem, hogy jellemző lenne erre a korra, sem a pénisz és a hererák, amik egyébként is nőgyógyászra vagy urológusra tartoznak. Az, hogy nem akar valaki pucérkodni ismerősök előtt, nem prűdség. Az egészségügyben dolgozókat meg nemérdekli az ilyesmi, nekik darab-darab az ember, ha doktorúr "nézelődni" vagy "vizsgálni" akar, senki sem fog szólni miatta, kivéve a beteg, vagy a szülő, stb. Amit ezek vizsgálnak, a leírás alapján, a háziorvos is megtudná csinálni, el kell vinni a gyereket hozzá, kérni egy igazolást, azt csá. Ugyanez a fogorvossal is.